Fatih çavultu 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Merhabalar arkadaşlar 2017 model Audi a6 quattro 2.0tfsi aracım var araçta şöyle bir problem var kafayı yemek üzereyim hangi ustaya götürsem müzik aç yok birşey diyorlar anlam veremiyorum bu ustalara artık araç 30-50 km arasında ve 100-120 km aralarında von von von diye bir uğultu sesi yapıyor yaptıgım işlemler 4 adet rulman değiştirdim ve 3 kere farklı lastikler denedim malasef ses yine tecrübe eden varmı veya değerli yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Quatroymuş.. Şaft ile ilgili rulmanlara bakmak gerek.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih çavultu 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Quatroymuş.. Şaft ile ilgili rulmanlara bakmak gerek.. Başka neden olabilir sizce araç km si 68.000 de Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 5 Haziran 2023 Paylaş 5 Haziran 2023 İzmirde bunu bir tane ustası var diyebiirim. Bana özelden yazın sizi yöndendireyim. Bende A8 varken servisin çözemediğini bu arkadaşım çözmüştü. 1 Yorum bağlantısı
Fatih çavultu 5 Haziran 2023 Yazar Paylaş 5 Haziran 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: İzmirde bunu bir tane ustası var diyebiirim. Bana özelden yazın sizi yöndendireyim. Bende A8 varken servisin çözemediğini bu arkadaşım çözmüştü. Size zahmet özelden mesaj attım yardımcı olursanız sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 6 Haziran 2023 Paylaş 6 Haziran 2023 (düzenlendi) aks kafalarını bir kontrol ettirin 6 Haziran 2023 tarihinde Kutluay Selçuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Lastiklerden de belli hızda bi uğultu gelebilir denemelik lastik değişimi yaptırın yine yapacak mı? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Ferhat Yavuz yazdı: Lastiklerden de belli hızda bi uğultu gelebilir denemelik lastik değişimi yaptırın yine yapacak mı? İlk mesajinda 3 kez farklı lastikle denediği yazılı. 👍 Ben de aks kafasından diye düşünüyorum ama emin olmadığım için yorumları okumaktan öteye geçemedim 😔 1 Yorum bağlantısı
Fatih çavultu 11 Haziran 2023 Yazar Paylaş 11 Haziran 2023 AKS kafası bu uğultuyu yaparmı acaba 30 km de 50 km’de ve 100-110 arası km hızlarda giderken yapıyor geçen birşey farkettim 50.km hızda sabit kaldığımda yapıyor ve direksiyon çok azda olsa titreme veriyor Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Fatih çavultu yazdı: AKS kafası bu uğultuyu yaparmı acaba 30 km de 50 km’de ve 100-110 arası km hızlarda giderken yapıyor geçen birşey farkettim 50.km hızda sabit kaldığımda yapıyor ve direksiyon çok azda olsa titreme veriyor Geçen youtub da bir video izlemiştim. İngiltere’de yaşayan bir türk. Audilerde kronik bir sorundan bahsediyordu. Ancak sağ sol dönüşlerde ses yaptığından bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Yine de bir göz atın. Belki benzer bir şeydir, ya da kanalında bu sorunla ilgili video vardır.Bir göz atın isterseniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 ingilterede yaşamasa zaten böyle şeyler konuşamazdı Yorum bağlantısı
Fatih çavultu 12 Haziran 2023 Yazar Paylaş 12 Haziran 2023 Benimki daha çok lastik uğultusu gibi geliyor Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Fatih çavultu yazdı: Benimki daha çok lastik uğultusu gibi geliyor Fatih bey, çözüme ulaştınız mı acaba? Biz de öğrenelim çözüm yolunu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Fatih çavultu yazdı: Benimki daha çok lastik uğultusu gibi geliyor Nasıl çözüldüğünü yazar mısınız Fatih Bey ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts