Cihan Erdoğan 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 Herkese merhaba,focus Mk1 aracımı satıp 164 bin de benzinli oynanmamış kurcalanmamis ilk sahibinden bu canavarı satın aldım.Araç garajda yattığı için bütün sivilari ile beraber trigerini değiştirdim,koltuk kılıfı ve cam filmi cektirdim.Otomobilin stepnesini yerinden çıkarıp takmak bana nasip oldu Allah herkesin gönlüne göre versin . 10 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 ghia ve hb ... imrenilesi kombin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 Stopları ve farı parlatırsan sıfır ayarında görünecek kondisyonda imiş.. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 hayırlı olsun, diri duruyor. forumda bayağıdır bir şey eksik diyordum, eksikliği tat kaçırmayan ama keyif de vermeyen, güncel mk2 mondeo konusuymuş 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Ford'un yaptığı nadir otomobillerden. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Erdoğan 15 Haziran 2023 Yazar Paylaş 15 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Stopları ve farı parlatırsan sıfır ayarında görünecek kondisyonda imiş.. Güle güle kullan.. teşekkürler hocam.Haklısınız pasta cila yaptırmayı düşünüyorum yer yer ufak kılcal çizikler var, renk daha canlanacaktır farlar ve stoplarda elden geçer dediğiiniz gibi araç kendine gelecektir.Zaten aracı aldığımda antifriz çamurlaşmış,alt takım,fren kapmanası felan bu gibi parçalar yattığı için küflenmiş.motor yağı 2020 de değişmiş 161 binde 164 binde ben aldım.Mondeo mk 2 lerinkronik sorunu var mı yok mu hiç araştırmadan aldım.kendi aracımı bayram haftası sattığım için arabasız kalmamak için aldım.İyi mi ettim kötü ettim sanayi ile olan bağlantım belirleyecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Cihan Erdoğan yazdı: mk 2 lerinkronik sorunu var mı yok mu var, ehliyetsiz ustaların kurcaladığı tamiratlar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 🧿👍Güle güle kazasız belasız kullanın, aman her ustayım diyene elletmeyin, pasta cilayı ehil birne yaptırın, boyayı, verniği mahvetmesin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Hayırlı olsun, çok güzel araçtır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Hayırlı olsun, maşallah çok diri duruyor. Bu kasada motor hararete karşı biraz hassas, soğutma sistemin doğru çalıştığından emin olun. Alışkanlık yapması dışında başka derdi yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts