İçeriğe Yönlendir

Skoda Favorit - Suzuki Maruti

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Furkan Bakırel

Tabi ki favoritto daha iyi benim konu vardı forumda. Parça usta problemi yok. Distribütörü sorunlu biraz onun yerine Tofaş’ın mako distribütörü tornada yaptırıyoruz mükemmel oluyor.Hararet için sürekli antifrizli kullanmak lazım ayrıca felicia fan davlumbaz yada Tofaş fanı içerden düğmeli eklenenince hararet sorunu kalmaz.Yakıt desek mükemmel konfor da çok iyi bence sadece motorun zincir sesinin çaresi yok o kadar. Burada birinde çok temiz bi forman var satmıyor 150bine yok dedi 😂😂 şu ekonomi de tadından yenmez .

IMG_20220405_193104_632.jpeg.5eb5b06d612da1cd75cf9da99ff5c7af.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Furkan Bakırel yazdı:

Tabi ki favoritto daha iyi benim konu vardı forumda. Parça usta problemi yok. Distribütörü sorunlu biraz onun yerine Tofaş’ın mako distribütörü tornada yaptırıyoruz mükemmel oluyor.Hararet için sürekli antifrizli kullanmak lazım ayrıca felicia fan davlumbaz yada Tofaş fanı içerden düğmeli eklenenince hararet sorunu kalmaz.Yakıt desek mükemmel konfor da çok iyi bence sadece motorun zincir sesinin çaresi yok o kadar. Burada birinde çok temiz bi forman var satmıyor 150bine yok dedi 😂😂 şu ekonomi de tadından yenmez .

bunu yazan hemşerimin 3.0 audisi olduğunuda hatırlatalım.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Üzerinde herkesin fikir birliğine vardığı bi araba görmemiştim şu forumda. Sen neymişsin be Favorit :D

• Beğen 1
  • Teşekkür 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş zamanda olabilir, şimdiki zamanda hayatın gerçekelri var, mesela mercimek gerçek

Hâlâ kuşlardan sağlam ve sorunsuz araç. Yedek parça sebil. Ve ucuz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Türkiyeden başka hangi ülkede hala kullanılıyor

karburator, jikle, platin ve meme bilmeyen ciksin forum kasiyor. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

karburator, jikle, platin ve meme bilmeyen ciksin forum kasiyor. 

bazılarını biliyoruz. O kadar da değil :nargile:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet Çalışkan yazdı:

Üzerinde herkesin fikir birliğine vardığı bi araba görmemiştim şu forumda. Sen neymişsin be Favorit :D

seneye bisiklette jant akortu tavsiyesi konusu da yoğun olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...