Mustafa Tüfekçi 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Lada hiç sürdün mü, bence bı önce dene. Sürüşü öyle çok yumuşak değil diyorlar ben sürmedim de öyle diyorlar Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Lada hiç sürdün mü, bence bı önce dene. Sürüşü öyle çok yumuşak değil diyorlar ben sürmedim de öyle diyorlar derler neler derler ruslar icin yorumlar genelde iyi aslinda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yolda gidene kadar kaynatsak gidince demlesek olmaz mı ? olur zaten yol uzzunnnn zaman alacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Haziran 2023 Yazar Paylaş 7 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Lada hiç sürdün mü, bence bı önce dene. Sürüşü öyle çok yumuşak değil diyorlar ben sürmedim de öyle diyorlar Yok hiç sürmedim işte beni kararsız kılan nedenlerden biri de bu ikinci araç olarak araç alırsam çok bütçem olmayacak buda o yüzden seçme şansım çok az alıp pişman olmamak için mutlaka önce bir test ederim mutlaka Çağlar Bayur yazdı: olur zaten yol uzzunnnn zaman alacak Diyorsun ki gidene kadar yorulursun çay içer dönersin ben bunu anladım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Diyorsun ki gidene kadar yorulursun çay içer dönersin ben bunu anladım yani, kısmen, gidebildi ve döebildi isen , sorunsuz hem de aynı gün, kutlama çayı de denebilir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Haziran 2023 Paylaş 7 Haziran 2023 Erdem Doğan yazdı: derler neler derler ruslar icin yorumlar genelde iyi aslinda Orus bu Rus mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2023 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-157-bin-kmde-otomatik-1110652444/detay fiestanın ilanı hayırlısı bakalım çıktık bir yola. abilerim her ne kadar fiesta kalsın dese de ikinci araç için ayıracağım bütçe düşük olacağı için isteklerimi karşılayabilecek bir 4 çeker alma şansım maalesef yok gibi. o yüzden fiesta gidecek yerine 4 çeker eli yüzü düzgün kullanınca yüzüme tebessüm getirebilecek bir 4 çeker almak istiyorum Gönlümden Geçen JEEP Grand Cherokee 3.0 CRD 2006-2010 Mantıklı Görünenler Nissan X TRAİL-2008-2010 2.0 Benzin Lpg Honda CR-V 2.0 i-Vtec 2008-2012 benzin Lpg Suzuki Grand Vitara 2.0 JLX-AL benzin 2008-2012 Lpg 11 Temmuz 2023 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2023 Bu gün muayene günü idi Motor no okunamıyor Kısa far hatalı Camda lpg etiketi yok Camlar filimli Yangın tüpü yok (araçta vardı fakat tarihi eski ondan yazdı galiba) Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 22 Ağustos 2023 Paylaş 22 Ağustos 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün muayene günü idi Mehmet Bey, ek MTV ödemesi yapmış mıydınız? Ödenmemiş ek MTV'nin muayeneye engel teşkil edip etmediğini öğrenmek adına soruyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 Hayır ek ödemeyi yapmadan gittim Kaan Karakaya yazdı: Mehmet Bey, ek MTV ödemesi yapmış mıydınız? Ödenmemiş ek MTV'nin muayeneye engel teşkil edip etmediğini öğrenmek adına soruyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ekim 2024 Yazar Paylaş 9 Ekim 2024 Bildiğiniz üzere aracımı kuzenim almıştı araç değişikliği nedenin ile aracını satıyor. Araç şu an 180 binde olmuş düşünen olursa araç satılık henüz ilan yok ilan fiyat olarak 500 civarı düşünüyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts