Muhammed Mesut KARAKAŞ 30 Mayıs 2023 Paylaş 30 Mayıs 2023 S.a. Kıymetli Dostlar, elimde 2012 Sportage 1.6 gdı motor var.Araba benzin ve LPG'li..Araba bazen kalkış esnasında ufak bir tekleme yapıp kendini motor korumaya alıyor ve 3000 devri geçmiyor. Bu 3000 devri geçmediği esnada iki defa bilgisayara bağlayınca " Yakıt Basınç Regülatörü " diye yazdı, orijinali ile değiştirildi fakat çözülmedi. Benzin filtresi değişti, çözülemedi.Sorun sürekli değil, bazen ayda bir defa oluyor, bazen 3 ayda bir kez...Arabayi stop edip calistirinca duzeliyor. Var mı bu derdin devasini bilen? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Mayıs 2023 Paylaş 30 Mayıs 2023 Basınç regülatörünün kablolarına baktırın bence. Minik bir temassızlık olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Mesut KARAKAŞ 30 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2023 Buna baktirayim inş. Başka neden kaynaklanabilir? Lpg ile ilgili bir sorun olsa bilgisayarda " Yakıt Basınç Regülatörü" demez değil mi? Veya ustanın biri benzin deposu içerisindeki şamandıraya bağlı küçük bir valf var, ondan oluyor dedi.Bu da mümkün müdür? Yorum bağlantısı
Şenol Yalçın 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Merhaba, aynı problemi yaşıyorum. Sorunun çözümünü bulabildiniz mi? Hiçbir şekilde sorunu bulamıyoruz. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Aynı sorun şuan bizim 2.5 Sorento'da var. Opelden yakıt aldıktan sonra böyle oldu. Enjektör temizleyici düzeltti ama halen dip gaz yapınca aynı problem. Biz şamandırayı söküp temizleyeceğiz ondan olduğunu düşünüyorum ben. İlk temizlediğimizde de inanılmaz tıkalıydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts