Murat Gedik 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Doğal güzelliği olan boş yollarda sakin sakin araba kullanmak. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Kışın kış lastiksiz araçların gidemediği yerde gitmenin ve yüzlerindeki o acı ifadeyi görmenin verdiği keyif paha biçilemez 😎 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Bugün öğleden sonra Ankara-Samsun arası arabayla tek başıma yolculuk var. Keyif almayacağım bir yolculuk olacak muhtemelen çünkü sıcakta/güneşte araç kullanmayı sevmiyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses çok rahatlatıcı değil mi? Kesmiyor ne ilaç ne antidepresan Çözemedim valla çok enteresan 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Celal Aydın yazdı: 2.0 TDI Passat var o zaman. Orta şeritte hız sabitleyici ile sakin giderken solumdan saçma sapan, yavaşça geçmeye çalışan oldu mu, hız sabitleyici kolunu bir tık yukarı dokunur, 10 km/h artırırdım. Baktım halen sollayacak, bir kez daha dokunurdum, yavaşça arkamda orta şeride geçerdi 😂 Bayram yolculuğunda bir c5 aircross ile Aksaray Ankara arasında yolculuk boyunca 120 km sabit hızla seyrettik. ikimiz de maksimum hız sınırına sabitlemişiz.. Bazen trafikte sıkıştığımızda 1 tık yavaşlıyor veya bir tık hızlanıyorduk. Tüm yolculuğu birlikte bitirdik O yolda ortalama hız tespiti de var.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses çok rahatlatıcı değil mi? Biz motor sesinden bu sesleri duymuyoruz. Mehmet Göktürk yazdı: Videoyu izleyebiliyor musunuz? https://www.facebook.com/reel/227068153582051?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=S2eJsg Bunun makbul olanı debriyaja basmadan yapılanıdır.. bu atletli arkadaş da öyle yapıyor.. Tabi D1210 da lazım bunu yapmak için.. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Murat Gedik yazdı: Doğal güzelliği olan boş yollarda sakin sakin araba kullanmak. Bartın yolu 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Kaş yolunda sürdüm geçen hafta , inanılmaz bir doğal güzellik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts