Cem Işık 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ucuz su kaydırıcı ne var piyasada? Su kaydırıcı diye satılanlar pahalı ama aynı işe yarayan ürün var mı? Cama ortadan kesilmiş patates sürülebilir, gerçekten işe yarıyor:) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: sıvı ya da katı wax fark ediyor mu bende kaliteli sıvı wax var araç camına sürmeyin diye not yazmışlar Ne marka? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonax hızlı cila olur mu cama? Sarı renk olan Olur, ön kısma komple uygula ki sinek böcek yapışmasın, temizliği kolay olsun 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 https://amp.onedio.com/haber/yagmur-camlari-da-perisan-ediyor-diyenlere-mucize-cozum-patates-ve-limonla-su-lekelerine-veda-edin-1056718 Az masraflı çözümlerde bugün:) 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: cama cila çekmeden çıkmam çok faydasınıı gördüm içten mi dıştan mı Murat Öngür yazdı: lastikcilerin kullandığı + şeklinde bijon anahtarı her zaman mevcuttur bagajda hatta çakmak ile çalışan hava pompasıda var. ilk yardım çantası full ( Allah kimseye kullandırmasın ) yedek 5 ltre su da bulundururum her zaman, silecek deposunda da silecek suyu mevcut ( mavi olanlardan ) Bazı araçlarda şifreli bijon var o olmalı. Mesela benim golfte varmış. Lastikçimde söylemese bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Murat Öngür yazdı: Merhaba daha önce defalarca kez uzun yol yaptım ama belki de bilmediğim eksik bildiğim şeyler olabilir diye yazmak paylaşmak istedim, uzun yola çıkmadan önce araçta ne gibi şeyler kontrol edilir. Ben öncelikle disk ve balataları yeniledim , motor yağı yağ filtresi polen filtresi mazot filtresi değişti. antifiriz kontrol edildi . V kayış çatlak vs durumu kontrol edildi , Klima soğutuyor sıkıntı yok, lastikler yeni bunlardan başka nelere dikkat etmeliyiz ? lastik havanız..bir de deli gibi kullanmamak önemli çok sıkıştırmayın aracı turbo diye yokuşta felan. son limitine dayamayın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: sıvı ya da katı wax fark ediyor mu bende kaliteli sıvı wax var araç camına sürmeyin diye not yazmışlar farketmez hepsi olur, sıvı olan daha rahat siliniyor o açıdan daha kolay.... Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonax hızlı cila olur mu cama? Sarı renk olan o cila zaten araç ıslakken komple üzerine sıkılıp silinen, ıslak kuru kullanılabilen bir cila bir cila, camlarada geliyor doğal olarak, dene göreceksin gayyette güzel olur, ön camda silecek atlaması falanda olmaz, ben 5-6 kat ön cama Collinite katı wax yaptıydım hatta diğer camlarada, banamısın dememişti silecekler... hatta Sonax NPT bile yaparım arada bir, hatta waxların tamamından çok daha uzun ömürlü... 16 Haziran 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: uv koruması olsun ama... UV koruması nedir? UV ışınlarına dayanıklı mı yoksa UV ışınlarını filtreliyor mu? Cem Işık yazdı: https://amp.onedio.com/haber/yagmur-camlari-da-perisan-ediyor-diyenlere-mucize-cozum-patates-ve-limonla-su-lekelerine-veda-edin-1056718 Az masraflı çözümlerde bugün:) Limon ve patatesin kilogram fiyatlarını düşündüğümüzde günümüz şartlarında en mantıklı arındırma işlerinin teyemmüm olduğunu düşünüyorum. 1 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: UV koruması nedir? UV ışınlarına dayanıklı mı yoksa UV ışınlarını filtreliyor mu? Limon ve patatesin kilogram fiyatlarını düşündüğümüzde günümüz şartlarında en mantıklı arındırma işlerinin teyemmüm olduğunu düşünüyorum. sanırım her ikisi birden,, bu madde boya üzerinde bir tabaka oluşturuyor, hem kendisi dayanmalı hemde filtrelemeli (yüzde yüz geçirmez olmuyor tabii) , yoksa alttaki boyayı nasıl korusun, kendine hayrı olsa neden kullanalım hayırsızı yada 50 faktör krem sürelim diyeceğim ama mat kalıyor arkadaş, sprey versiyonmu denesek, denize iskeleden uçuştada faydası olur hem, kendimizde fısfıs ederiz kıyıya yüzerken uv koruması olur 16 Haziran 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ucuz su kaydırıcı ne var piyasada? Su kaydırıcı diye satılanlar pahalı ama aynı işe yarayan ürün var mı? Glaco al. Uzun süre kullaniyorsun zaten. Ucuz olan kisa ömürlü olur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Erdem Doğan yazdı: Glaco al. Uzun süre kullaniyorsun zaten. Ucuz olan kisa ömürlü olur. öyle değil. Patates sürüyon geçiyor modunda sormuştum 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 16 Haziran 2023 Yazar Paylaş 16 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: lastik havanız..bir de deli gibi kullanmamak önemli çok sıkıştırmayın aracı turbo diye yokuşta felan. son limitine dayamayın. eyw abi ama iki tane çocuğum var arabada asla sürat yapmam maksimum 110 km Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 (düzenlendi) Erdem Doğan yazdı: Bakımı yeni yapilmis arabayi bir süre kullanmadan yola cikmamak lazim. Yag tapasini takamayan servis calisani var. Yolda birakir. 20 Senelik benzin filtresini değiştirdim uzun yola çıktım yarım depo benzin bitmeden şişti kaldı İncir kurusu ve soda al yanına. Düşen kan şekeri ve minerallarler dikkat dağılmasına refleks yavaşlamasına yol açıyor. Kesintisiz 8 saat uyudu isem hiç durmaksızın bu şekilde 1000-1500 km arası yola yapabiliyorum. 16 Haziran 2023 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Cama sonax sarı renk cila olan şeyi sürdüm kuru bezle sildim. Çok kaygan oldu yüzü. Akşam yola çılacam yağmur var. Umarım sileceği çalıştırınca cama yumurta düşmüş gibi olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Cama sürülen şeyler yağmurda silecek performansını bozuyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 cila sürünce silecek çalıştırmayın demedi mi kimse akşama eğlence var desene farlar ile 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 @Çağlar Bayur ya hu dün sürmeden çıkmam dedin hocam zaten sileceği çalıştırmayalım diye sürdüm. Şöyle bir tecrübem var. Denemek için yaptım tabi. Aslında tehlikeli. Yağmurda kamyon arkasından çıkan su tozu kör eder. Ama su kaydırıcı ile silecek bile çalıştırmyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 silecek motorunun çektiği elektrik te cabası, çalıştırmamak en iyisi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 O kadar temizlik cila yaptık. Kartepe shell’de pompacı köpüklü fırçayla dalmış ben ödeme yaparken ama bir kere silecek çalıştırdım. Efsane sildi. Normale göre daha iyi sildi silecekler yani. Cila iyiymiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 pompacının köpüğü güzel silmiş demek ki camı vesile ile her 150 km de bir benzinciye girmek zor değil mi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: pompacının köpüğü güzel silmiş demek ki camı vesile ile her 150 km de bir benzinciye girmek zor değil mi yok. Köpüklemeden silmiştim. her 150 mi? Kartepede doldurdu. Alanya’ya geldim. Lamba yanmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok. Köpüklemeden silmiştim. her 150 mi? Kartepede doldurdu. Alanya’ya geldim. Lamba yanmadı floresanda alanyadan dönüşte kartepede daha lamba yanmazdı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: floresanda alanyadan dönüşte kartepede daha lamba yanmazdı C5 ile ben de gider gelirim.. cila olmaz yağmur kaydırıcı sürün.. https://www.hepsiburada.com/kalwax-yagmur-kaydirici-sprey-rain-free-150-ml-pm-HB00000IWNQ3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: C5 ile ben de gider gelirim.. cila olmaz yağmur kaydırıcı sürün.. https://www.hepsiburada.com/kalwax-yagmur-kaydirici-sprey-rain-free-150-ml-pm-HB00000IWNQ3 70 litre depo ile ümreye gider gelirim ben 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: C5 ile ben de gider gelirim.. cila olmaz yağmur kaydırıcı sürün.. https://www.hepsiburada.com/kalwax-yagmur-kaydirici-sprey-rain-free-150-ml-pm-HB00000IWNQ3 Abi link kaldırılmış bilgine Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Başlık bulmuşken sorayım; Bende şehirler arası yola çıkacağım araç üzerinde kışlık lastik var garajdaki diğer aracım üzerinde ise yazlık var ikiside yeni. kışlıkla gideyimmi yoksa yazlık ile sök tak yapayımmı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts