Bedri Baki 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Eskilerden hatırlayanlar vardır. 20 Mayıs 2012 yılında çok güzel bir Diyarbakır Gezisi planlamıştık. Eski fotoğrafları karıştırırken fotoğraflar karşıma çıktı ve hatıralara gittim. O zamanlarda aramızda olmayanlar, sonradan katılanlar varsa görsünler istedim 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Sabi'ye bak, hiç yaşlanmamış. Hala saçı var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Sani Gerşon yazdı: Sabi'ye bak, hiç yaşlanmamış. Hala saçı var. Kaşınma... Emmi'de kaç yıldır aynı boyayı kullanıyor. Ona bişey diyen yok 12 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 gençmişsiniz yahu bir anda nasıl yaşlı adamlar oldunuz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Bu tişörtüm hala duruyor. Yine toplanabiliriz. 8 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Kaşınma... Emmi'de kaç yıldır aynı boyayı kullanıyor. Ona bişey diyen yok Servet abi hala genç o zamanlar 1350 küsür yaşlarında Şahin abi nerelerde yahu en son Mersin de ford Taunus toplarken kayboldu :/ 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Furkan Avcı yazdı: Servet abi hala genç o zamanlar 1350 küsür yaşlarında Şahin abi nerelerde yahu en son Mersin de ford Taunus toplarken kayboldu :/ gayet iyi geçen gece 1 de aradı beni koltuktan aşağı düştüm 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: gayet iyi geçen gece 1 de aradı beni koltuktan aşağı düştüm Beni de polis arasa o saatte, ben de koltuktan düşerim. Bi de cinayetçi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Bunları temekten önce yeniştik. Resimdekilerden görüşmediğimiz Muhamned Andı ve Ahmet Kıyak var. Şahin Ankara’da. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Sani Gerşon yazdı: Beni de polis arasa o saatte, ben de koltuktan düşerim. Bi de cinayetçi bişi lazım olursa ara dedi, telefonu kırıp attım 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: bişi lazım olursa ara dedi, telefonu kırıp attım Onu aramak için lazım gelen bir durum varsa durum vahim kaç git abi 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Sani Gerşon yazdı: Sabi'ye bak, hiç yaşlanmamış. Hala saçı var. şimdi yok mu? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: gayet iyi geçen gece 1 de aradı beni koltuktan aşağı düştüm Gecenin birinde koltukta ne işin vardı? 💫 Şahin in efsane hareketi sonrası çaycı nin bakışını hatırlayan ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: şimdi yok mu? Çok merak ettiysen bayramın 3.günü güneşin doğduğu yöne bak görürsün Ertan Çabuk yazdı: Gecenin birinde koltukta ne işin vardı? 💫 Şahin in efsane hareketi sonrası çaycı nin bakışını hatırlayan ? Hakket la bi şey yapmıştı 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunları temekten önce yeniştik. Resimdekilerden görüşmediğimiz Muhamned Andı ve Ahmet Kıyak var. Şahin Ankara’da. Mehmet Abi Allah izin verirse Çarşamba senin bölgende olacağım böyle güzel bir kahvaltıyı nerde bulabiliriz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Rıfat Hasar yazdı: Mehmet Abi Allah izin verirse Çarşamba senin bölgende olacağım böyle güzel bir kahvaltıyı nerde bulabiliriz Böyle bir sofrayı rast gele bir yerde bulmak artık imkansız Ama istersen https://www.gardeninncappadocia.com buraya git, selamımı söyle daha fazlasını yapsın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Böyle bir sofrayı rast gele bir yerde bulmak artık imkansız Ama istersen https://www.gardeninncappadocia.com buraya git, selamımı söyle daha fazlasını yapsın.. fordçular geldi deyip mutfağı komple bize teslim edip kaçan yer miydi bura? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: fordçular geldi deyip mutfağı komple bize teslim edip kaçan yer miydi bura? Evet.. bizim Mustafa.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet.. bizim Mustafa.. Tek kişi kaldım sofra 3 kişilik donandı. Ertesi yıl ailecek gittik kendimiz yetecek kadar aldık 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Çok merak ettiysen bayramın 3.günü güneşin doğduğu yöne bak görürsün Hakket la bi şey yapmıştı Garsonun nevri dönmüştü mekanizma sesini duyunca 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Ertan Çabuk yazdı: Garsonun nevri dönmüştü mekanizma sesini duyunca 😂 Adana havalimanı girişinde gizlice çantama Glock koymaya niyetlendi manyak. Neymiş şaka yapacakmış🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet.. bizim Mustafa.. mağara odasınddaki jakuziyi çocuklara havuz yapmıştık, her yer su 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: mağara odasınddaki jakuziyi çocuklara havuz yapmıştık, her yer su Yeni yeri de çok güzel. Mağaradaki jakuziden çık, bahçede top oyna, seradan salatalık topla, bağdan üzüm, meyvalıktan armut topla. Bağdan mevyalığa geçerken dutlara basma. Kahvaltıyı asmaların altında, uçan balınların gölgesinde, öğle yemeğini bahçedeki salonda, akşam yemeğini kapalı salonda ye. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni yeri de çok güzel. Mağaradaki jakuziden çık, bahçede top oyna, seradan salatalık topla, bağdan üzüm, meyvalıktan armut topla. Bağdan mevyalığa geçerken dutlara basma. Kahvaltıyı asmaların altında, uçan balınların gölgesinde, öğle yemeğini bahçedeki salonda, akşam yemeğini kapalı salonda ye. nerde bu isveç mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: nerde bu isveç mi Sen paradan haber ver. Ben sana her yeri isveç yaparım 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts