DEMİR ÖZDEN 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 (düzenlendi) Herkese selamlar yeni aldığım Ford K 2001 aracım için kol dayama arıyorum gitmediğim oto aksesuarcı kalmadı.. Birebir uyumlu koltuk rayına geçebilen bildiğiniz bir kolçak var mıdır? şimdiden teşekkür ederim. 9 Mayıs 2023 tarihinde DEMİR ÖZDEN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 üniversal alıp tabana vidalattırcaksınız 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Koltuğun zemine sabitlendigi kısma bağlanan modeller var. Ekstra kesme biçme delme yapılmadan monte ediliyor. Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 10 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sahın yazdı: Koltuğun zemine sabitlendigi kısma bağlanan modeller var. Ekstra kesme biçme delme yapılmadan monte ediliyor. Mesalâ hangileri ustam Abi spesifik olarak hangisini alayım paylaşabilir misin benimle Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Fiesta ya almıştım. Orta konsola geçenlerden. Pek mukavemet göstermeye gelmiyor. Benimki kırıldı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 KA' lara fısıldayan adam gelir az sonra. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 KA'da sabitleyebileceğiniz bir yer yok. Araç tabanına sabitlemeniz lazım ki, doğrusunu istiyorsanız, tabanı deldirmek, deldikten sonra pas önleyici vs.. Kimsenin yapacağını sanmam. Ben olsam yapmazdım. Onun yerine vites konsolu belki eşya saklamak için daha güzel olabilir. Ama o da custom yapılacak. @Musa Değerli https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/287320-ka-vites-konsolu/ 1 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 10 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2023 Elimden biraz marangozluk geliyor aslında eminiyet kemerini açık bıracak şekilde kontraplak yaparal üzerini sünger ve deri ile kaplamayı düşünüyorum. Aslında ben de koltuk rayına sabitlenen bir çözümleme arıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 DEMİR ÖZDEN yazdı: Aslında ben de koltuk rayına sabitlenen bir çözümleme arıyorum Teknik olarak bu mümkün değil. Koltuklar hareket etmez sonra. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Teknik olarak bu mümkün değil. Koltuklar hareket etmez sonra. Renault grubunda tek tarafa sabitlenen ayaklar var. Üzerine üniversal kolçak takılıyor. Clio 2 de kullanmıştım. Ölçüleri ve yüksekliği farklıdır muhtemelen cliodan. Ama yapılabilir bence. Tek taraftan alta sabitlenince o koltukla birlikte ileri gidip geliyor. 10 Mayıs 2023 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Teknik olarak bu mümkün değil. Koltuklar hareket etmez sonra. Sani dostum, koltuk rayını tabana sabitleyen civata sökülüyor. Taban sacı ile ray arasına parça geçirilip tekrardan civata sıkılıyor. Standart tasarımlarda koltuğun hareketini engellemiyor ama ka için tasarımsal özel bir durum varsa onu bilmiyorum. Buna benzer bir üründü ama ayak ray ile aban sacı arasına uygundu ve rayın civatasına göre delik vardı. Ürünü bulamadım şimdi. Biraz uğraş ile böyle bir ürün uydurulabilir muhtemelen. https://www.hepsiburada.com/kaliteplus-renault-captur-2019-model-kol-dayama-kolcak-delme-yok-genis-hazneli-siyah-pm-HBC00000DE9RL Bu arada iyi bir döşemedi koltuğa kolçak takar ama saklama alanı sunmaz. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sahın yazdı: koltuk rayını tabana sabitleyen civata sökülüyor. Bu ürün, tek bacak ile sabit durabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Tamer Topaç yazdı: Bu ürün, tek bacak ile sabit durabiliyor mu? Ayağı baya sağlam, benim astra g'de kullandığım güzel iş görüyordu. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sahın yazdı: Ayağı baya sağlam, benim astra g'de kullandığım güzel iş görüyordu. Megane a alacağım. Üniversal tip var, sürekli vida sıkıyorum, elim kolum çarpsa yamulup bükülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Murat Sahın yazdı: koltuk rayını tabana sabitleyen civata sökülüyor. Taban sacı ile ray arasına parça geçirilip tekrardan civata sıkılıyor. Şimdi anladım. Ben kafamda tamamen farklı canlandırmıştım. Rayın yanına da içine vidalar sıkılıyor diye hayal etmiştim. Teşekkür ederim anlatım için 1 Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 10 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2023 İnan Çınar yazdı: Renault grubunda tek tarafa sabitlenen ayaklar var. Üzerine üniversal kolçak takılıyor. Clio 2 de kullanmıştım. Ölçüleri ve yüksekliği farklıdır muhtemelen cliodan. Ama yapılabilir bence. Tek taraftan alta sabitlenince o koltukla birlikte ileri gidip geliyor. Clio 2 olarak aratmak bir çözüm olabilir evet çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 DEMİR ÖZDEN yazdı: Herkese selamlar yeni aldığım Ford K 2001 aracım için kol dayama arıyorum gitmediğim oto aksesuarcı kalmadı.. Birebir uyumlu koltuk rayına geçebilen bildiğiniz bir kolçak var mıdır? şimdiden teşekkür ederim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-ford-ka-1097302763/detay ilanda yapılmış bakın isterseniz Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN 12 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2023 Şansıma ilan satılmış sanırım çıkmıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts