Furkan Bakırel 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Fransızları oldum olası sevmem aynı parça Volkswagen de var bozulmaz bozulsa da kum gibi çıkması, orijinali, yan sanayisi vs. Hiç olmasa tamirinin yapan kesin bulunur. Servisi getirtir, yurtdışından gelir bir şekilde kısa sürede bu problem çözülür. Şimdi ‘fan boy’ felan diyenler olacaktır ama gerçek bu Fransızlar süslü arabalar yapıyorlar tasarımlar güzel ama bu kadar gerisi fos. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 29 Eylül 2024 Yazar Paylaş 29 Eylül 2024 Furkan Bakırel yazdı: Fransızları oldum olası sevmem aynı parça Volkswagen de var bozulmaz bozulsa da kum gibi çıkması, orijinali, yan sanayisi vs. Hiç olmasa tamirinin yapan kesin bulunur. Servisi getirtir, yurtdışından gelir bir şekilde kısa sürede bu problem çözülür. Şimdi ‘fan boy’ felan diyenler olacaktır ama gerçek bu Fransızlar süslü arabalar yapıyorlar tasarımlar güzel ama bu kadar gerisi fos. Fos bir araç değil 508 kendi aracım diye de demiyorum ben 6. yıla döndüm memnunum araçtan beni üzmedi her araçta olabilecek sıkıntılar zamanı gelip değişmesi gereken parçalar oldu ve bunları hep serviste yaptırdım fiyat olacakta makuller kanaatimce bu parça dışarıda 12 16 tl arası satılıyor sadece parça ben serviste 10 tl verdim hersek dahil bence bunun almanı Fransız Japon yok kul yapısı bozulabiliyor Misal sorunsuz japonlar neden turbo yok çünkü araçlarda olanları da görüyoruz almanlar dsg halen sorun 22 sonrası çözüldü vs diyorlar bilmiyorum premiumlarda bile sorunlar kronikler mevcut benim aracında da kronik sorunlar var ama genel olarak memnunum hatta bir sonraki arac hedefim yine benzinli 225hp 508 Yorum bağlantısı
Recommended Posts