Celal Maraşlıoğlu 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Evdeki yatak baza ve başlığı yaylaya gönderip yenisini almaya niyetlendik eskiden böyle değildi çok fazla seçenek var bel fıtığından dolayı sert bir yatak seçmemiz belirtildi ama tavsiyesi olan arkadaşlar varsa çok seviniriz bambiyi kalite olarak beğendik ama yorumları çok kötü internette Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Ben de bu yatak var, 11 sene oldu Artık değişim zamanı geldi, yine aynısını almak isterim ama fiyatlar. https://www.isbiryatak.com/ergoplas-viscostar-yatak 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 https://www.sunsayatak.com Adana"da var mıdır bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 İstikbal Gold serisi kullanıyorum 3 yıldır memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 İsa Acar yazdı: Yatsan tempur oo saygılar 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Valla Lova yatak Doğtaş. Aerocomfort ama sert değil çok rahat kızıma almıştım. Evdekileri de komple değiştirsem mi diye düşünmedim değil evdekileri ne yapacağım diye vazgeçtim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Yatsandan kingoil diye bir yatak ve baza almıştım çökme oldu garantiden değişti 9 yıldır sorunsuz kullanıyoruz. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Kesinlikle deneyerek alın yatağınızı. Ben mondi den almıştım zero stres diye bir yatak 5 yıl oldu gayet rahat hala. Ama ilk zamanlar biraz alışana kadar ağrı çekmiştim 😊 30 gün iade hakkı vardı alışınca iadeden vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 İstikbal Sleepwell alıyorum hep. Bi yüzü yumuşak diğeri sert ve pedli. 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 5 Haziran 2023 Paylaş 5 Haziran 2023 13 sene önce bellonadan ginseng etkili yarı ortapedik bair yatak aldım bilmeden ve denemeden halen çok memnunum tabi eski performansı kalmadı şuan bakıyorum çok fazla çeşit marka var deneyerek almak en mantıklısı Yorum bağlantısı
Recommended Posts