Ali Darbaz 2 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2023 İstanbul'a 4.3 litre tüketim ile ulaştım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2023 Paylaş 2 Temmuz 2023 bi dahaki tatilini 4 çeker duster ile karadeniz yaylaları olarak yapabilirsiniz. Lokasyonları veririm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi dahaki tatilini 4 çeker duster ile karadeniz yaylaları olarak yapabilirsiniz. Lokasyonları veririm yok yeni arabam ile giderim Kabotaj bayramında 2 gemi gezdik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2023 (düzenlendi) Çalışmayan park sensörü ve her biri ayrı tip lastik sorunu halledildi. tüm şastikler Goodyear efficient grid 3 Temmuz 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2023 (düzenlendi) Otopark önemli. Büyük nimet. lakin park ettiğim yeri unuttuğum için resim çekiyorum. 5 Temmuz 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Otobanda hiper millet. güzel, normal yakmış, benim araba ile aynı.... 6 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 90 la giderken 1750 devir çeviriyor bendeki 5 ileri manuel. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: 90 la giderken 1750 devir çeviriyor bendeki 5 ileri manuel. 90’la giderken mtv çeviriyor benimki sınırsız oran 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 90’la giderken mtv çeviriyor benimki sınırsız oran Ben 0.9 turbo almayı düşünüyom Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Ben 0.9 turbo almayı düşünüyom 1.0 al. Aynı mtv. Daha stabil motor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.0 al. Aynı mtv. Daha stabil motor +300 bin tl varmı . Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: +300 bin tl varmı . Araba bakıyorum. 600 vereceğime 900 veririmde karar kıldık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: almayı düşünüyom düşünürken 300 geldi üstüne Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba bakıyorum. 600 vereceğime 900 veririmde karar kıldık Çağlar Bayur yazdı: düşünürken 300 geldi üstüne Ben arabayı buldum da anlaştık. Lakin pazartesine kadar muhlet istediler. Olumsuz bir durum olmaz ise alacağım. TCE 90 sahip olmak üzereyim. Tek sıkıntı satıcının cayıp caymaması 6 Temmuz 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Senin kadr anda fazla şeyler varmış.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Ben arabayı buldum da anlaştık. Lakin pazartesine kadar muhlet istediler. Olumsuz bir durum olmaz ise alacağım. TCE 90 sahip olmak üzereyim. Tek sıkıntı satıcının cayıp caymaması silindir kapatmıyor. Ayağı gazdan çekince kompresyon yapar. En kötü rölanti. 4 silindirli olsa üfff Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: arabayı buldum da anlaştık. Lakin pazartesine kadar muhlet istediler. anektar baklavanın yanında masaya konmadıkça alınmamış alınmamıştır , pazartesi günü aniden eş durumundan satıştan çekilebilir mesela Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: Senin kadr anda fazla şeyler varmış.. Toplam tüketim var sadece fark olarak sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Reno’nun bursa’da yatırımı var. Batarya motor diye teşvik alıyordu. Resmi gazete ile batarya kısmı çıkarılmış. Demekki pil üretmeyecek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Toplam tüketim var sadece fark olarak sanırım. Sanırım senin araba manul o yuzden vites değiştirme puanı veriyor. EDC olduğumuz için bizde o seçenek yok. Toplam tüketim ekranıda kadranların arasındaki küçük ekrandan öğrenebiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Demekki pil üretmeyecek hele üretsin nazif orayı başlarına yıkar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Ben arabayı buldum da anlaştık. Lakin pazartesine kadar muhlet istediler. Olumsuz bir durum olmaz ise alacağım. TCE 90 sahip olmak üzereyim. Tek sıkıntı satıcının cayıp caymaması mümkünse 4 silindir al Ali, Tansu nunda dediği gibi süzülme için sibobların ayar çekmesi lazım, 1.3 al diyeceğim ama ortam bildiğin gibi çok kötü hayal oldu almak, süzülme derken gazı bırakınca araba kompresonu sıfırlar gibi düşün, direk akıyor araç, ama yok istemem dersen frene bas bırak düzde motor freni başlar, bunun için hem emme hemde egzost sibobları ayarı değişken olmalı ve 4 silindir olmalı, rampa inerkende güzel oluyor, helede otomatikse viteste değişir frenleme için, manuelde vites düşersin hani o numara.... Ali Darbaz yazdı: Sanırım senin araba manul o yuzden vites değiştirme puanı veriyor. EDC olduğumuz için bizde o seçenek yok. Toplam tüketim ekranıda kadranların arasındaki küçük ekrandan öğrenebiliyorum. edc de veriyor Ali, özelliklerden açılıyor olabilir, bir araştır istersen ... benimkide edc ya ondan biliyorum... 7 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 Bu araba sayesinde bizde Renaultcu olduk. Renault Symbol 0.9 tce touch paket aracıma Cuma günü kavuşuyorum inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts