İçeriğe Yönlendir

Araba Kullanırken Keyif Alınan Hareketler

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Böyle bir başlık yokmuş. Herkesin zevk aldığı garip hareketleri vardır. Araba kullanırken de sıkça yaparız aslında. 

mesela tekeri çizginin üstünde sürmeye çalışmak gibi. 

bu aralar en zevk aldığım hareket kolonya şişesinden vitesle oynama hareketi. Kolçağın önündeki bardaklığa koydum eyüp sabri tunceri. Otomatik vitesli arabayı gaz pedalını da senkronize kullanarak kolonya şişesiyle vites değiştirerek kullanıyorum. Acayip zevkli oluyor

• Beğen 1
  • Mutlu 8
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çocukken terlikten gaz , fren pedalı, saç fırçasından vites kolu yapardım. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

2 şeridi ortalayan ve ayna kullanmayan 'akıllıları' yakınından geçerek korkutmak.

• Beğen 4
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Selçuk Bakış yazdı:

2 şeridi ortalayan ve ayna kullanmayan 'akıllıları' yakınından geçerek korkutmak.

Gereksiz risk bence. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Evren Erakçora yazdı:

Gereksiz risk bence. 

Aynadan en sağ şeride geçmelerini görmek çok eğlenceli ama :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Yokuş öncesi torksuz tüpsüz aracı ile sol şeritten selektör çakanlara hiçbir şey yokmuş gibi sağa sinyal yakıp yol verdikten sonra gazlamak. Yetişmeye çalışırken bir de arkalarından gelen 220d nin yol istemesi. Benim de aynadan darlanmalarını izlemem. 

Hafif ıslak yolda 5'ten boşa atıp ışıklara kadar haşır huşur süzülmek.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Manuel viteste hız ibresiyle devir ibresini paralel şekle getirip sürmek

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

Viraj dönerken gaza yüklenip on tekerleri pati çektirmek, hafif önden kaydırmak 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Otomatik vitesli arabayı gaz pedalını da senkronize kullanarak kolonya şişesiyle vites değiştirerek kullanıyorum. 

Obsesyon, aşırı detaycılık var mı?

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Obsesyon, aşırı detaycılık var mı?

Direkt hastayım ben

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Annemle yolculuk yapmak 😂

Acaip eğleniyorum ya..🥰 50 üstü hızda Evlatlıktan reddetmeyle yolculuğa başlıyoruz, inerken süt zaten bize haram 😂 

• Mutlu 16
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Orman yolu tek şerit, cam sona kadar açık, sol kol dışarda. Motorun ve lastiklerin sesini dinlerken soğuk beyaz çikolatalı kahve içmek.

20230528_134510.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Virajlı ve rampa yollarda gazlamak.  

Tam olarak aynı şeyin müptelasıyız Mehmet abi😃

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Linç yemeyeceksem kelebek dönerlere(270 derece) boşsa  2. Vitesin başında girip sonunda çıkmak. Virajın sonunda espsiz arka bağımsız süspansiyonlu focusumun lastiklerini açmasını beklemek. Terapi. 

Benzer güçlerdeki arabalarla ufak kalkışmalar, sonunda ufak korna hareketiyle dostça ayrılma 😅

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Direkt hastayım ben

cama 3 tane tablet yapıştırıp mı

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Bu konuya gelen yorumlar ss alınsın. Satılık ilanı açan olursa fiyatı indiririz.

• Beğen 2
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı

navara ile oluşan bir huy oldu   her rampada gaza basıyorum çok keyif veriyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

aslında konu başlığını araba sürerken zevk alınan ufak sapıklıklar diye yazacaktım ama çekindim :) 

öyle yazmayınca “zevkli sürüş” le karıştırıldı konu

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Son zamanlarda en çok sol şeritte önümdeki aracı takip ederken sabırsız sürücülerin sağdan beni geçmeye çalışıp yolun müsait olmadığını görünce tekrar arkadan takip etmesi. Akabinde aynı hareketi 2, 3 4 diye saymak çok eğlenceli. Sanki yol var gitmiyoruz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gece far kapatıp uygun koşullarda araç sürmek-ti en sevdiğim. Virajlı yollarda elimi uzatıp arka camı silmek ikinci favorimdir. Yolda sollayıp farı ayarsız olanları çevirip far ayarı yapmalarım sayılmaz herhalde

• Beğen 1
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Üç şeritte araba doluyken Arkadan gelip deli gibi selektör yapıp bunaltanlara önce yol verip sonra ardına yapışıp deligibi selektör yaparak bunaltıyorum keyifli oluyo

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...