Ibrahim Tamtürk 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Merhaba Klima Kompresörü çalışmıyor. Klima açıkken soketini çıkarıp ölçtüğümde hiç bir değer alamadım. Klima gazını yeni doldurdum. Bu kablonun sağlamlığını nasıl kontrol edebilirim. Kablo nereye kadar gidiyor bulamadım. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 kompresör çalışmadan klimacı nasıl kontroller yaptı da gaz bastı? ac on yapınca fan çalışmaya başlıyor mu? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Kavrama yapıyor mu sağlam mı bilmek istiyorsunuz. En kolay ve kesin yoldan şu şekilde yapabilirsiniz. Elm327 ile araca bağlanın. Forscan dan sırasıyla; "Tests(testler)" > "Output test mode" u çalıştırın "Command all output On" deyince tüm çıkışları aktif eder. O esnada yakıt pompası vs çalışır, klima kompresörü manyetik kaplinide çeker. Tesisat ve manyetik kaplin sağlam ise şak diye çeker. Çekmiyorsa arıza arayın 2 Yorum bağlantısı
Ibrahim Tamtürk 19 Haziran 2023 Yazar Paylaş 19 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: kompresör çalışmadan klimacı nasıl kontroller yaptı da gaz bastı? ac on yapınca fan çalışmaya başlıyor mu? AC on yapınca fan çalışıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts