Ahmet Çalışkan 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Merhaba, Şehir içinde kullanmaya (trafik, dur-kalk vs yok), işe-okula gidip gelmeye (2 km), ayda bir de İstanbul'a gitmeye (200 km), LPG'li bir araç alacağım. 93-94 model civarlarında. Fazla bir bütçem de araçtan çok bir beklentim de yok yolda koymasın yeter. Suzuki Maruti'nin 0.8 motor olması şehir içinde sorun yaratmaz sanırım ama İstanbul yolunda saç baş yoldurur diye korkuyorum. Gönlüm Skoda Favoritten yana. Sizce Favorit'ler nasıl araç? Kronik bir sıkıntısı var mı? Yolda bırakır mı? Parça/usta sıkıntısı yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Biz kullandık favorit. Lpg de hararete meyilli. Zaten her türlü hararete meyilli araba. Alırsan tamircisi var istanbulda. Ezberden arabayı onarıyorlar. Marutiyi bilmem ustası varmı oda muallak. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 skoda favoriti iş nedeniyle epey kullanmıştım. pickup olanı vardı birde otomobil olanı vardı. bu araçlar kesinlikle sıfır sorun idi. zaten doannım da sıfır. uzun yolda müthiş açılılyordu motor ve herşey belli ısıya ulaşınca. dönemin opel asta 1.4 ünden iyiydi performansı. ankara istanbul arasında 4.8 litre yakmıştım bolu dağı geçişli. ancak sıfır konfordur. olsa binilirmi tabiki. ama suzuki... fazla küçük. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 9 Haziran 2023 Yazar Paylaş 9 Haziran 2023 Bunda parça-usta sıkıntısı yaşayacağım kesin ama kafamı karıştıranlardan birisi de bu Kia / Capital / 1.5 GLX / Sahibine hayırlı olsun sahibinden.comda - 1102294395 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 9 Haziran 2023 Yazar Paylaş 9 Haziran 2023 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: skoda favoriti iş nedeniyle epey kullanmıştım. pickup olanı vardı birde otomobil olanı vardı. bu araçlar kesinlikle sıfır sorun idi. Çok iyi. 9 Haziran 2023 tarihinde Ahmet Çalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 bir gün yamaç paraşütü için tepe tırmandık, tırmanırken karter koruyucusunu yoldaki bir kayaya vurduk, öyle böyle değil yerden havalandık güm diye oturduk. bir baktık hala çalışıyor yağ bil kaçırmıyor. eski usul kalender arabadır. her türlü tamir olur. forman filan bakmak lazım. sw olanları sanki dah iyi korunmuş oluyorlar. pek kolay paslanan rabalar değildi. yinede kaza yapmamış bir tane almak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Biraderde yıllardır Favorit var sıfır sorunla geliyor babam Suzuki kullanıyor 6 tane sibop itici 20bin tl. Var sen düşün geriye kalanı 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Biraderde yıllardır Favorit var sıfır sorunla geliyor babam Suzuki kullanıyor 6 tane sibop itici 20bin tl. Var sen düşün geriye kalanı ben çocukluğumdan beri oto merkalısıyımdır. yağ yakmayan minik boyutlu suzuki görmedim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Favorit baya bir süre kullandım. 1,3 karbüratörlüydü. Çok memnundum. Egzantrik sesi aşık eder... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 9 Haziran 2023 Yazar Paylaş 9 Haziran 2023 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: bir gün yamaç paraşütü için tepe tırmandık, tırmanırken karter koruyucusunu yoldaki bir kayaya vurduk, öyle böyle değil yerden havalandık güm diye oturduk. bir baktık hala çalışıyor yağ bil kaçırmıyor. eski usul kalender arabadır. her türlü tamir olur. forman filan bakmak lazım. sw olanları sanki dah iyi korunmuş oluyorlar. pek kolay paslanan rabalar değildi. yinede kaza yapmamış bir tane almak lazım. Mekanik ve dayanıklılık olarak bi farkı yoksa Forman da bakarım. Biraz büyük diye bakmadım ama temiz bulunabilecekse ona da bakarım. 9 Haziran 2023 tarihinde Ahmet Çalışkan tarafından düzenlendi Düzeltme Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-ford-taunus-1104644904/detay Şöyle bir taunus alınabilir sanki 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-ford-taunus-1104644904/detay Şöyle bir taunus alınabilir sanki bunlar döneminin en performanslı arabalarındandı. 2 litre olanlarında bahsediyorum. ama debriyaj pedalı fitness aleti gibidir. Çağlar Bayur yazdı: 131 skoda, 100 kere daha iyi araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: 100 kere daha iyi araba. geçmiş zamanda olabilir, şimdiki zamanda hayatın gerçekelri var, mesela mercimek gerçek 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Kardeşim 6 7 yıl maruti kullandı 2 kere motor yaptırdı 2 ayda bir bilya dağıtır ben hiç sevememistim Nihayet sattı, favorit aldırdım Suan üst sınıf araca biniyor gibi hissediyor. Sıkıntı çıkarmaz umarım 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: bunlar döneminin en performanslı arabalarındandı. 2 litre olanlarında bahsediyorum. ama debriyaj pedalı fitness aleti gibidir. Eniştemde 1.6 olanı vardı önceki kasadan, 7-8 kere istanbuldan almanya'ya gitti iş için, tık demezdi o dönemlerde tabi. İlandaki 2.0 ve makyajlı üstelik.. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-91-model-yuruyeninde-elektik-aksaminda-sorun-yok-1092490906/detay Bunların da tamiri bakımı kolay olabilir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş zamanda olabilir, şimdiki zamanda hayatın gerçekelri var, mesela mercimek gerçek bir dk bir dk bir dk, merceimek kırmızı çizgimiz... yeşil de olur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Bunlar brodway şahin vs’den dahq mı ucuz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 ikisi arasında favorit derim. ama bana sorarsan şahin en doğru karar olur. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 9 Haziran 2023 Yazar Paylaş 9 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: ikisi arasında favorit derim. ama bana sorarsan şahin en doğru karar olur. Bence de :) ama eşim binmem Allah binmem dediği için maalesef. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Ahmet Çalışkan yazdı: Bence de ama eşim binmem Allah binmem dediği için maalesef. güzeline biner. klasik onlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Favorit iyidir. Forumda detaylı bir konu olması gerekir.. Ebrar toplamıştı galiba bir tane.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts