Mustafa Seçkin 7 Haziran 2023 Yazar Paylaş 7 Haziran 2023 Ersen şahin yazdı: Önce kapora istiycen kapora geldikten sonra (parayı gönderenden başkasına vermem arabayı) diycen itiraz ederse (üç gün içinde gelip arabayı almazsan kaporan yanar) diycen bak ozaman nası geliyo İstesen dümeni yemiş gibi yapıp dönüp sen de adamı dolandırabilirsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Ersen şahin yazdı: Önce kapora istiycen kapora geldikten sonra (parayı gönderenden başkasına vermem arabayı) diycen itiraz ederse (üç gün içinde gelip arabayı almazsan kaporan yanar) diycen bak ozaman nası geliyo bu da iyiymiş Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Ümit Türk yazdı: Yerine koymayacaksanız satın. İlerleyen dönemde(3-6-9-12 Ay) yerine koymam gerecek Ama satmam da mecburi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Fatih Keskin yazdı: gel fiesta yı da çalmadın zaten Ruhsatı bulaydım o zaman görürdün 😅 Yorum bağlantısı
Hamit inan 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 O değilde hesaba hazır para gelmiş. Başka bir işe istinaden geldi tokatlanamaz mi bu dolandırıcılar? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Hamit inan yazdı: O değilde hesaba hazır para gelmiş. Başka bir işe istinaden geldi tokatlanamaz mi bu dolandırıcılar? ama ruhsat ta gitmiş oluyor , onların unuttuklarını biz daha görmemiş te olabiliriz 8 bankayı aynı anda kandıranlar bile var 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: 8 bankayı aynı anda kandıranlar bile var başka kandırılanlarda var da oraya girmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Arabayı satmam gerekiyor. Ne zaman satsam karar veremiyorum. Nasıl fiyat belirleyeceğimi hiç bilmiyorum bak şimdi biliyorsun çok yoğunum şimdi kaporayı yollayaım tamammı, eft yi de yaparım, notere geçince arabayı servet ustanın üzerine yaparsınız. bitti gitti.* kaç para adiyorsan kabulumüz... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Focusu yada Mondeoyu satar mısın bana bişey deneyecem gel sana 3500 km de vitara vereyim ama parayı çağlar abi nin hesaba gönderirsin Çağlar Bayur yazdı: konu araba lem ne ara zam yaptın düşün şirkete almıyoruz o kadar dandik Erkut Uysal yazdı: Bana böyle diyerek sattı işte Corsayı... Meğer araba Astraymış selde çekmiş Corsa olmuş, eve gelince öğrendim... vectra değilmiydi o ya Erkut Uysal yazdı: Açık gazoz ne abi, yemek yedirdi çay içirdi bana... ohoooo ah karpuz a kalaydın Alptuğ Özcan yazdı: Arabayı satmam gerekiyor. Ne zaman satsam karar veremiyorum. Nasıl fiyat belirleyeceğimi hiç bilmiyorum sonuna kadar bekle satma Selçuk Bakış yazdı: Ruhsatı bulaydım o zaman görürdün 😅 ben bile bulamadım len Doğan Arşiray yazdı: bak şimdi biliyorsun çok yoğunum şimdi kaporayı yollayaım tamammı, eft yi de yaparım, notere geçince arabayı servet ustanın üzerine yaparsınız. bitti gitti.* kaç para adiyorsan kabulumüz... işte güvenilir alıcı satılık vitara var 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Bu piyasada dolandırıcı bile riske girmeye korkar yahu 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: bak şimdi biliyorsun çok yoğunum şimdi kaporayı yollayaım tamammı, eft yi de yaparım, notere geçince arabayı servet ustanın üzerine yaparsınız. bitti gitti.* kaç para adiyorsan kabulumüz... Fatih Keskin yazdı: gel sana 3500 km de vitara vereyim ama parayı çağlar abi nin hesaba gönderirsin Bi akrabalık var mı Fatih Keskin yazdı: sonuna kadar bekle satma Sonu ne zaman abi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Metin Akbal yazdı: Bu piyasada dolandırıcı bile riske girmeye korkar yahu foruma düşen bir daha çıkamıyor. Fatih Keskin yazdı: gel sana 3500 km de vitara vereyim ama parayı çağlar abi nin hesaba gönderirsin işte şimdi aynı dili konuşuyoruz. bana yollasın parayı iban veriyorum. açıklamayada altın borcuma karşılık yazsın. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Sigara sağlığa zararlıdır, bakınız bir önceki mesajdaki video Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Lütfen demeyi unutmasa herhangi bir zararı yoktu. Doğan Arşiray yazdı: işte şimdi aynı dili konuşuyoruz. bana yollasın parayı iban veriyorum. açıklamayada altın borcuma karşılık yazsın. Lütfen demeyi unuttun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts