ibrahim Olkun 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Merhaba aracımın akü kutup başını söktüktüm aracın koltuklarını yıkadım kuruduktan sonra kutup başını taktım bagaj sapıttı şu an çalışmıyor elektrik şemasını bilen varmı yada arızası teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Sanırım öğretme yapmak gerekiyor. El ile en sona kadar, tuşa açıp 10sn basılı tutuluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Oğuzkan bey yaptım banamısın demiyor çalışıyordu kutup başını söktüm iç koltukları yıkadım kurudu kutup başını taktım sapıtmaya başladı sonra sustu açma tuşuna basdığımda 3 kere ikaz veriyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Koltuk altından elektrik hattı geçiyor olsa da sıvı teması için koruma vardır. Koltukları takarken kablo vs varsa ezilme olmasın diyeceğim de illaki koruma vardır hatta 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Selçuk Bakış 1 Haziran 2023 Çözüm Paylaş 1 Haziran 2023 Bu konuya göz atmakta fayda var 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Selçuk bey incelidim onları yaptım resetledim açma yada kapama tuşuna bastığımda 3 kere ötüyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Bu durumda arıza olabilir. Ford cihazı olan bir servis veya yetkili serviste bıraktığı hata koduna bakmak gerekebilir. Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 5 Haziran 2023 Yazar Paylaş 5 Haziran 2023 Çıkan arıza bu biraz araştırdım kablo bağlantısı da olabilir yada tahrik ünitesi yada modülde olabilir gibi çıkmakta Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Haziran 2023 Paylaş 5 Haziran 2023 Elinizden geliyorsa tesisatı test edebilirsiniz, kabloda sıkıntı yoksa motor arızası ihtimali var. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 5 Haziran 2023 Yazar Paylaş 5 Haziran 2023 Elimden az bucuk geliyor bağlantı şemesı olsaydı çok daha iyi olurdu ne nerden geliyor nerde voltaj var daha rahat olurdu. Yorum bağlantısı
Kubilay Köktürk 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 (düzenlendi) bagaj durumu ne oldu sorun neyden kaynaklı sorunu halledebildiniz mi ? 20 Ekim 2023 tarihinde Kubilay Köktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts