Mehmet Göktürk 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Daha önceden bu tanımda olduğunu ve bu kadar kaynak olduğunu bilmezdim. Güzel videolar varmış: 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 yutube yoktu fotopğaf 36 lık filme çekilir tab ettirilirdi, ucuz da değildi. tek tük kare fotomuz bulursak şanslıyız, güzel günlerdi, biz etiket değil, faça araba olmuş derdik, beyaz lastik kalemi getirmiştim yurt dışından , lastikteki P44 yazısını beyaz yapınca toplanır seyrederdik. kadın çorabı ile stop farı karartırdık, tuhafiyeci ağbiye çokça çorap alınca açıklama gereği yapmak hasıl olmuştu, fark etmemişiz, her hafta sonu çorap alınca... dikkat çekmiş. mersoların ızgrasına AA harfi takılırdı. Bİr de at nalı vardı. 12 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Şimdi bazı arkadaşlar otobüs tutacağını araç içine takarak etiketçilik yapıyor. Sınırı aşmadan yapılan herşey güzeldir. Çağlar Bayur yazdı: kadın çorabı ile stop farı karartırdık Mahalledeki tofaşların ve tipoların çoğunda vardı. Çekip çekip bırakır çıkan tozla eğlenirdik 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: yutube yoktu fotopğaf 36 lık filme çekilir tab ettirilirdi, Bugün bir minibüs gördüm.. Arkada plakalık geniş DODGE, cam altında Audi, ortada mustang logosu vardı.. Kendisi muhtemelen Vw idi. 3 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Çekip çekip bırakır çıkan tozla eğlenirdik sahibi duacı olur temiz kalır o zaman 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Yarın dükkanda bakayım videolara internetim bitmesin 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün bir minibüs gördüm.. Arkada plakalık geniş DODGE, cam altında Audi, ortada mustang logosu vardı.. Kendisi muhtemelen Vw idi. Aracın sahibi bu olabilir 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Birde kamyon ve nakliyeci sektörünün etiketçileri var Genelde Ford D1210 olur Ara gazının kralıdır kendisi, zamanında toplamıştık. 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Bu ford da ciddi etiket barındırıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Gençler ilgi gösteriyor diye çok video çekiyorlar bu konuda, bir kaçına baktım ama bana biraz anlamsız geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 "Etiket" adı altında her bir nesnenin bu insanların geçmişinde (gençliğinde, çocukluğunda vs.) bir anısı olduğunu düşünüyorum. Bunları topladıkça mutlu oluyorlar. Zannımca bir şeyin ilk görüşte insanda uyandırdığı haz ile insanı alıp anılara, geçmişe götürdüğü haz farklı. Örneğin BMW 5 serisinin yeni kasasının kimi tarafından beğenilip kimi tarafından beğenilmezken 90'ların sonu 2000'lerin başında bulunan E39 kodlu kasanın bahsi geçince insanların derin bir "ah" çekmesi gibi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2023 Paylaş 11 Haziran 2023 Selim Bilgin yazdı: Gençler ilgi gösteriyor diye çok video çekiyorlar bu konuda, bir kaçına baktım ama bana biraz anlamsız geliyor. takılar değişebilir ama tüm dünyada vardır faça/etiket Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Cep telefonu böyle şeyleri unutturdu artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts