DEMİR ÖZDEN 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 Herkese selamlar elimden geldiğince aracın iç kapı döşemelerini değiştirdim, kusursuz olmadı tâbi ama döşemeciye dünya para yatırmaktan iyidir el emeği göz nuru.. Umarım faydalı olur. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2023 Paylaş 21 Mayıs 2023 kolçak fikri ilginç, yapılmış bitmiş lakin döşeme kumaşı altında satı sünger mi kullandınız? Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 21 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2023 Evet abi sarı süngeri Suni Deriye sardım kapı kol dayama yeri çok sert malumun rahatsız ediyordu şimdi çok rahat ve keyifli oldu 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Ekoseli malzeme alsaydınız hatalar pek belli olmazdı düz olunca malzeme hatayı affetmiyor zemini çok iyi zımpara yapmak gerekiyor.Elinize sağlık bence gayet başarılı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 DEMİR ÖZDEN yazdı: Evet abi sarı süngeri Suni Deriye sardım kapı kol dayama yeri çok sert malumun rahatsız ediyordu şimdi çok rahat ve keyifli oldu sonrası için aklınızda olsun, gri sünger daha dayanıklıdır, serttir ama güzel şekil verilir nemi de tutmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Elinize sağlık.. İlk denem için gayet başarılı.. 1 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Ferhat Yavuz yazdı: Ekoseli malzeme alsaydınız hatalar pek belli olmazdı düz olunca malzeme hatayı affetmiyor zemini çok iyi zımpara yapmak gerekiyor.Elinize sağlık bence gayet başarılı Aslında evet hiç düşünemedim bir daha yaparsam ki muhtemelen öyle gözüküyor ekoseli alacağım fakat sprey bali seçimini de yanlış yaptım sanırım hiç yapıştırmadı nerede ise Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 ekoseli döşemeyi gerdirince dikiş hatları kayar, kareler, yamulur 1 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: ekoseli döşemeyi gerdirince dikiş hatları kayar, kareler, yamulur Abi muhtemelen yapıştırma seçiminde hata yaptım ben Motip Yapışkan Tutkal Bally Sprey 500 ml - Tavan Döşemede Etkili MTP-011 beni hiç memnun etmedi , gerdirme yaptığım yerler direkt yapışsa idi çok temiz olacaktı şimdi daha doğru yapıştırıcı ile ikinci denemeyi yapacağım.. Tabii kapı içi klipsi bulabilirsem hepsini kırdım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 DEMİR ÖZDEN yazdı: Abi muhtemelen yapıştırma seçiminde hata yaptım ben Motip Yapışkan Tutkal Bally Sprey 500 ml - Tavan Döşemede Etkili MTP-011 beni hiç memnun etmedi , gerdirme yaptığım yerler direkt yapışsa idi çok temiz olacaktı şimdi daha doğru yapıştırıcı ile ikinci denemeyi yapacağım.. Tabii kapı içi klipsi bulabilirsem hepsini kırdım klips bol var, starklips ten aynılarını avuçla almıştım, bally şöyle kulanın, az az her iki yüzeye fıslanır 15 dak beklenir sonra basınç uygulayarak yapıştırın. bir kaç saat üstüne ağırlık koyun her ne yapışmışsa. ben klasik fırça ile sürüleni severim dozajı iyi ayarlanabiliyor güzel de kokar 1 1 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 26 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: dış cam su sıyırıcı artık yıpranmıştır veya cam ayarsızdır Çağlar Bayur yazdı: kolçak fikri ilginç, yapılmış bitmiş lakin döşeme kumaşı altında satı sünger mi kullandınız? DEMİR ÖZDEN yazdı: Aslında evet hiç düşünemedim bir daha yaparsam ki muhtemelen öyle gözüküyor ekoseli alacağım fakat sprey bali seçimini de yanlış yaptım sanırım hiç yapıştırmadı nerede ise Dediğinizi deniyorum tam bitince paylaşacağım 😊 2 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 26 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2023 Herkese selamlar daha önce düz suni deri ile pek başarılı olamadığım çalışmayı bu sefer baklava desen döşeme + suni deri yapıştırıcı ile denedim elimden geldiğince.. Lakin kolon kapağina bir türlü çare bulamadım cam manuel olduğu için önerilere açığım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2023 Paylaş 5 Haziran 2023 DEMİR ÖZDEN yazdı: Lakin kolon kapağina bir türlü çare bulamadım cam manuel olduğu için önerilere açığım Sorun nedir, resimden tam belli olmuyor. Kapak orjinal değil gördüğüm kadarıyla. Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 5 Haziran 2023 Yazar Paylaş 5 Haziran 2023 Sani Gerşon yazdı: Sorun nedir, resimden tam belli olmuyor. Kapak orjinal değil gördüğüm kadarıyla Abi kozmetik kondisyonu çok düşükz sırıtıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2023 Paylaş 5 Haziran 2023 Kapak orjinal değil. O yüzden. Onu bulmanız lazım. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Turhann 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 DEMİR ÖZDEN yazdı: Herkese selamlar elimden geldiğince aracın iç kapı döşemelerini değiştirdim, kusursuz olmadı tâbi ama döşemeciye dünya para yatırmaktan iyidir el emeği göz nuru.. Umarım faydalı olur. Eline sağlık hocam, rehber olarak izlediğin bir video veya yazı var mı? 😄 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 16 Haziran 2023 Yazar Paylaş 16 Haziran 2023 Sani Gerşon yazdı: Sorun nedir, resimden tam belli olmuyor. Kapak orjinal değil gördüğüm kadarıyla. Abdullah Turhann yazdı: Eline sağlık hocam, rehber olarak izlediğin bir video veya yazı var mı? 😄 Yok hocam sadece kapı içi sökülmesi hakkında video baktım ilk yaptığım hiç içime sinmedi ikinci yaptığım işe idare eder ilk halinden daha iyi olduğu kesin ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts