Emir özgün 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Egr valfi değişti Turbo ağzı temizlendi Enjeksiyon temizlendi Bunları yapmamdaki sebep; siyah dumanın kesilmesini sağlamak ama olmadı. Şimdi araç ile yola çıktım 120km üzerine çıkamadım, kenara çektim stop edip tekrar çalıştırdım düzeldi. 10-15 dk sonra yine aynısı oldu yine aynı şekilde stop edip çalıştırdım, devamlı yaptım bunu acaba bilgisi olan var mı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Turbo vgt valfi, hortum hattı kontrolü yapın. Test kolay. Araç çalışınca turbo üstündeki vgt kontrol ünitesi hareket etmeli. Ona bakın belli olur dert 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Turbo hattıyla ilgili olmalı. Servet söylemiş, ya turbo valfi ya da hortumlardan diye düşünüyorum. Ayrıca mesajlarımızı büyük harfle yazmıyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 devir 3000 i geçmiyor sanırım? ben olsam kızdrıma bujilerini değişirdim 1 Yorum bağlantısı
Emir özgün 15 Haziran 2023 Yazar Paylaş 15 Haziran 2023 Önder Özcan yazdı: Turbo hattıyla ilgili olmalı. Servet söylemiş, ya turbo valfi ya da hortumlardan diye düşünüyorum. Ayrıca mesajlarımızı büyük harfle yazmıyoruz. turbocuya götürdüm hortumu sıkıp dıpgaz yaptı sorun yok demişti ama tekrar başka turbocuya götürürm turbo valfine de baktırıcam teşekkürler. forum sayfasında yeniyim uyarınız için tşk. Çağlar Bayur yazdı: devir 3000 i geçmiyor sanırım? ben olsam kızdrıma bujilerini değişirdim yazmayı unutmuşum onlarda değişti sadece turbo sökülmedi onun da sebebi usta bir şey yok masraf çıkarma kendine demişti 1100 kmyi 90-100km/hız arası gitmek zorunda kaldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Mekanik bir arızaya benzemiyor bu.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Geçen gün vitoda geldi başımıza turbonun hortumu çıkmış araç 120 yi geçmiyodu artı olarak rampa tırmanışı da berbattı 30 _ 40 la rampa çıkıyorduk Bunu göz önüne alarak bakarsak turbo devreden çıksa 5 ile çıktığın rampayı 3 ile zor çıkarsın eğer arabanın ivmelenmesinde sıkıntı yoksa turboya çok takılmayın derim Yorum bağlantısı
Emir özgün 15 Haziran 2023 Yazar Paylaş 15 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: ve hala duman var mı? rolantide dipgaz da devam ediyor Ersen şahin yazdı: Geçen gün vitoda geldi başımıza turbonun hortumu çıkmış araç 120 yi geçmiyodu artı olarak rampa tırmanışı da berbattı 30 _ 40 la rampa çıkıyorduk Bunu göz önüne alarak bakarsak turbo devreden çıksa 5 ile çıktığın rampayı 3 ile zor çıkarsın eğer arabanın ivmelenmesinde sıkıntı yoksa turboya çok takılmayın derim daha önce 3.4. viteste araç gitmiyordu ince bi hortum çıkmıştı onu yerine takınca düzelmişti bunu istanbul trafiğinde anlamam zordu uzun yol yapınca anladım 120yi geçmediğini ve enejsiyon temizlendikten sonra araç 1.2. viteste al ver yapmaya başladı 1500-1800 devirde yğksek devirlerde yapmıyor. bi kaçkere kodlama yaptık yine düzelmedi hepsi birbirine mi bağlı sorunlar çözemedim her ustada farklı konuşuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Emir özgün yazdı: bi kaçkere kodlama yaptık yine düzelmedi neyin kodlaması? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Enjektör temizliği sonrası dengesi kaçmış motorun anladığım kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Enjektör temizliği sonrası dengesi kaçmış motorun anladığım kadarıyla. focus enjektörde kodlama mı varmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: focus enjektörde kodlama mı varmış İşte nasıl neler yapıldı ise 1 1 Yorum bağlantısı
Emir özgün 16 Haziran 2023 Yazar Paylaş 16 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: İşte nasıl neler yapıldı ise bana söylenen o 5 yapıyormuş sonra 4 yaptım dedi yapınca düzeliyor al ver yapması kesiliyor yine aynı oluyor 1 gün sonra Yorum bağlantısı
Recommended Posts