Tansu Kalafatoğlu 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Bugün müzeyi gezerken gördüğüm bu oyuncak beni duygulandırdı. Hafızamdan tamamen çıkmış. Görünce hatırladım. Benim de vardı ve en değerli oyuncağımdı. 7 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Cok oyuncağım olmadı 😔 bi bmx maratonum vardı.. Kıpkırmızıydı ❤️ Birde Yağ filtresine şiş geçirmişti babam onu sürer dolasirdım mahalle mahalle.. En sevdiğim oyuncağımdı 😔 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Ne ki bu oyuncak.. Ben bilemedim. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2023 Dairesel şey dönüyor abi. Marş var. Vites var. Gaz fren direksiyon falan. Üstüne araba koyuyoruz. Daire dönerken arabayı çizili yollardan geçiriyoruz sovyet yapımıydı galiba 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dairesel şey dönüyor abi. Marş var. Vites var. Gaz fren direksiyon falan. Üstüne araba koyuyoruz. Daire dönerken arabayı çizili yollardan geçiriyoruz sovyet yapımıydı galiba O yillarda bunu yapsa yapsa sovyet yapardi zaten 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 Bilgisayar oyununun atası gibi bir şey bu. Çocukken değil ama benzerlerini gördüm daha sonra. Ama bına hiç rastlamamıştım. Benim zamanımda yoktu. Güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 Alpay Sumer yazdı: Birde Yağ filtresine şiş geçirmişti babam onu sürer dolasirdım mahalle mahalle.. En sevdiğim oyuncağımdı 😔 Tel kumandalı plastik arabalar vardı. En çok hacı murat olanını severdim 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 Yurdaer Elay yazdı: Tel kumandalı plastik arabalar vardı. En çok hacı murat olanını severdim Valla bizimkisi şiş demirtel ile yapılmıstı kumandasıda bizdik abi 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2023 Alpay Sumer yazdı: Valla bizimkisi şiş demirtel ile yapılmıstı kumandasıda bizdik abi 😂 bilyalı favorimdir. Köye asfalt döktüler. Sabaha kadar uyuyamadık. Sabah asfaltın üstü pist gibiydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts