Hüseyin Sönmez 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Her yüz metre aşağı inişte 1 derece artımyor muydu sıcaklık? Diye uzatasım geldi yersizce Mağara dedim. Bir insan geldiği yeri unutmamalı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Karışımın fiziksel yapısı mı Evet. Zaten konu izolasyon. Yoksa ısı her durumda hareket eder ve ortama şartlanır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 bakalım konu ne zaman doğum günlerine bağlanacak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 AliExpress çare. Soğuktan korunmak için satılan alüminyum folyolar var. Sarı kısmı içeri bakacak beyaz tarafı dışarı. Ürünler ilgili folyo ile sarılır işlem tamam. Etler hazır olunca haber verin kâfi İkincisi ise benim gibi zenginler zaten kompresörlü buzdolabı kullanıyor. Onlarla başka yerde konuşalım. Fakirler ölsün 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: zenginler zaten kompresörlü buzdolabı kullanıyor. Hayır, telefon ediyoruz oraya getiriyorlar zaten. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: Hayır, telefon ediyoruz oraya getiriyorlar zaten. Neşeli sıvılar için dolap 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: AliExpress çare. Soğuktan korunmak için satılan alüminyum folyolar var. Sarı kısmı içeri bakacak beyaz tarafı dışarı. Ürünler ilgili folyo ile sarılır işlem tamam. Etler hazır olunca haber verin kâfi İkincisi ise benim gibi zenginler zaten kompresörlü buzdolabı kullanıyor. Onlarla başka yerde konuşalım. Fakirler ölsün Zenginsin ve kendin mi pişiriyorsun? 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Zenginsin ve kendin mi pişiriyorsun? Barbekü başında komşularımız ile havuz başında bizon pirzolası ikramı yapıyorum. Çok zengin olduğum için yarı yaşımda olan sevgilim de misafirlere içecek ikramı yapıyor. 1 1 3 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Barbekü başında komşularımız ile havuz başında bizon pirzolası ikramı yapıyorum. Çok zengin olduğum için yarı yaşımda olan sevgilim de misafirlere içecek ikramı yapıyor. Kurbanda 5 ortak pandaya giren insan olarak tek sevgili de ne biliyim? Yoksa yollayalım. Türkçe şart mı? 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Barbekü başında komşularımız ile havuz başında bizon pirzolası ikramı yapıyorum. Çok zengin olduğum için yarı yaşımda olan sevgilim de misafirlere içecek ikramı yapıyor. Tlc izlemeyi bırakmalısın abi. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Tlc izlemeyi bırakmalısın abi. TCL 95 inç tv izlemek lazım. 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buzun üstüne tuz atıyoruzki donma sıcaklığı düşsün, yani buz soğukta da erisin. Donmuş buzlu suyun donma sıcaklığı daha düşük olduğu için dolabın içinde +5 derecede daha hızlı çözülme isteği olacaktır. Kafa burada karışıyor. Eğer tuzlu su geç çözülüyorsa sebebi nedir. Karışımın fiziksel yapısı mı https://huntingwaterfalls.com/why-does-salt-make-ice-colder/ İkisi de aynı sürede eriyor. Tek fark biri erime esnasında -7C de kalırken, diğeri 0 C de kalıyor. Yani tuzlu su tamamen eriyene kadar -7 de kalıyor. Normal buz ise önce 0 a ulaşıyor oradan sonra erimeye başlıyor. Erime bitene kadar da 0 da kalıyor. Tuzlu su daha erken çözünmeye başlıyor özetle. Ama çözünürken daha soğuk kalıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Kurbanda 5 ortak pandaya giren insan olarak tek sevgili de ne biliyim? Yoksa yollayalım. Türkçe şart mı? 17 ev var farklı lokasyonlarda💀 İlkay Başaran yazdı: Tlc izlemeyi bırakmalısın abi. Fakirler için tv üreten firma değil mi o? 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2023 Etler bu gezi için 1 ay dry aged edildi. Afyon kaymaklı lokumu bile sert kalır yanında. ama buz işini çözmemiz lazım 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 gün. Mangala yani ama mangalı akşam yapacağız. Etler gündüz 12 saat boyunca soğuk kalmalı Hangi karışım olursa olsun emeceği ısı bellidir yani nerede ise aynı mikatarda ısı çeker. Donmasından ziyade derin dondurucuya en az 2 gün evvelden doldur şişeleri. Yaz sıcağında 15 saat falan normal yalıtım ile çözülmez 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Etler bu gezi için 1 ay dry aged edildi. Afyon kaymaklı lokumu bile sert kalır yanında. ama buz işini çözmemiz lazım Ve siz bu eti yemeden 12 saat bekleyeceksiniz vay arkadaş ne insanlar var. 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Ve siz bu eti yemeden 12 saat bekleyeceksiniz vay arkadaş ne insanlar var. 15 dk içinde mideye indirecekler zahmete bak aldığın tada bile değmeyecek! 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Hibrid az yaksın diye klima yerine ayağa buz koyma esprisi yapıldı mı? 3 sayfa olmuş okuyamadım. 6 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: 15 dk içinde mideye indirecekler zahmete bak aldığın tada bile değmeyecek! Aynen öyle olacak Metin Abi, ye gitsin, o et riske atılmaz, mangala atılır. Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: 4x4 le gider közü atarım ocağa haızr olsun Eyyy zamannn. Pandemi öncesi olsa lobide beklerdin abi 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: AliExpress çare. Soğuktan korunmak için satılan alüminyum folyolar var. Sarı kısmı içeri bakacak beyaz tarafı dışarı. Ürünler ilgili folyo ile sarılır işlem tamam. Etler hazır olunca haber verin kâfi İkincisi ise benim gibi zenginler zaten kompresörlü buzdolabı kullanıyor. Onlarla başka yerde konuşalım. Fakirler ölsün Fakir mi ? Mangalla falan uğraşamam, çekerim et lokantasının önüne arabayı. Garson getirir ızgaracı pişirir. Sen kompresörlü buzdolabında et terbiyesi yapmaya devam et balböceğim.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Etler bu gezi için 1 ay dry aged edildi. Afyon kaymaklı lokumu bile sert kalır yanında. ama buz işini çözmemiz lazım Herhangi bir eczaneye git onlarda çok güzel kapaklı strafor kutular var, etleri içine koyup üstüne de ufalanmış buz parçaları doldur. Sen donmuş et mi saklayacaksın yoksa soğukta tutup etin bozulmasını mı engelleyeceksin onu de bize.. Kamp 1 ay falan sürecekse o zaman ayrı, kuzuyu canlı olarak bagaja koyup yemeden önce kesmek daha kolay olur.. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Emin Önal yazdı: Eyyy zamannn. Pandemi öncesi olsa lobide beklerdin abi gruba ayak uydurduk yahu, yemekten sonra lobide ter atarız Tansu Kalafatoğlu yazdı: Etler bu gezi için 1 ay dry aged edildi. Afyon kaymaklı lokumu bile sert kalır yanında. ama buz işini çözmemiz lazım ferrariyle tarla sürme teknikleri isimli konuyu bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama buz işini çözmemiz lazım Niye? Çözülmedi mi? 0.33lük şişe suları dondur. Dolabı yan yatır. Şişeleri diz. Etleri diz. Şişeleri diz. Kapağını açmazsan 3.gün akşamına kadar o et ısınmaz. Hele bir de gölgede tutarsan ooo gör sen buzları. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Niye? Çözülmedi mi? 0.33lük şişe suları dondur. Dolabı yan yatır. Şişeleri diz. Etleri diz. Şişeleri diz. Kapağını açmazsan 3.gün akşamına kadar o et ısınmaz. Hele bir de gölgede tutarsan ooo gör sen buzları. 0,33 kabul görmedi. 1,5 olacakmış 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 0,33 kabul görmedi. 1,5 olacakmış 0.33de daha fazla yüzey alanı var daha çok soğutur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts