Ersen Tapan 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu araba sayesinde bizde Renaultcu olduk. Renault Symbol 0.9 tce touch paket aracıma Cuma günü kavuşuyorum inşallah. Hayırlı olsun ama fotodaki Sembol değil. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun ama fotodaki Sembol değil. Sembolik o 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun ama fotodaki Sembol değil. Sayesinde dedim abi bu benim şirket aracım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 0.9 tce 2 arkadaşımda vardı. Yakıttan memnun değillerdi. Bakalım sende nasıl olacak durum. Onlar biraz atmosferik gibi kullanıyordu sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: 0.9 tce 2 arkadaşımda vardı. Yakıttan memnun değillerdi. Bakalım sende nasıl olacak durum. Onlar biraz atmosferik gibi kullanıyordu sanırım. 0.9 litre motorun ömrü konusunda bakımları konusunda ve kronikleri konusunda hiçbir bilgi sahibi değilim Senin bilgilerin varsa Paylaşırsan sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali az yaktırır. Hayırlı olsun Ali Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ali az yaktırır. Hayırlı olsun Ali Mehmet Emmi arabanın kaskosu bize ne kadar çıkar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu araba sayesinde bizde Renaultcu olduk. Renault Symbol 0.9 tce touch paket aracıma Cuma günü kavuşuyorum inşallah. Bugün cuma Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun ama fotodaki Sembol değil. ses etme aynısı demişelrdir belki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 Çağlar Bayur yazdı: ses etme aynısı demişelrdir belki Abi araç Sembol clio ne alaka.. Romanya üretimi Dacia Sanders sedanın Türkiye'de sembol diye satılmış hali. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Mehmet Emmi arabanın kaskosu bize ne kadar çıkar Almadan bilemeyiz ali. Al bi şekilde çözeriz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: 0.9 litre motorun ömrü konusunda bakımları konusunda ve kronikleri konusunda hiçbir bilgi sahibi değilim Senin bilgilerin varsa Paylaşırsan sevinirim Buradaki sürücü kursları ve araç kiralayanların filosunda var. Sürücü kursunda 4 taneydi. O eziyetlere dayanıyor ömrü konusunda sıkıntı yaşamazsın. Araç kiralamadakiler de öyle. Tepesine inen, binen belli değil. Ticari kullananlar memnun. Bireysel 2 arkadaşımda vardı yakıyor diyorlar. 1,2 atmosferikten daha canlı torku da baya iyi. Düşük devirde veriyor olması süper. Dizel tadında kullanırsın. 2000-3500 arası. 3 silindirlilerin sesi aslında güzel olur ama renonunki kötü. Renonun çoğu motorunda olduğu gibi. Motor sesinde italyanlar efsane. Sürücü kursunun sahibini tanıyorum. Kia rio dizel kullanmışlardı. Renodan daha memnunuz diyorlar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Bahsettiğim araçlar clio4 0.9tce. Sembolle motor aynı zaten. İç aksamı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bahsettiğim araçlar clio4 0.9tce. Sembolle motor aynı zaten. İç aksamı bilmiyorum. iç aksamı Dacia duster ile hemen hemen aynı. Kontak anahtarı ve ortada navigasyonlu ekranı var. hız sabitleme ve otomatik kiliması ise clio ile aynı panel 7 Temmuz 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: iç aksamı Dacia duster ile hemen hemen aynı. zira o araba bir daçya , logosu hariç , o reno Ali Darbaz yazdı: Abi araç Sembol clio ne alaka.. Romanya üretimi Dacia Sanders sedanın Türkiye'de sembol diye satılmış hali. çözmüşsün işi durmak yok devamke Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Sayesinde dedim abi bu benim şirket aracım Sembol ile Clio 4 arasında çok fark var. Kullanmadan alma derim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Sembol başka bir araba. Clio çok daha güzel bence. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2023 Evren Erakçora yazdı: Sembol başka bir araba. Clio çok daha güzel bence. Arabanın resmini hiç çekmedim ama aldığım arabanın rengi ve paketi bu resimdeki ile aynı. Jantlar renk birebir aynı https://www.carpixel.net/w/f5f16f5996d91267069ca56e015051f4/renault-symbol-wallpaper-hd-7363.jpg https://www.carpixel.net/w/9dad49ee598f8cb8678a7f894aa13f4a/renault-symbol-wallpaper-hd-7359.jpg https://www.carpixel.net/w/8cc9f650634eb13ddb4dc691f5c906aa/renault-symbol-wallpaper-hd-7364.jpg Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Temmuz 2023 Paylaş 8 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Valla ben şirket aracı verecem o tatile giderkende kullanacak, sigortadan nasıl çıkış olduğunu anlayamadan başka personel gelir alır arabayı oradan. Çatır çatır kullanıyorlar hiçbir sorun olmuyor sonra neden bu kadar trafik var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2023 (düzenlendi) Dün farkettiğim bir otomobil ve ev. Her tarafı bu şekilde yazılıydı. Tam olarak olayı anlamadım ama üzüldüm. KALDIRDIM ARABANIN RESMİNİ, Yaptığım araştırma sonucunda 8 Temmuz 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2023 Paylaş 8 Temmuz 2023 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bu araba sayesinde bizde Renaultcu olduk. Renault Symbol 0.9 tce touch paket aracıma Cuma günü kavuşuyorum inşallah. Bu araba ile sümbül arasında dağlar kadar fark var. Sümbülde elektrikli direksiyon bile yok. Motor da 7 litreden aşağı yakmıyor. Hayırlı olsun. 8 Temmuz 2023 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Bu araba ile sümbül arasında dağlar kadar fark var. Sümbülde elektrikli direksiyon bile yok. Motor da 7 litreden aşağı yakmıyor. Hayırlı olsun. Sani hidroilik olması elektrikli olmasından daha iyidir benim için. 475000 tl lik araba işte olduğu kadar. Önemli olan kilometresinib daha 39000 km de olup 2013 yılı tescilli olması. Daha az vergi daha düşük kasko avantajı için terih ettim. Bagajın hacmi beni benden aldı zaten. 9 Temmuz 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 Elektrikli direksiyon tüketimi düşürebilir. Motora yükü az. Yorum bağlantısı
Recommended Posts