Alpay Köse 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Slm arkadaşlar bugün yağan şiddetli yağmurdan sonra eve geldim 2 saat sonra okula oğlumu almaya gittim. Aldım arabaya bindik araç çalışmadı. Önce lastik basınç arızası arkasından motor arızalı servise gidin uyarısı verdi. Marş yok. Tamirciyi aradım. Akü kutup başını sök 10 dk bekle sonra tak dene dedi.(bugün 5 araca bakmış aynı arızadan) Yaptım çalıştı yalnız yolda bir sürü hata uyarısı verdi. Yol 5 dk. Eve gelince park ettim tekrar servis uyarısı verdi. Stop ettim.kutup başını söktüm Sabaha ne olur bilemem. Araç beyni nerededir. Söküp temizleyen varmı veya başına gelen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 ön tampon sol altta kendi kutusunun içinde ve bu arada gösterge lehim hatası da olabilir 2 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 2 Haziran 2023 Yazar Paylaş 2 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: ön tampon sol altta kendi kutusunun içinde ve bu arada gösterge lehim hatası da olabilir Gösterge lehim hatası olduğunu anlamanın bir yolu varmı çalışmazsa yarın cekiciye atıp tamirciye gideceğim orada bana fikir olması açısından Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Alpay Köse yazdı: Gösterge lehim hatası olduğunu anlamanın bir yolu varmı çalışmazsa yarın cekiciye atıp tamirciye gideceğim orada bana fikir olması açısından eski pat pat yöntemi, marş yaparken gösteregeyi sallayınca düzelirse vey ehil bri elektronikçide göz kontrolü ile Yorum bağlantısı
Alpay Köse 2 Haziran 2023 Yazar Paylaş 2 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: eski pat pat yöntemi, marş yaparken gösteregeyi sallayınca düzelirse vey ehil bri elektronikçide göz kontrolü ile Teşekkürler akü kablosunu taktım ama marş yok direk motor arıza uyarısı verdi. Dediğinizi sabah denerim artık Yorum bağlantısı
Çözüm Alpay Köse 3 Haziran 2023 Yazar Çözüm Paylaş 3 Haziran 2023 Arkadaşlar sorunu çözdüm sabah aracı tekrardan denedim yine aynı arızayı verdi. Marş yoktu. Sonrasında sol farı ve hava filtre kutusunu söktüm. Saç kurutma makinesi ile Yarım saat boyunca kabloların fişli yerlerini kuruttum. Ayrıca ecunun kutusunada tuttum. Araç çalıştı. Hiçbir hata kodu kalmadi. 100 km yaptım sorun yok. Videosunuda youtube attım link aşağıda 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts