Alparslan Coban 19 Eylül 2023 Yazar Paylaş 19 Eylül 2023 Herkese merhaba uzun bir ara oldu. Tatil dönüşü yıllık bakım yaptırıldı 53 bin km de ön ve arka balatalarla birlikte diskleri de taşlattım Costrol edge 5.30 yağ kullandım 4 litre ve bosch marka filtreler tercih edildi balatalar ise ses yapmadığı için MGA aldık ama ses yapıyor:) Akabinde camlara film çekildi ve sarı halojenlerden led xenon ampullere geçtik bu kendinden fanlı ve canbus olan kısa tip h7 ampuller şimdilik güzel en azından orijinalinde yer alan gündüz ledleri ile sarı far uyumsuzluğu kalktı( robust marka ledler ben ilk defa duydum 8 bin lümen kör edengillerden değil klasik far çizgisine sahip ışığı öylece dağılmıyor Fakat photon milestone katana edition ledlerde aklım kaldı fiyat 3 bin küsür kısa ve uzu 2 takım için. 4 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Bugün adaşımı biraz şımartalım dedim ve uzun zamandır beğendiğim kapı içi kumaş döşemelerini uyguladım Döşeme parçaları Graficar marka, bir çok araca hazır kalıp sticker şeklinde, kendinden yapışkanlı keçe kumaş tarzı bir malzeme. Kesimler çok net uygulama için her parça yine etiketlerle açıklanmış, gerçi uygulama videosu da var youtubeda. Her şeye rağmen yine de uğraştırdı yapışkan çok güçlü kapı cepleri plastiklerinin kimi içe kıvrımlı oralar zorladı, düz alanlarda fabrika çıkışı gibi sonuç alınır. Alıştıktan sonra sıfıra sıfır uygulama yapabildim çok güzel durdu tavsiye ederim öncesi sonrası foto yapamadım zaten boş hali gözlerde canlanır 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts