Sani Gerşon 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İsa Acar yazdı: Mi tv stick 4K olanını aldım, yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Hayırlı olsun. 4K güncel işlemcisi ile gayet sorunsuz. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Ne zamandır dertti bu bana, tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ben Google chromecast aldım. Ne kasma, ne donma. Canavar gibi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Xiaomi 4k stick almıştım. Youtube’de videoları hızlı oynatma seçeneği kullanılamıyor diyor. Güncellesem kullanılır mı acaba. Çoğu videoyu 1,25 ve 1,5 hızda izliyorum. Zamandan tasarruf Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Xiaomi 4k stick almıştım. Youtube’de videoları hızlı oynatma seçeneği kullanılamıyor diyor. Güncellesem kullanılır mı acaba. Çoğu videoyu 1,25 ve 1,5 hızda izliyorum. Zamandan tasarruf Benimki yüklenirken son sürüm olur sanırım, gerçi nasıl bir şey bilmiyorum ama ona göre bilgi veririm Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül İsa Acar yazdı: Benimki yüklenirken son sürüm olur sanırım, gerçi nasıl bir şey bilmiyorum ama ona göre bilgi veririm abi ürün yorumlarında paketten çıktığı sürümde kalın, Yeni sürüme güncellerseniz bazı sorunlar yaşanıyor dediler. Yüklemeye korktum. bir de saçma bi durum var. Aletin kumandasından kapatma düğmesine basınca kapanmıyor. telefona uygulama yükledim. Onda da kapatma düğmesi var. O çalışıyor. Kapatıyor. bende sound bar var. Tv’ye bağlı. Cihazın kumandasından soundbar’ın sesini ayarlayamıyorum. Yine telefon uygulamasındaki düğmelerden çözdüm. Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi ürün yorumlarında paketten çıktığı sürümde kalın, Yeni sürüme güncellerseniz bazı sorunlar yaşanıyor dediler. Yüklemeye korktum. bir de saçma bi durum var. Aletin kumandasından kapatma düğmesine basınca kapanmıyor. telefona uygulama yükledim. Onda da kapatma düğmesi var. O çalışıyor. Kapatıyor. bende sound bar var. Tv’ye bağlı. Cihazın kumandasından soundbar’ın sesini ayarlayamıyorum. Yine telefon uygulamasındaki düğmelerden çözdüm. Yüklerken güncelleme derse, pas geçeyim o zaman Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül İsa Acar yazdı: Yüklerken güncelleme derse, pas geçeyim o zaman Açınca yeni sürüm var diye gösteriyor abi. Ben atlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aletin kumandasından kapatma düğmesine basınca kapanmıyor. beklemeye mi alıyor? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: beklemeye mi alıyor? tepki yok. O tuşa basınca hareket yok. Saçma değil mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: tepki yok. O tuşa basınca hareket yok. Saçma değil mi kumanda bu cihazın eminiz değil mi? genel bir sorunmuymuş olmaz olsun öyle tuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kumanda bu cihazın eminiz değil mi? genel bir sorunmuymuş olmaz olsun öyle tuş bakmadım genel mi özel mi. Kutu sıfırdı. Gönderen hepsiburadanın kendisi. Ses açma kapatma da çalışmıyor. Acaba soundbar’ ayarı yapmaya çalıştığım için mi böyle oldu yoksa başka mı bilmiyorum. ses seviyesi yine telefon uygulamasından yapıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses açma kapatma da çalışmıyor. bozuk bu demek için daha ne olması gerekiyor? mesela duman? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: bozuk bu demek için daha ne olması gerekiyor? mesela duman? ama kumandadaki yönlendirme tuşları çalışıyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Modele uygun olmayan kumanda olmasın. Tanıtma vs varsa sıfırla yeniden tanıt, yada tvyi sıfırla yeniden kur. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: bakmadım genel mi özel mi. Kutu sıfırdı. Gönderen hepsiburadanın kendisi. Ses açma kapatma da çalışmıyor. Acaba soundbar’ ayarı yapmaya çalıştığım için mi böyle oldu yoksa başka mı bilmiyorum. ses seviyesi yine telefon uygulamasından yapıyorum İlk eşlemede bu tuş ayarlarını makina yaptırıyor. Benim Google chromecast yaptırdı en azından. Ve bütün tuşlar çalışıyor. Daha önce kullandığım Next'in android stick cihazıda aynı şekilde çalışıyordu. Hiç çalışmayanı duymamıştım. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi ürün yorumlarında paketten çıktığı sürümde kalın, Yeni sürüme güncellerseniz bazı sorunlar yaşanıyor dediler. Yüklemeye korktum. bir de saçma bi durum var. Aletin kumandasından kapatma düğmesine basınca kapanmıyor. telefona uygulama yükledim. Onda da kapatma düğmesi var. O çalışıyor. Kapatıyor. bende sound bar var. Tv’ye bağlı. Cihazın kumandasından soundbar’ın sesini ayarlayamıyorum. Yine telefon uygulamasındaki düğmelerden çözdüm. Yeni sürümü yüklemedim ben de, tavsiyen üzerine. Kumandanın tüm düğmeler aktif çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül Paylaş 25 Eylül İsa Acar yazdı: Yeni sürümü yüklemedim ben de, tavsiyen üzerine. Kumandanın tüm düğmeler aktif çalışıyor soundbar’ı kumandadan çıkardım. Benimki de çalıştı ama ses açma kapatmayı soundbar’ın kumandasından yapıyorum artık 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Ömür, dayanıklılık, tamir anlamında oled qled mini led hangisi tercih edilmeli? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Xiaomi 4k stick almıştım. Youtube’de videoları hızlı oynatma seçeneği kullanılamıyor diyor. Güncellesem kullanılır mı acaba. Çoğu videoyu 1,25 ve 1,5 hızda izliyorum. Zamandan tasarruf Bende de güncelleme sonrası gitti, daha da gelmedi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Bende de güncelleme sonrası gitti, daha da gelmedi. Kızım yanlışlıkla güncelledi. Ama ne öncesinde ne sonrasında hızlı oynatma yok. Neden acaba? Çok saçma hızlı oynatmaması smarttube kurmak lazımmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts