H.Cenk Bayrakçı 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Hocam, kazasız belasız kullanın. Teşekkürler. Ali Cihangiroğlu yazdı: Babam ameliyat olduydu, fıtık nüksetti, bende yanlarındaydım, şimdi iyiyiz eski düzene döndük şükür, sağol Çok geçmiş olsun. Acil şifalar. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz (düzenlendi) Tam tatile geleceğimiz günün öncesi corsaya arkadan dokunmuş birisi. Hanım aradı, kaza yaptım diye koştum gittim. Eşim tali yoldan ana yola çıkarken (kavşak benzeri birleşim noktası), yavaşlamış ve durmuş. Ama arkadan gelen başka yere ya da telefona bakıyordu herhalde, durmadan doğrudan tampona vurmuş. Park sensörü herhalde tampon içine düştü, tampon esnemiş ve içindeki parçalar kırılmış, tamponun boyası atmış. Emmiye danışarak tutanak tuttuk ve servise gittik. Tutanak sonucunda karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Servis tamponu onaracak ve kırılan parçaları takacak. Park sensörleri ilk etapta çalışmıyordu, servise gidince biri hariç çalışmaya başladı. Allah'tan geri görüş kamerasına birşey olmadı. Bugün konuştum hafta sonuna biteceğini söylediler. Nazarlık olsun. Allah beterinden saklasın. 23 Temmuz tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 1 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz gecmis olsun..üzücü.. Allah Beterinden korusun.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Geçmiş olsun, neyseki eşiniz iyi, arabadada bisey yok gibi, nazarlık olsun, tamda tatile giderken can sıkıcı olmuştur... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Alpay Sumer yazdı: gecmis olsun..üzücü.. Allah Beterinden korusun.. Teşekkür ederim. Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun, neyseki eşiniz iyi, arabadada bisey yok gibi, nazarlık olsun, tamda tatile giderken can sıkıcı olmuştur... Teeşekkürler, tatil moduna girmiştik Ali Abi. Cumartesi sabah yola çıkıp Altınoluk'a gelecektik. Kaza işte. Allah'tan emminin de yönlendirmesi ile hızlıca servise gidip bıraktık. Tatilde olunca ikinci arabaya ihtiyaç duymadık. Çalışıyor olsaydık 2.araç lazım olurdu. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Evren Erakçora yazdı: Geçmiş olsun Cenk Hocam. Teşekkürler Evren hocam. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun hocam Sağol Tansu. Mehmet Yeter yazdı: Cenk hocam geçmiş olsun. Teşekkür edeim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Evren Barış Özbek yazdı: Geçmiş olsun Cenk Hocam. Teşekkürler Evren. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Mustafa Arıkan yazdı: Geçmiş olsun. Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Geçmiş olsun hocam. Tampon layıkıyla görevini yerine getirmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts