Mikail Yıldızili 24 Haziran 2023 Paylaş 24 Haziran 2023 Merhaba, abilerim kardeşlerim. Cümleten hayırlı bayramlar. Sorumuza gelirsek , 2017 Megane 4 joy paket aracın klimasından hiç memnun değilim. Şöyle Çok sessiz güzel. Ama soğutması yetersiz. Bunun gaz kodunu bilen var mıdır ? Veya basınc değerlerini vs. Buradaki ustalarım sağolsun hangi araç olursa olsun birtane bosch gaz basma makinaları var. Hepsine ondan basıyorlar. Sonra fanı sona açıp difüzöre ısı sensörünü koyup "ooo çok iyi oldu" deyip gönderiyorlar. Bir önceki aracımda öyle oldu. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 24 Haziran 2023 Paylaş 24 Haziran 2023 (düzenlendi) Mikail bey aracınızın klima gaz tipi ve kaç gr doldurulacagı ön panjurun orada bir etiket ile yazar. Genelde tüm oto servisleri pratik oldugu için Bosh yada benzeri klima dolum makinesi ile bu işi yapiyorlar. Daha iyi bir hizmet almak için sadece klima isinde uzmanlasmis bir yer ile görüşmenizi tavsiye ederim. Gazın ölçülerek doldurulmasindan bir hafta sonra kontrol edildiginde eksik cikiyorsa kaçak kontrolu yapilir. Floresan içeren bir sivi basilip kacak olan yer tespit edilir. Bu arada polen filtreniz i en son ne zaman degistiniz ? Tıkalı polen filtresi klima verimini düşürür. 24 Haziran 2023 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 25 Haziran 2023 Paylaş 25 Haziran 2023 İki farklı cihazdan ekran görüntüsü aldım. Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 26 Haziran 2023 Yazar Paylaş 26 Haziran 2023 Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Polen filtresi yeni, yağ değişimi ile Şubat ayında değişimini yapmıştım. Geçenlerde söktüm baktım aklıma ilk o geldi ama hava akışında felan bir sorun yok. Zaten polen filtresi de temiz gorunuyordu. Şimdi bu iki farklı makina da gramajlar farkli. O etiketi bulup resmini yayinlamaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Klima ile ilgili bilgiler, kaputu açınca ön panelde göreceğiniz şekilde etikette yazar.. kaç gram olacağı hangi gazın koyulacağı bilgisi vardır. Doğrusu orada yazandır. 1 Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 3 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2023 R134-A şeklinde bir kod var yanında kar simgesi ile beraber. Sanırım kodu bu ama gramaj hakkında bir bilgi verilmemiş. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Temmuz 2023 Paylaş 3 Temmuz 2023 Mikail Yıldızili yazdı: R134-A şeklinde bir kod var yanında kar simgesi ile beraber. Sanırım kodu bu ama gramaj hakkında bir bilgi verilmemiş. En çok kullanılan klima gazı kodudur benim bildiğim. Servislerin yaza merhaba kampanyaları falan oluyor onlara baktınız mı ? Bir de kullanma kılavuzunda belki gramajı konusunda bilgi vardır.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 (düzenlendi) R-134 a soğutucu akışkanın ismi. Şimdi yerini 1234YF’’e bırakıyor. Megane 3 için 480 gr gaz gerekiyordu. Sizinki bir sonraki model mi? https://elcielektronik.com/klima-gaz-kontrolu-ve-miktarlari/ 5 Temmuz 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 17 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: R-134 a soğutucu akışkanın ismi. Şimdi yerini 1234YF’’e bırakıyor. Megane 3 için 480 gr gaz gerekiyordu. Sizinki bir sonraki model mi? https://elcielektronik.com/klima-gaz-kontrolu-ve-miktarlari/ Araç Megane 4 2017 Model Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 (düzenlendi) O da aynı imiş, yalnız akışkan farklı 1234yf var. 480 ±35 gr. Megane IV (B9A/K9A)11.15- R1234yf 480 ±35 https://www.nrf.eu/wp-content/uploads/2020/03/NRF-Air-Conditioning-Filling-Chart-R134a-R1234yf-2020-PC-1.pdf 19 Temmuz 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts