Mustafa Karahan 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Merhabalar, Android için aile bireylerinin nerde olduğunu gösteren takip programı kullanıyor musunuz, önereceğiniz bir program var mı 😊 mesela kim nerde 4 - 5 kişiyi gösterecek bir program bakıyorum ama içime sinen bulamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Google ın var. Çok da başarılı. Arda resti çekince kaldırmıştım ben. 1 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 5 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Google ın var. Çok da başarılı. Arda resti çekince kaldırmıştım ben. Adı nedir abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Mustafa Karaca yazdı: Adı nedir abi Life360 mıydı @Cem Işık Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Bende kızıma tablet aldım ebeveyn denetimi için "family link" adlı uygulamayı yükledim konum, kısıtlama koyma, kilitleme vs birçok denetim var. Yaş kısıtlama mükemmel çalışıyor YouTube direk engelli , kids açık. Uygulama yüklemelerde benim telefona izin bildirimi geliyor çok beğendim. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Google'ın in Kendi programı olan family link varken başka programa aramaya gerek yok. Yıllardır kullanıyorum, takip, zaman sınırı, uygulama sınırı, yatış saati herşey var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Google maps bu işi yapıyor zaten. Konum paylaşımını bir defaya mahsus aktif etmeniz yeterli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Ömer Sarıgül yazdı: Bende kızıma tablet aldım ebeveyn denetimi için "family link" adlı uygulamayı yükledim konum, kısıtlama koyma, kilitleme vs birçok denetim var. Yaş kısıtlama mükemmel çalışıyor YouTube direk engelli , kids açık. Uygulama yüklemelerde benim telefona izin bildirimi geliyor çok beğendim. Hatırladım. family link idi benim kullandığım. Açılış kapanış saati girebiliyorsun. vs vs @Mustafa Karaca Ali Darbaz yazdı: Google maps bu işi yapıyor zaten. Konum paylaşımını bir defaya mahsus aktif etmeniz yeterli Hımm. Bunu bilmiyordum. Takip etmek istediğin hesaba girip mi bakıyorsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hatırladım. family link idi benim kullandığım. Açılış kapanış saati girebiliyorsun. vs vs @Mustafa Karaca Hımm. Bunu bilmiyordum. Takip etmek istediğin hesaba girip mi bakıyorsun. Akıllı telefonunuzda Google Haritalar uygulamasını açın. Profil resminize veya ilk Hesap Çevrenize dokunun ve ardından “Konum paylaşma” seçeneğine gidin 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Find my Kids programı kullanıyorum çok memnunum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Erhan Doruk yazdı: Akıllı telefonunuzda Google Haritalar uygulamasını açın. Profil resminize veya ilk Hesap Çevrenize dokunun ve ardından “Konum paylaşma” seçeneğine gidin Gördüm. Deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüm. Deneyeceğim. Rest? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Murat Sahın yazdı: Rest? Haberi olmayacak. 🙈 Family link çok kısıtlıyordu. Bir yetişkin için çok uygun değil. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Haberi olmayacak. 🙈 Family link çok kısıtlıyordu. Bir yetişkin için çok uygun değil. Haberi olur, elbet bir bildirim düşer Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Murat Sahın yazdı: Haberi olur, elbet bir bildirim düşer İyi dedin, maps'in bildirimlerini devre dışı bırakır artık 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Family link güzel çalışıyor. Bunu kullandığınızda google haritaları açarsanız direk orada da görülebiliyor. Ama haberi olmadan kullanılamaz.. Bildirim mutlaka düşer konum paylaşılıyor diye. Allah korusun doğal afet yada sıkıntılı durumlarda çok kullanışlı buluyorum ben . 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 (düzenlendi) Herkeste İPhone varsa “Bul” uygulaması faydalı. Herkes birbirini görebiliyor. Ama konum paylaşma kapatılırsa göremezsiniz. Edit: Android denmiş, ben görmemişim ilk mesajda kusura bakmayın. 6 Mayıs 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Haberi olmayacak. 🙈 Family link çok kısıtlıyordu. Bir yetişkin için çok uygun değil. Olmadı bu. Karşılıklı paylaşmayınca olmuyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 7 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2023 Google haritalar mantıklı geldi bunu deneyeceğim 😊 teşekkür ediyorum cevaplarınız için Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Find my kids, life 360 gibi programlar kullanabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Life360 mıydı @Cem Işık Abi ben kullanmadım böyle bir program. Apple kullanıyoruz biz ailece:) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Çocuk için Family Link kullanıyoruz. Her biri program için çalışma süresi belirleyebilme, Günlük toplam tablet kullanım zamanı kısıtlayabilme, Çalışacak uygulamaları belirleyebilme, gerektiğinde bonus süre verebilme gibi özelliklerini kullanıyoruz. Bana göre işini yapıyor. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Olmadı bu. Karşılıklı paylaşmayınca olmuyor. E sen de paylas o zaman 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Haberi olmayacak. 🙈 Öyle olanı da var. Özelden bilgi vereyim. hem ios hem android hemde. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Öyle olanı da var. Özelden bilgi vereyim. hem ios hem android hemde. Niye özelden 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts