Samet Demircan 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Focus 1.6tdci için uygun yağ hangisi? Castrol edge 5-30 mu yoksa Castrol magnatec mi? İstanbul Avrupa yakasında orjinal yağ satan nokta var mı, yahut güvenilir alışveriş sayfası satıcı yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 castrol yağı ceosu eve kadar getirip yemin etse orjinal diye lombardin motoruma bile koymam artık 2 Yorum bağlantısı
Erol Güven 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Her ikiside olur önemli olan güvenilir yerden almak. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 İkisi de uygun ben edgeyi kullanıyorum sıkıntısız sadece yağı güvenilir yerden almanıza dikkat edin yeterli Ali Gök yazdı: castrol yağı ceosu eve kadar getirip yemin etse orjinal diye lombardin motoruma bile koymam artık maalesef çakması sahtesi hilesi en çok bulunan marka castrol diğer yağ markaları da yolunda yanlız Yorum bağlantısı
Samet Demircan 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Güvenilir yağ satan yer bilen İstanbul içi Yorum bağlantısı
Deniz Kom 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Petronas 5W30 . Dizel motorda kullandığım ve en memnun kaldığım yağdır. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: castrol yağı ceosu eve kadar getirip yemin etse orjinal diye lombardin motoruma bile koymam artık Kelimelere dökmek istediğim yorum yapılmış . Mobil 5 30 14 yıldır hiç şaşmam Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Orjinal bayiden almak lazım , yoksa orjinalden çok daha fazla çakması var piyasada . Ben olsam motul 5/30 alırım Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Orjinal Castrol yagımı yillardir Bursada Özdilek ten aliyorum. Ücretsiz olarak ta aldigim magazada ( yag filtremi ve hava filtremi de) degistiriyorum Istanbulda bulunan özdilek mağazalarindan güvenle alabilirsiniz. Google yazarsaniz yerleri çikiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Mobil1 0w30 derim. Turbo için bence daha iyi Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Mobil 1 Esp 5w30 https://www.cleanpex.com.tr/mobil-1-esp-5w30-motor-yagi-4l Resmî distribütör. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Murat Öngür yazdı: Orjinal bayiden almak lazım , yoksa orjinalden çok daha fazla çakması var piyasada . Ben olsam motul 5/30 alırım Motulünde çok sahtesi var ya aynı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 petrolün marketinden eliniznen seçin alın karpuz seçer gibi . petroldekide sahteyse yapacak bişe yok Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 (düzenlendi) Tamer Olcay Çiçek yazdı: Motulünde çok sahtesi var ya aynı Motulun sahtesi anlaşılması kolay , arkadaki yaprak testi kapak testi ayrıca arka açılan yaprağın yazı kalitesi açılan sayfanın yapışkanlık oranından kolayca anlaşılıyor youtubede var. Ayrıca motul mobil den de castrol dan da daha dayanıklı ve aracı daha sessiz çalıştırıyor. Özellikle dizellerde. Ki ben motul mobil castrol edge castrol magnatec liqui moly shell hepsini kullandım aralarında en iyileri motul liqui moly dir 9 Haziran 2023 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 koyduğumz yağın iyi mi kötü mü olduğunu nasıl tespit ediyoruz Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: koyduğumz yağın iyi mi kötü mü olduğunu nasıl tespit ediyoruz Motor sesinden anlayabildiğini iddia edenler var ben daha o dereceye erişemedim. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: koyduğumz yağın iyi mi kötü mü olduğunu nasıl tespit ediyoruz Reklamı iyiyse her yerde karşımıza çıkıyorsa iyidir 🙂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 tesadüf bugün sanayide sohbet ediyorduk, benim motordaki yağ nedir diye mevzusu oldu, ustaya sordum, ne koydu bilmem ben anektarı bırakır giderim, iş bitince arar haber eder. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: tesadüf bugün sanayide sohbet ediyorduk, benim motordaki yağ nedir diye mevzusu oldu, ustaya sordum, ne koydu bilmem ben anektarı bırakır giderim, iş bitince arar haber eder. Onu anca sen yapabilirsin sana yanlış yapamazlar bildiğin için kafan rahat 🤣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: Onu anca sen yapabilirsin sana yanlış yapamazlar bildiğin için kafan rahat 🤣 bi çuval somun, en fazla bi daa boyatırız yahu, vesile ile nolmuş öyle fiyatlara falan oldum Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Haziran 2023 Paylaş 11 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: 5w30 dur ama hangi tipi kimse konuşmamış Bende 2012 1.6 hdi var Benim motora sadece castrol magnetic oluyor Castrol edge serilerinde benim motora uygun yağ yok FordWSS-M2C913-C/ WSS-M2C913-D onayını karşılayan Magnatec Stop Start 5w30 A5 dir. Edge 5w30 LL biraz daha yüksek basınçla çalışan performans odaklı araçlara öneriliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Haziran 2023 Paylaş 11 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: 5w30 dur ama hangi tipi kimse konuşmamış Bende 2012 1.6 hdi var Benim motora sadece castrol magnetic oluyor Castrol edge serilerinde benim motora uygun yağ yok Acea c2 c3 olan bütün yağları kullanabilirsiniz. Magnetic serisi yanılmıyorsam a5/b5 olanlar. Daha üst seri yağlarda sertifika numarası olmayabiliyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Haziran 2023 Paylaş 11 Haziran 2023 Kitaba göre magnatec ford m2c913 tipi yağlar. Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Ben Focus 2010 1.6 TDCI aracım için Mobil Super™ 3000 X1 Formula FE 5W-30 ürününü yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Bu yağı kendi sitesi üzerinden satın alıyorum. Castrol piyasada çok sahtesi var bunun için tercih etmiyorum. Geçenlerde iş yerinde tanıdığım sanayiden direk parçacıdan Castrol yağ aldı ve sahte çıktı maalesef motoru reflektiye yaptırdı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts