Evren Erakçora 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: hala umutlanıyormusunuz hakkaten yahu Ümit her zaman vardır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: hala umutlanıyormusunuz hakkaten yahu sen umutlanmıyor musun? umut fakirin ekmeği. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: sen umutlanmıyor musun? umut fakirin ekmeği. umudum hercanlının yaşlanınca ölmesi üzerine artık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 yabancıdan yabancıya satılık mersedes Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Bakanlığın bu yabancılardan almadığı vergiye el atması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Macit Aliyev yazdı: Bakanlığın bu yabancılardan almadığı vergiye el atması lazım. bakanlık önce trafik terörüne el atmalı. Millet artık tartıştığını ezerek öldürüyor. Trafikte zibidilik yapıp işçileri arasına dalıyor Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bakanlık önce trafik terörüne el atmalı. Millet artık tartıştığını ezerek öldürüyor. Trafikte zibidilik yapıp işçileri arasına dalıyor Bu apayrı bi konu. Burda resmi olarak vergi kaçağı var. Neden yabancı vergi ödemiyor? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 İnsanlarımız çoğu kez aynı anda birkaç işin yapılamayacağını düşünüyorlar. Tek işlemcili bir bilgisayar bile aynı ana yüzlerce prosesi programı çalıştırıyor. Bu yaklaşım birçok tartışmada yüzeye çıkıyor ve tartışmayı bölüyor. Her iki konu da önemli arkadaşlar. Ben yurtdışında iken bana ne ev işinde ne araç işinde avantaj yoktu. Bilakis Ev alanların vergiden düşememe ve satarken daha sazla vergi ödeme gibi bir durumu var yabancı isen. arkadaşımın başında şu an satamıyor çok vergi çıkıyor. Amerikalı olsa çıkmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 oraya buraya el atılsın da, layığı ile atılsın o zaman şirketlerde de enflasyon muhasebesine geçilsin? o zaman kar mı zarar mı yazaılır anlaşılır 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Millet artık tartıştığını ezerek öldürüyor. Ülke GTA'ya döndü. Biraz önce iş yerine gelirken Karayollarına ait turuncu bir transit katliama sebep olacaktı. Çevre yolunda bağlantı yolu girişinde yola atladı(aynaya bakma falan yok) aracın birisi kendini zor kurtardı. Aynadan baktım aracın şöförü sakinliğini korudu. Araçtan inip transit şöförüne girişesim geldi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Ülke GTA'ya döndü. Biraz önce iş yerine gelirken Karayollarına ait turuncu bir transit katliama sebep olacaktı. Çevre yolunda bağlantı yolu girişinde yola atladı(aynaya bakma falan yok) aracın birisi kendini zor kurtardı. Aynadan baktım aracın şöförü sakinliğini korudu. Araçtan inip transit şöförüne girişesim geldi salı günü eskişehir yolunda bir servis arabası, arkasında giden bir nissan kaşkai ye yol vermemek için her tür i....liği yaptı km ler boyunca. tabi sadece engellediği araç değil, tüm sol şeridi katletti. sonrada en son şeritte tamamen durdu iyimi?! kavga filan da yok acaip birşey. ben en sağda 80 le gittiğim ve yol bomboş olduğu için gayet güzel izledim olayı. inanılmaz bir şuursuzluk örneği vardı ve servis insan doluydu... neyse tepkimizi gösterdik usulünce* ama yine de ben emniyet müdürü arkadaşıma videosunu yolladım,nurtopu gibi cezası kesildi. şirketini de bizzat aradım patronuna şikayet ettim zaferciğimi. çok mülayim adammış. ama çok yanlış tanımışlar bence. ülkede kamu yararına terbişye naımına bir şey olmadığı için bazı insanlar düşük zeka ve yüksek egonun etkisi ile şuurszca hareket ediyorlar kural ihlali yapıyorlar ve traifk güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyorlar. Evren Erakçora yazdı: Ümit her zaman vardır. en son ölen umit olurmuş. *rus atasözü 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: en son ölen umit olurmuş. *rus atasözü Burdayım be burdayım bur-da-yım 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: emniyet müdürü arkadaşıma videosunu yolladım,nurtopu gibi cezası kesildi. Böyle bi imkanımız var mı abi ya. Varsa ben de göndereyim İnsan sinir hastası oluyo trafikte Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Böyle bi imkanımız var mı abi ya. Varsa ben de göndereyim İnsan sinir hastası oluyo trafikte bence normalde yok tabi ki. ne saçma değilmi? ortada bariz bir kural ihlali var ama şikayet edip sonuç alacağın yer yok. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: bence normalde yok tabi ki. ne saçma değilmi? ortada bariz bir kural ihlali var ama şikayet edip sonuç alacağın yer yok. Saçma abi, Araç kamerası zorunlu olmalı ve delil sayılmalı bence. Sigorta şirketlerinin de işi kolaylaşır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Saçma abi, Araç kamerası zorunlu olmalı ve delil sayılmalı bence. Sigorta şirketlerinin de işi kolaylaşır hamburgta kaldırımda foto çekene avro avro yürüyorlarmış öyle dedi arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Seat Ateca hem çok güzel hem çok geniş. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Seat Ateca hem çok güzel hem çok geniş. dur kıymete bindirme 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Alpay Sumer yazdı: dur kıymete bindirme 😂 1.5 milyon oldu bile canını sıkma 😁 Pandemide 235 bine alanları biliyorum. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: salı günü eskişehir yolunda bir servis arabası, arkasında giden bir nissan kaşkai ye yol vermemek için her tür i....liği yaptı km ler boyunca. tabi sadece engellediği araç değil, tüm sol şeridi katletti. sonrada en son şeritte tamamen durdu iyimi?! kavga filan da yok acaip birşey. ben en sağda 80 le gittiğim ve yol bomboş olduğu için gayet güzel izledim olayı. inanılmaz bir şuursuzluk örneği vardı ve servis insan doluydu... neyse tepkimizi gösterdik usulünce* ama yine de ben emniyet müdürü arkadaşıma videosunu yolladım,nurtopu gibi cezası kesildi. şirketini de bizzat aradım patronuna şikayet ettim zaferciğimi. çok mülayim adammış. ama çok yanlış tanımışlar bence. ülkede kamu yararına terbişye naımına bir şey olmadığı için bazı insanlar düşük zeka ve yüksek egonun etkisi ile şuurszca hareket ediyorlar kural ihlali yapıyorlar ve traifk güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyorlar. en son ölen umit olurmuş. *rus atasözü Alptuğ Özcan yazdı: Böyle bi imkanımız var mı abi ya. Varsa ben de göndereyim İnsan sinir hastası oluyo trafikte Olayın geçtiği il sınırları içindeki olsyın vidrosunu İladı155@egm.gov.tr adresine mail atın işlem yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2023 Paylaş 25 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: 1.5 milyon oldu bile canını sıkma 😁 Pandemide 235 bine alanları biliyorum. üreticiden çıkış fiyatı değişmedi ama 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Mayıs 2023 Paylaş 27 Mayıs 2023 (düzenlendi) Neyse amaan, MG alınabiliyor elektriklisinden suv. 27 Mayıs 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts