Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Merhaba, shark antenler arabaya görsel olarak güzellik katıyor fakat radyo da çekim kalitesini gücünü düşürüyor. Peki buna kendimiz müdahale edip güçlendiremez miyiz? Mesela içine bakır kablo sarmak işe yarar mı? Bu konuda başka bir öneriniz var mı 😊 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Sani Gerşon yazdı: Kesin @Servet Aydın bilir. Kendisini bekliyoruz 😊 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Mustafa Karahan yazdı: Merhaba, shark antenler arabaya görsel olarak güzellik katıyor fakat radyo da çekim kalitesini gücünü düşürüyor. Peki buna kendimiz müdahale edip güçlendiremez miyiz? Mesela içine bakır kablo sarmak işe yarar mı? Bu konuda başka bir öneriniz var mı 😊 Anten ve teyp orijinal midir? Öncelikle bunu çözelim, servet abinin asistanı olarak sormuş olayım? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: servet abinin asistanı olarak Bana başka türlü anlatmıştı. Hiç senin gibi hayal etmemiştim. 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 ben taktım jaws anteni, radyo çekiminde düşüş olmadı n11 den ucuz yollu almıştım Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Anten orjinal teyp multimedya 😊 Çağlar Bayur yazdı: ben taktım jaws anteni, radyo çekiminde düşüş olmadı n11 den ucuz yollu almıştım Genelde öyle olur abi, umursama dan alırsın takarsın sıkıntısız kullanırsın. Benim gibi konu açanlar da kesin sıkıntılı ürüne denk gelir 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Ben de kullanıyorum. İçi alüminyum olan değil de bakır olanı tercih ederseniz çekim gücü yükselir. Benim radyonun çekim gücü yükseldi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 çoğu satıcı ne içindeki bağlantı hakkında bilgi yazıyor ne de boyutu. elimde kalırsa diye ucuzundan aldım bir de tek gri o idi 78 tl 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Ben fiestaya fordun aksesuar olarak sattığı kısa tip antenden aldım. ACV spor anten diye geçiyor. Hiçbir problem yok. Fiyatı şuan tuzlu olabilir ama 🙂 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Ben fiestaya fordun aksesuar olarak sattığı kısa tip antenden aldım. ACV spor anten diye geçiyor. Hiçbir problem yok. Fiyatı şuan tuzlu olabilir ama 🙂 Ucuza işe yaramayanı almaktansa tuzlu olan uzun vadede her zaman daha kârlıdır. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 37,83TL 45% İndirim | ANT-208 12V araba otomobil FM/AM radyo sinyal amplifikatörü hava anten oto FM anteni Booster cam araba tekne amplifikatör için https://a.aliexpress.com/_EzpGbRL Bunu takılacak. 2cm kablo olsun girişte kâfi. Çok başarılı mamul Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Satıcıya sorsam bilir mi acaba 😊 öyle bir fark olduğunu inşallah satıcı biliyordur. Ü.Emre Kartal yazdı: Büyük ihtimalle pahalıdır 😊 ya da shark anten kadar ucuz değildir diyelim 😊 Servet Aydın yazdı: Bu teybin arkasına takılıyor sanırım değil mi abi? Teybin arkasına bunu tak anten shark da olsa iş görür sanırım öyle mi 😊 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Köpek balığı anteni içinde kablo varsa mis gibi olur. Yoksa da bakır tel al. 50 cm kadar. Kaplamalı olan. Trafolar da kullanılır. 0.30mm kâfi. Boruya sar ve anten içine göm. İşini görecek Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Köpek balığı anteni içinde kablo varsa mis gibi olur. Yoksa da bakır tel al. 50 cm kadar. Kaplamalı olan. Trafolar da kullanılır. 0.30mm kâfi. Boruya sar ve anten içine göm. İşini görecek Tamamdır abi, aliexpres den önerdiğin ürünü aldım. Bir de shark anten alırım. Çinden ürün gelene kadar idare ederim. Boruya sar dediğin herhangi bir şekilde shark anten in içine sığacak bir boru olsa yeterli olur sanırım değil mi 😊 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Anten içinde ne kadar boşluk var bakılacak. Ona göre aşağı yukarı 3mm çaplı bir boruya sarılır. Boru kullanılmayacak ama. Spiral şekli vereceğiz antene. Önemli olan boyu değil işlevi fm anteninin normalde 75cm ideal ölçü fm alıcılar için. İster spiral ister düz çubuk olsun aynı Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: 75 cm yi tuttur da şeklini boşver mi diyorsun 😃 Kablo ve devreli olanlar var ona ek olarak bakır kablo da sarınca fazlasıyla iş görür o halde Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Mustafa Karahan yazdı: sorsam bilir mi acaba Tabiki bilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Mustafa Karahan yazdı: 75 cm yi tuttur da şeklini boşver mi diyorsun 😃 Kablo ve devreli olanlar var ona ek olarak bakır kablo da sarınca fazlasıyla iş görür o halde Aldığın antenin içinde şey varsa devre düzenek bakır vs varsa işlem yapmana gerek yok Sadece dekoratif süs olanlar varsa tarif ettiğim işlemi yapacaksın Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Tabiki bilir Teşekkürler 😊 Servet Aydın yazdı: Aldığın antenin içinde şey varsa devre düzenek bakır vs varsa işlem yapmana gerek yok Sadece dekoratif süs olanlar varsa tarif ettiğim işlemi yapacaksın Tamamdır abi teşekkür ediyorum cevapların için 😊 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Mustafa Karahan yazdı: Teşekkürler Rica ederim. Ankara'daymışsınız. Otomodaya yakınsanız oradan bakabilirsiniz. Oradan 70 liraya almıştım ben 2 ay önce. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 jaws anten içinden alıcı devresi de çıkıoyr, bendekinden çıktı onu vidaladım arabadaki anten yerine biraz modifiye ile Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Haziran 2023 Yazar Paylaş 20 Haziran 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Rica ederim. Ankara'daymışsınız. Otomodaya yakınsanız oradan bakabilirsiniz. Oradan 70 liraya almıştım ben 2 ay önce. Trendyol dan sipariş verdim 60-70 TL civarında bir ürün. Beğenmezsem eğer dediğiniz yere uğrarım 😊 Çağlar Bayur yazdı: jaws anten içinden alıcı devresi de çıkıoyr, bendekinden çıktı onu vidaladım arabadaki anten yerine biraz modifiye ile Ürünü sipariş verdim abi, devre var görülüyor. İnşallah iş görür gelecek ürün 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Teyp girişine GPS anteni bağlayıp çözmüştük alfa 159 da Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Anten içinde ne kadar boşluk var bakılacak. Ona göre aşağı yukarı 3mm çaplı bir boruya sarılır. Boru kullanılmayacak ama. Spiral şekli vereceğiz antene. Önemli olan boyu değil işlevi fm anteninin normalde 75cm ideal ölçü fm alıcılar için. İster spiral ister düz çubuk olsun aynı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts