Ümit Türk 17 Ekim 2023 Yazar Paylaş 17 Ekim 2023 Alpay Sumer yazdı: Yettim gayri.. Sakin yahu🤗 İyi bir yere götür marşpiyel sert belki bisey yapamayabilirler ama kapı mis gibi olur.. Ha önceden niyet ettiysen bilemem ama bu sana ani karar aldırmasın.. Yapılır dert etme Yok satmamın sebebi bu değil. Bunları kafayı takan biri değilim ne araçlar verdim ben bu ne ki Otomatik macerasına girdim yine. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Evet aracım satılık arkadaşlar. Foruma özel fiyatım 760.000 TL 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 metin hocayla oguzkan görmesin kapa ört 😂 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Alpay Sumer yazdı: metin hocayla oguzkan görmesin kapa ört 😂 350’ye çok var. 1 hafta sonra başlığa uğrarım 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Aracım satılık. İstediğim fiyat 650 K. Foruma özel fiyatım 625K. ilgilenenlere duyurulur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Alpay Sumer yazdı: metin hocayla oguzkan görmesin kapa ört 😂 Yeni gördüm 😅 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat (düzenlendi) Merhaba, Aracımda düzeltilmesi gereken yerler vardı. Çirkin görüntü ortadan kalkmış oldu. 16 Şubat tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Geçmiş olsun, maşpiyelde ufak bir kordon hatası kalmış sanki. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun, maşpiyelde ufak bir kordon hatası kalmış sanki. çok oynattırmadım düzeltebildiğini düzelt dedim. Çağlar Bayur yazdı: tavandaki kalıntı ne idi abi oraya ne düştü bilmiyorum sürtme değil çarpma değil yüksekten birşey düştü anlamadım. tavandaki çay lekesi. amca nene dede kimse artık çay dökerken eli kaydı herhalde yıkayınca geçti neyseki. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Cem Işık yazdı: Aynen ben de temiz 25 senedir istanbul trafiğindeyim, sadece Ankara’da bi yere misafirliğe gittiğimize yerdeki taşa sürttüm arabayı. 2 sıra tuğla dizmişler park yerleri belli olsun diye. Anormaller arasında yerimi hazırdır. benide yazın Yorum bağlantısı
Recommended Posts