Fatih Sarıkaya 24 Haziran 2023 Yazar Paylaş 24 Haziran 2023 Ürünler geldi. Nasip olursa yarın montaj yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Haziran 2023 Paylaş 24 Haziran 2023 Şimdi lazım değil nasılsa kışın taksan? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 24 Haziran 2023 Yazar Paylaş 24 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Şimdi lazım değil nasılsa kışın taksan? Öylemi yapayım? Şimdi kurt düşürdün içime. En az bir yaz üzerinden geçmemiş olur Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Haziran 2023 Paylaş 24 Haziran 2023 Fatih Sarıkaya yazdı: Öylemi yapayım? Şimdi kurt düşürdün içime. En az bir yaz üzerinden geçmemiş olur Ben olsam öyle yapardım. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Haziran 2023 Yazar Paylaş 26 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Ben olsam öyle yapardım. Dediğin gibi yaptım. Hafta sonu takmadım. Kışa doğru montajlarım nasipse. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Şimdi lazım değil nasılsa kışın taksan? Soğuk havada montajı için neden uğraşsın🍆 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Soğuk havada montajı için neden uğraşsın🍆 Doğru eksi 70 oluyor antalya da Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 (düzenlendi) Ufacik bir bilgi vereyim, masada satarsiniz. Motosiklet elciklerinizin üzerine tenis raketi griplerinden sararsanız birçok şeyden korumuş, hemde konfor sağlamış olursunuz. Decathlon da satılan gripler arasında comfort tipini olanı tercih ediyorum ben. Titreşim varsa bir nebze azaltır hem. 26 Haziran 2023 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Doğru eksi 70 oluyor antalya da Antalya'da ne kadar soğuk oluyor da ısıtıcı lazım oluyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran 2023 Paylaş 27 Haziran 2023 (düzenlendi) Muhittin Kaplan yazdı: Ufacik bir bilgi vereyim, masada satarsiniz. Motosiklet elciklerinizin üzerine tenis raketi griplerinden sararsanız birçok şeyden korumuş, hemde konfor sağlamış olursunuz. Decathlon da satılan gripler arasında comfort tipini olanı tercih ediyorum ben. Titreşim varsa bir nebze azaltır hem. yazacaktım sen yazmışsın, birde motörcü olacaklar azıcık geç ısınır, tam güç verin ısıyı hissedince kısın, deri zamanla kararır bakım sütü kullanırsınız arada bir banamısın demez.... https://www.amazon.com/leather-bar-tape/s?k=leather+bar+tape 27 Haziran 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 4 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: yazacaktım sen yazmışsın, birde motörcü olacaklar azıcık geç ısınır, tam güç verin ısıyı hissedince kısın, deri zamanla kararır bakım sütü kullanırsınız arada bir banamısın demez.... https://www.amazon.com/leather-bar-tape/s?k=leather+bar+tape Ali abi bu deriyi elciğe sarmak için elcik ısıtmanın üstüne balimi sürüp saracağız? Elcik çok kalınlaşmaz mı o zaman. Muhittin Kaplan yazdı: Ufacik bir bilgi vereyim, masada satarsiniz. Motosiklet elciklerinizin üzerine tenis raketi griplerinden sararsanız birçok şeyden korumuş, hemde konfor sağlamış olursunuz. Decathlon da satılan gripler arasında comfort tipini olanı tercih ediyorum ben. Titreşim varsa bir nebze azaltır hem. Bu denenebilir. İnce ve sıkı sararsam olur. Peki çıkmaması için nasıl yapıştıracağım bunu. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 4 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Antalya'da ne kadar soğuk oluyor da ısıtıcı lazım oluyor Acemi birliğini Sivas da yaptım. Sonra Urfa Ceylan pınara geldim. Kış geldi nöbete çıktık. Bizim 8 saat sabit nöbetlerimiz olurdu. Haftanın belirli günleri birden fazla. Sivas'ı mumla arıtırdı. Adana'da askerler kışın çok soğuk derlerdi. Onlar 2 saat nöbet tutardı. Len neresi soğuk yaz memleketi derdim. Öyle değilmiş. Soğuk soğuktur abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Fatih Sarıkaya yazdı: Ali abi bu deriyi elciğe sarmak için elcik ısıtmanın üstüne balimi sürüp saracağız? Elcik çok kalınlaşmaz mı o zaman. Bu denenebilir. İnce ve sıkı sararsam olur. Peki çıkmaması için nasıl yapıştıracağım bunu. normalde kaymaz, sıkı saracaksın, eğer kayma olursa bunların altına yarım santim enli çift taraflı şeffaf bant yapışıtırırlar, hatta bazılarında kendinden bantlıdır, o zaman kaymaz ve zarar vermez, tek kat sarıcaksın, zaten, ince şeyler bunlar... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts