Harun Kocaçalışkan 10 Aralık Yazar Paylaş 10 Aralık Çağlar Bayur yazdı: nereden bulundu bu detay isteriz o nasıl oldu 30 euro sınırı yokken Haziran ayında Alibaba'dan sipariş ettim abi. Vergisini verip aldım. 2 haftada mı ne geldi adresime. Arka perdeler ise eski arabamda yapmıştım buna daha iyi oldu. Renault Scenic II'in arka kapı perde aksesuarı bunlar. Tek sıkıntı Mondeo'da arka camlarda direkt kapı lastiği yok bir plastik parça var oraya biraz montaj noktasında uğraştım tam oem gibi olmadı. Sahibinden de Ankara'da bir parçacıda buldum elinde kalmış 800 liraya mı ne aldım. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Tampon panjur ikilisi bayağı hava katmış duruşuna, diğerleri de yolda duruşuna. Güle güle kullan 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Harun Kocaçalışkan yazdı: 30 euro sınırı yokken H artık nostalji oldu yani 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Harun Kocaçalışkan yazdı: Koltuk ısıtması yeter Güle güle kullan maşallah, özellikle belirtmekte fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Nefis olmuş güle güle kullan. Bir ara yakından inceleyelim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Sezgin Yılmaz yazdı: Selective ve taba döşeme çok güzel . Stationlarda denk gelmedi hiç , Allah kaza bela vermesin maasallah bana denk geldi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Aralık Paylaş 11 Aralık arabanın kralı görüştüğümüz de kullanayım mk4 özledim 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Fatih Keskin yazdı: arabanın kralı görüştüğümüz de kullanayım mk4 özledim Senden sonra sıradayım abi, 1 kez kullanmıştım o da @Ayhan Sırtıkara abimin mondeosuydu.. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Klas araba ya.. 🔥 Bakımı tam olunca maşallah keyif veriyor.. 🧿 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Panjur çok hoşuma gitti, emeğine sağlık, güzel günlerde binilsin 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Aralık Paylaş 12 Aralık İsa Acar yazdı: Panjur çok hoşuma gitti, emeğine sağlık, güzel günlerde binilsin Evet benim de. Sen al, ben de göz yağı yerim. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Tamer Topaç yazdı: Evet benim de. Sen al, ben de göz yağı yerim. Ayıp ettin, her zaman beklerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts