Çağlar Bayur 16 Mayıs 2023 Paylaş 16 Mayıs 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: gidişat desek daha doğru olur gönlümdeki bu al bi series, 1 ayda hazır bu şekil Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: al bi series, 1 ayda hazır bu şekil gruptan biri özellikle servet yahut ali alsın istedim rıfkıyı ama nasip olmadı. Neyse iyi biri aldı bakalım. Darısı başınıza. Jeep de ayrı bir dünya istersen jeep bak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2023 Paylaş 16 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: gruptan biri özellikle servet yahut ali alsın istedim rıfkıyı ama nasip olmadı. Neyse iyi biri aldı bakalım. Darısı başınıza. Jeep de ayrı bir dünya istersen jeep bak. bahçesi falan olan dürbünle insan gözlemlenen bir yer olursa olur, buralarda kipritler yüzünden trafik sıkışık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: bahçesi falan olan dürbünle insan gözlemlenen bir yer olursa olur, buralarda kipritler yüzünden trafik sıkışık Burnunuzun ucuna kadar O2 getirdik. Sayemizde nefes alıyor şehir hala isyan Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: gidişat desek daha doğru olur gönlümdeki bu Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim gönlümdeki de bu: 1 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: gruptan biri özellikle servet yahut ali alsın istedim rıfkıyı ama nasip olmadı. Neyse iyi biri aldı bakalım. Darısı başınıza. Jeep de ayrı bir dünya istersen jeep bak. Ali abi ağzının suyu akar ama renk vermez. Hemen hayalim g sınıfı mercedes der ters köşe yapar. Tarzı bu. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: al bi series, 1 ayda hazır bu şekil istediğim an her tür kombinasyonda motor vs. sınır olmaksızın yaptırabilirim, arkadaşı aramam yeter sadece landlada sınırlı değil, hurda şundan bulsam onuda sıfırlarız,para olacak ama test içinde hemen atlayıp dağın tepesine çıkyoruz, mangalı yakıyoruz gün batımını izliyoruz https://nicelocal.biz.tr/balikesir/autoservice/tgr_garage/ 17 Mayıs 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ali abi ağzının suyu akar ama renk vermez. Hemen hayalim g sınıfı mercedes der ters köşe yapar. Tarzı bu. yok pek ağzımın suyu akmaz rıfkı ufak olmaz, Mehmet hoca neden sattıydı onu? uzun şase olsa sağlam iş çıkarırdık Edremitte, yine çıkrarırız dolu land var depoda toplanma bekleyen, jeep de var, araba bulmak sorun değilde bunlar özel zevke giriyor, ben daha motoru alamadım landa sıra gelemiyor bir türlü şeytan diyor sat kilyoyu zaten uçmuş fiyatları, ama yemiyor açıkcası ... ben önce motor işini çözmeliyim, yaş daha geçmeden... 17 Mayıs 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 land e şase sorulmaz, kaç mt olsun söyle kafi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: land e şase sorulmaz, kaç mt olsun söyle kafi sığışılmayan içine ekipman yığılmayan land, land değildir, hard off roadmu yapıcaz arkidiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: sığışılmayan içine ekipman yığılmayan land, land değildir, O302 verelim, takviye vitesi de var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: O302 verelim, takviye vitesi de var Turbolu olursa on numara olur. Ya da o 303 14.7 litre atmosferik v8. Efsane ses. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Ya da o 303 14.7 litre atmosferik v8. Efsane ses. piskolojik tedavi sesi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 ejderin sesi de fena değil takıdı takıdı takıdı ejderin sesi de fena değil takıdı takıdı takıdı 302 303 sesinde belki bizi etkileyen geçmişe özlem.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Süper ya. Tek şerit yollarda önümüze denk gelirse geçmezdik baya sesi dinlemek için. Mitsubishi maratonlar da fena öterdi. Hey gidi günler. Euro 0 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 302 süren kaptanın serçe parmak yüzüğü Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 302 süren kaptanın serçe parmak yüzüğü neydi bunun adı şovalye yüzükmüydü 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Sonuna doğru 303 ses Anılarım depreşti. Develi Seyahat yaşım 9-10 falan, beni tek başıma dedemlere Ankara’ya gönderdiler otobüste yer yok. Arka camın önündeki yatakta yatarak gitmiştim. Bir de çişim geldi ki, elmadağa kadar ancak tutabildim. En son bir benzinlikte otobüsü durdurdum çişe gitmiştim. 😅 Ankaraya inerken de 5 tane dayımdan hiç biri beni karşılamaya gelmemişti. Taksiye 1 valiz 1 koli ile zor taşınmıştım. Meğer 1 çuval dolusu taze fasülye mısır salatalık vs hormonsuz ürünleri otobüste unutmuşum. O zaman cep telefonu da yok. Unuttuğumu anlamamız 1 hafta sürdü. Benim bagaj Develi’ye geri dönmüş yazıhanede çürümüş sonra da çöpe atmışlar. İyi olmuş dayımlara 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 302 süren kaptanın serçe parmak yüzüğü Otobüs ortağı yüzüğü 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Mobil klima şart buna Arkadaşım bin adet imal ettirdi satıyor. 200 tane kalmış elinde. (site onun bu arada güvenilir adamdır). Ancak Bu 280W AC. Invertörle kullanıyorlar, DC kompresör çok pahalıya geliyor dedi. https://www.unotecnica.net/urun/tasinabilir-portatif-klima 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 tam bendeki 1300w peak 2200 max invertöre göre! @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Arkadaşım bin adet imal ettirdi satıyor. 200 tane kalmış elinde. (site onun bu arada güvenilir adamdır). Ancak Bu 280W AC. Invertörle kullanıyorlar, DC kompresör çok pahalıya geliyor dedi. https://www.unotecnica.net/urun/tasinabilir-portatif-klima Böyle bir şey daha efektif değil mi hocam? Yer de kaplamaz. https://www.unotecnica.net/urun/maxcool-9000-12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts