İçeriğe Yönlendir

Mondeo V - Hatalı Üretim Motor Bloğu

M.Volkan Vurulkan

Recommended Posts

Turan ÖZER
  Abdurrahman KARLI yazdı:

@Turan ÖZERhocam dönüş yapıldığında bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca olumlu dönüş alan arkadaşların mail yazışmaları elinizde mevcut ise bana yollayabilir misiniz?

Genişlet  

Dönüş yaptım üstadım

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yusuf Karagöz

@M.Volkan Vurulkanaklıma takılan bir soru oldu bu hatalı motor blok 2019 ların hepsindemi var yoksa makyajsız olanlardamı var sadece ?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
M.Volkan Vurulkan
(düzenlendi)

@Yusuf Karagöz En son çıkan TSB'de (22-2322 numaralı. Link) denildiğine göre 10 Haziran 2019 öncesi üretilen araçlarda mevcut bu problem.

tarihinde M.Volkan Vurulkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

blok değişim çözümü de çok yaratıcı olmuş, işlem komple araba fiyatını geçer ecnebi serviste

Yorum bağlantısı
Yusuf Karagöz
  M.Volkan Vurulkan yazdı:

@Yusuf Karagöz En son çıkan TSB'de (22-2322 numaralı. Link) denildiğine göre 10 Haziran 2019 öncesi üretilen araçlarda mevcut bu problem.

Genişlet  

Muhtemelen makyajsız kasalarda var bu sorun çünkü makyajsızlar 160 bg , makyajlılar 165 beygir motor bloğunu güncellerkende 5 bg artırıvermişler gibi geldi bana ondan bu çıkarımı yaptım.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hasan Kaçmaz

Merhaba arkadaşlar bende 2020 model Mondeo var aracın motorunun revize edilmiş motormu yoksa eski motormu olduğunu nasıl öğrene bilirim acaba şasi no,dan felan bulabilirmiyiz

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mehmet Yener1

ben yeni 2015 2.0 ecoboost aldım. bu konuyu aracım yüksek devirlerde zorladığımda harret yükselttiğinde ve sıcak havalarda aracın ısısı yükselmese bile motor ısısından dolayı güç düşürülmüştür ikazı alınca  araştırıp bulmuştum. araç ne kadar çok sıkıştırısam o kadar oranda su ve yağ eksiltiyor. henüz kontrolünü yaptırmadım ama aynı problem olduğunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...