Tamer Topaç 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Onun garajda 5.2 var galiba gizli supriz yapcak bekliyorum Lift arızalanmış arabayı indiremiyorlarmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Nisan Yazar Paylaş 25 Nisan Konu başlığı olsa vurur dururuz da konu da yok. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Ali Darbaz yazdı: Öff bunu alsam baş edebilirmiyim.. Yalnız bu rampa aşağı salınca kendi kendine hızlanmıyor. Mehmet Göktürk yazdı: Konu başlığı olsa vurur dururuz da konu da yok. Çalmışlar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Çatıda bazı perçinlerin başı kopuktu. Onlar tamir edildi ucu kapalı perçinle üzerindeki perçinlerin delikleri yıkama temizlik sonrası sikaflex ile doldurulacak böylece çatı izolasyonu garanti altına alınacak. İn çık derken alıştım üst kısımda güzel kahvaltı yapılır gibi duruyor. Hatta katlanır sırtlık olur diye de düşündüm. Misafir düşebilir. 12 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Sen birşeylere hazırlanıyor gibisin sanki de hadi hayırlısı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: Sen birşeylere hazırlanıyor gibisin sanki de hadi hayırlısı Haftaya bişey olacak dedi zaten diğer konuda 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül İlkay Başaran yazdı: Haftaya bişey olacak dedi zaten diğer konuda o değil başka şeye hazılranıyor gibi geldi, sağlamlaştırma falan, su geçirmesin, yarın plaka takmayada başlar artık 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Plaka ne kurşun geçirmez mi? Var istersen zırhlı ayarlarız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Plaka ne kurşun geçirmez mi? Var istersen zırhlı ayarlarız. hah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Sami Demirpaz yazdı: Aaa korsan karavan 🥶 elinden öper. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: üst kısımda güzel kahvaltı yapılır gibi duruyor. Hatta katlanır sırtlık olur diye de düşündüm. Misafir düşebilir. Deneyelim. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Deneyelim. Emmiye böyle şeyleri göstermeyin. Her konuya deneyelim yazmaya başlayacak. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts