İçeriğe Yönlendir

Motorsiklet Elcik Isıtma Tavsiyesi

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Bir önceki motorumda bu markanın spor madeli vardı. Bizim buranın yaz sıcakları elcik ısıtmanın kauçuğunu eritmişti. Dünya para verip aldığım ürünü 2 sene anca kullanabildim. Bu ürünün özelliklerinden en sevdiğim yanı, açık unutsan dahi hareket algılamadığında 5 dakika sonra kendini kapatıyor. Güzel bir ürün ama erime yüzünden tekrar aynı markadan almak istemiyorum. Bize neden soruyorsun motorculara sor derseniz, onların pek elcik ısıtma ile işleri yok. Ayrıca burdada motorcu abeyler var. Güzel koca koca motorları var. Yukarda bahsettiğim marka kalitesi ayarında bildiğiniz, duyduğunuz veya alıp kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı? Varsa makbule geçer. Döviz daha çok tırmanmadan almak istiyorum. İnternette araştırma yaptım. Kalitesiz bir ürün alıp aküye bağlayıp sonra motoru yakmak istemiyorum :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

el ısıtma için tasarlanmış bir ürün sıcaktan erirmi yahu nasıl bir üretimmiş o

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Çoğu motorda görüyorum bu markayı. Araştırmıştım hatta, hiç böyle bir şikayetle karşılaşmamıştım.

Hatalı üretim olabilir mi sorusu geldi aklıma. Veyahut Ege ve Akdeniz sıcakları için en azından gidon üzerine örtü vb şeylerle önlem alınabilir, motor açıkta park ediliyorsa diye düşündüm.   

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Çağlar Bayur yazdı:

Maalesef eridi. 

Emin Önal yazdı:

Çoğu motorda görüyorum bu markayı. Araştırmıştım hatta, hiç böyle bir şikayetle karşılaşmamıştım.

Hatalı üretim olabilir mi sorusu geldi aklıma. Veyahut Ege ve Akdeniz sıcakları için en azından gidon üzerine örtü vb şeylerle önlem alınabilir, motor açıkta park ediliyorsa diye düşündüm.   

Günün bir bölümü güneşte kalıyordu. Gölge dönünce de akşama kadar gölgede kalıyordu. Zaten kışları ve mevsim geçişlerinde kullandığımı varsayarsak, güneşin erittiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

Elcik ısıtmanın antalyaya satılacağını hesap etmemişlerdir.

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Elcik ısıtmanın antalyaya satılacağını hesap etmemişlerdir.

rönoğ?

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bence hiç riske girme Oxford kendini kanıtlamış bir marka ama bir yetkili ile görüşmende fayda olabilir belki üst kılıf değişebiliyor dur.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Adnan Çakır yazdı:

Bence hiç riske girme Oxford kendini kanıtlamış bir marka ama bir yetkili ile görüşmende fayda olabilir belki üst kılıf değişebiliyor dur.

Motorla beraber verdim onu. Yeni aldığım bir motor var. Onun için araştırıyorum. 

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Oxford marka Oxford Premium Sports Elcik Isıtma satın aldım. Piyasayı çokda araştırdım. Ülke içinde bulunabilir daha iyi kalitede bir şey bulamadım. Nasip yine bunaymış. Bu sefer güneş için ekstra önlem alacağım. Ürünler elime geçtiğinde resimlerinide paylaşırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Oxford dan daha iyisi yok gibi .Eldiven kullanımı zamanla elcikleri eritıyor , bazı arkadaşlarımın elciklerinde parmaklarının bire bir şekilleri çıkmıştı. Garanti ye göndermeyi denediniz mi? Yada direk oxforda yazmayıda deniyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

oxford uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız ,diğer markalar pişmanlık yaratır.Benim bmw orjinal elciklerim kullanımdan dolayı aşınıp eridi bende tenis raketi gripi sarıyorum kötü oldukça.Elcikler mutlaka tahrip olacaktır ya değişim yada sarmak gerekli.Ama oxford kullanmazsanız birgün akünüz olmadık yerfde bittiğinde çok pişman olabilirisniz

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Sezgin Yılmaz yazdı:

Oxford dan daha iyisi yok gibi .Eldiven kullanımı zamanla elcikleri eritıyor , bazı arkadaşlarımın elciklerinde parmaklarının bire bir şekilleri çıkmıştı. Garanti ye göndermeyi denediniz mi? Yada direk oxforda yazmayıda deniyebilirsiniz.

Bu sefer aynı şey olursa mutlaka yazacağım. Eskisinde firma ile görüşmek aklıma gelmedi.

Tamer Geveci yazdı:

oxford uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız ,diğer markalar pişmanlık yaratır.Benim bmw orjinal elciklerim kullanımdan dolayı aşınıp eridi bende tenis raketi gripi sarıyorum kötü oldukça.Elcikler mutlaka tahrip olacaktır ya değişim yada sarmak gerekli.Ama oxford kullanmazsanız birgün akünüz olmadık yerfde bittiğinde çok pişman olabilirisniz

Unutkanım. Kontağı çoğu zaman motorda unutuyorum. Akıllı bir şey lazımdı. Bu sefer güneşten koruyacağım. Kılıf gibi bir şeyler düşüneceğim.

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Sadece elcikleri satın alabilirsiniz benim gaz manetindeki bozuldugunda ayrıca alıp kendim değiştirmiştim

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

dünyaca ünlü markaların orijinal ürünleri de eriyor. Mantıklı tercih olmuş.

Yalnız bu erime mevzusunun dışında, motosiklet kullanırken elciği  farkında olmadan fazla sıkıp, eli terleyip, elciği zamanla eriten de çok, sürüş dinamiklerini de gözden geçirmen de fayda var. 😉

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Ahmet Kiriş yazdı:

dünyaca ünlü markaların orijinal ürünleri de eriyor. Mantıklı tercih olmuş.

Yalnız bu erime mevzusunun dışında, motosiklet kullanırken elciği  farkında olmadan fazla sıkıp, eli terleyip, elciği zamanla eriten de çok, sürüş dinamiklerini de gözden geçirmen de fayda var. 😉

Elcikleri hanım eli tutar gibi tutuyoruz. Gidonu sert tumak tehlikeli. Onu kendi haline bırakıyoruz. Kontra gerektiğinde müdahale ediyoruz.

Sezgin Yılmaz yazdı:

Sadece elcikleri satın alabilirsiniz benim gaz manetindeki bozuldugunda ayrıca alıp kendim değiştirmiştim

Nerden temin etmiştiniz. Bu güzel bir ayrıntı. İnternette sadece elcikleri satana denk gelmedim. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bana da elcik soğutma lazım. Bugün 37 dereceydi hava felaket nem var. 15w50 bile cacık gibi oluyor yağ.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Oh. Ya minareden tiesto çalsaydı düşünemiyorum

Onu ben yaptım :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...