Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran 2023 Yazar Paylaş 19 Haziran 2023 Stabilize veya mıcır yolda yavaş giderken camdan dışarı sarkıp lastiğin sesini dinlemek. Lastiğin mıcırı ezme sesi harika. Ayrıca direksiyonu tam tur sola döndürüp izlemek daha üst bir keyif Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Virajlara "balls" power ile girmek. Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Stabilize veya mıcır yolda yavaş giderken camdan dışarı sarkıp lastiğin sesini dinlemek. Lastiğin mıcırı ezme sesi harika. Ayrıca direksiyonu tam tur sola döndürüp izlemek daha üst bir keyif çıkan tozun verdiği his bile camı kapattırdı bana şuan 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Stabilize veya mıcır yolda yavaş giderken camdan dışarı sarkıp lastiğin sesini dinlemek. Lastiğin mıcırı ezme sesi harika. Ayrıca direksiyonu tam tur sola döndürüp izlemek daha üst bir keyif Hayatımda ilk kez trafiğe kapalı bir yerde bu şekilde bayağı bayağı drift yapmıştım. O kadar kolay ve keyifliydi ki. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran 2023 Yazar Paylaş 19 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: çıkan tozun verdiği his bile camı kapattırdı bana şuan Ya hu yavaş gitmeyi forumca bilmiyoruz bence ayağı debriyajdan çek. Hah, gaza basma daha. Öyle bırak sıfır toz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Aileni alıp 30 dk içinde 45 km mesafedeki Şile sahilinde balık yemek yiyebiliyor olmakda güzel bir hareket. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Çağrı Alaf yazdı: Malatya'ya giderken arkamdan 1 km geriden bir tane 1.5D Asyalı SUV selektör yapa yapa geliyordu ben de ayar olup sağa geçip gaza basmaya başlamıştım bilen bilir Batı'dan Doğu'ya doğru Malatya'ya giderken 3-4 KM boyunca yokuş aşağı bir yol var. Bir süre arkadan gelen araçla yan yana kaldıktan sonra, 190 gibi geride kalmaya başladı sonra da zaten yavaşlayıp sağ şeride geçti. O an çok keyif almıştım. Gariban 100 beygirlik atmosferik arabamla ilk ve son defa birisini mağlup etmiştik. 1.5 asyalı imiş senin :P son model Mercedeslere yapardım altımda c230 kompresör varken. Hemde düz yolda. İki vites tokatlar 5 den 3 alıp tapa gaz ve pufff aynada kalan ışıklar :P şimdi radar belasına sağ sinyal verip arkalarından konuşuyorum Çağrı Alaf yazdı: Malatya'ya giderken arkamdan 1 km geriden bir tane 1.5D Asyalı SUV selektör yapa yapa geliyordu ben de ayar olup sağa geçip gaza basmaya başlamıştım bilen bilir Batı'dan Doğu'ya doğru Malatya'ya giderken 3-4 KM boyunca yokuş aşağı bir yol var. Bir süre arkadan gelen araçla yan yana kaldıktan sonra, 190 gibi geride kalmaya başladı sonra da zaten yavaşlayıp sağ şeride geçti. O an çok keyif almıştım. Gariban 100 beygirlik atmosferik arabamla ilk ve son defa birisini mağlup etmiştik. 1.5 asyalı imiş senin :P son model Mercedeslere yapardım altımda c230 kompresör varken. Hemde düz yolda. İki vites tokatlar 5 den 3 alıp tapa gaz ve pufff aynada kalan ışıklar :P şimdi radar belasına sağ sinyal verip arkalarından konuşuyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: 1.5 asyalı imiş senin :P son model Mercedeslere yapardım altımda c230 kompresör varken. Hemde düz yolda. İki vites tokatlar 5 den 3 alıp tapa gaz ve pufff aynada kalan ışıklar :P şimdi radar belasına sağ sinyal verip arkalarından konuşuyorum Her kuşun eti yenmez, 1600CC 1500KG arabayla 1.5 asyalı bile iyi rakip bana Ama yine de araba olması şart değilse model numarası çift haneli olmayan Mercedes'leriniz değerinde alınır. Hemen Noter. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Trafikten fırsat bulursam spor moda alıp gaza bas çek bas çek yaparım. Bi rahatlık geliyor sonra. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ara sıra, bazen, sık sık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Erdem Dertsiz yazdı: Vitesi 5 ten 2 ye çekmek Onu Starex crdi aracım ile yaptım.... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Onu Starex crdi aracım ile yaptım.... Drift makinası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Selçuk Bakış yazdı: Drift makinası Bendeki 4x4 idi. Gram yanlama yapamadım hiç💀 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 2.0 TDI Passat var o zaman. Orta şeritte hız sabitleyici ile sakin giderken solumdan saçma sapan, yavaşça geçmeye çalışan oldu mu, hız sabitleyici kolunu bir tık yukarı dokunur, 10 km/h artırırdım. Baktım halen sollayacak, bir kez daha dokunurdum, yavaşça arkamda orta şeride geçerdi 😂 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Bendeki 4x4 idi. Gram yanlama yapamadım hiç💀 Onunda yapmadığı kalmamıştır 😁 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Onu Starex crdi aracım ile yaptım.... Sonra ne oldu önemli olan orası. Şanzıman has left the chat?😅 4x4 cherokee aracım varken, kalabalık otoparklarda herkes park yeri aranırken bulabildiğim en yüksek yere çıkıp parketmeye bayılırdım:) 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Haziran 2023 Paylaş 21 Haziran 2023 Sahilyolunda kırmızıda ön önde durduysam biraz açık hava filtresi sesiyle etrafımdakileri gaza getirip patiyle kalktıklarını izleyip müziğin sesini açıp gidişlerini izledikten sonra bir sonraki kırmızıda onlara gülümsemek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2023 Ses çok rahatlatıcı değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Videoyu izleyebiliyor musunuz? https://www.facebook.com/reel/227068153582051?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=S2eJsg 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Videoyu izleyebiliyor musunuz? https://www.facebook.com/reel/227068153582051?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=S2eJsg Atletli bi abimiz çıktı. Keşke atletli bi apla çıksaydı diye içimden geçmedi değil💀 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses çok rahatlatıcı değil mi? Tam tersine, diken üstündeydim acaba lastiğe çivi/vida vs girecek mi diye Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Atletli bi abimiz çıktı. Keşke atletli bi apla çıksaydı diye içimden geçmedi değil💀 Onlar da var ama aragaz öyle mi bilmem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2023 Emin Önal yazdı: Tam tersine, diken üstündeydim acaba lastiğe çivi/vida vs girecek mi diye abi orada vida ne arar. Yumuşak zemin. Asfatta daha kolay girer. Ama taş kesmesine bir şey diyemem Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi orada vida ne arar. Yumuşak zemin. Asfatta daha kolay girer. Ama taş kesmesine bir şey diyemem Bulmuşluğum var. Ben olmadık işlerin adamıyım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts