Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: cam kontrolü yapılmadı mı kargo tesliminde Servis yapıyor o işi tvlerde. Kırık arızalı çıkma vs değişim tutanağı ile değişiyor genelde. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Servis yapıyor o işi tvlerde. Kırık arızalı çıkma vs değişim tutanağı ile değişiyor genelde. vestel servisi kutuyu açıp kırık paneli görünce kargo ile halledin işinizi deyip gitmişti, bu duvardan duvara garip ekranlardan dı kargocu açacak kırık görülmüşse tutanak istedi MH 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: vestel servisi kutuyu açıp kırık paneli görünce kargo ile halledin işinizi deyip gitmişti, bu duvardan duvara garip ekranlardan dı kargocu açacak kırık görülmüşse tutanak istedi MH Bende de Vestel direk kendi servisi getirmişti hbdan aldığım TV'yi, o servis biraz işgüzar gibi geldi. Kutuda hasar vs yoksa kullanıcı bilemez ki kırığı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Kutuda hasar vs yoksa kullanıcı bilemez ki kırığı. tuzak soru gibi oldu bu aynen öyle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: vestel servisi kutuyu açıp kırık paneli görünce kargo ile halledin işinizi deyip gitmişti, bu duvardan duvara garip ekranlardan dı kargocu açacak kırık görülmüşse tutanak istedi MH vestel işten çıkardığı kişilerin tazminatlarını bile yapılandırıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2023 TV yi devreye aldılar. biraz ayar yaptım. renkleri oldukça doğal. Ancak canlı renk istendiğinde bunu veremediğini düşünüyorum ( Evdeki zamanının en pahalı filipside veremiyor gerçi). Benim açımdan bu sorun değil çünkü doğal renklerde izliyoruz. Netliği yeterli. kontrast doğru, yanlardan izlemek de mümkün. VA panelmiş 58 inç modelleri. arka aydınlatma, bundan biraz daha pahalı olan giriş seviyesi samsung lardan çok daha dengelli ve daha az gölgeli. aydınlatmanın şiddeti bizim normal kullandığımız ayarda, ancak maksimumu da zaten bu. çok aydınlık odalarda iş yapamaz kesinlikle. aydınlatmada köşelerde kararma yok. panel 60 hz olduğu için hareketli sahnelere hareket çok düzgün değil malesef. oyun oynanamaz. gövdesi ise siyah sıradan plastik. oldukça hafif. 1080p görüntüyü ekrana işlemesini ise gayet başarılı buldum. philips in ucuzlarında bu çok kötüydü mesela. ama 4k görüntü de bazen takılmalar oluyor herhalde gücü yetmiyor işlemcinin. yani verilen paraya göre daha çok bilinen markalı TV lerden iyi bir değer ifade ediyor ilk izlenimlerime göre. arabirimi çok iyi çalışıyor ve takılmıyro kesinlikle. TCL nin üst seri modellerini denemek lazım. Eve kurduktan sonra fikirlerimi eklerim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 vr gözlükten ucuz hayırlı olsun ses nasıl Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2023 Ses oldukca temiz. Ozellikle konusmalar cok net. Cok ciddi bir performans beklememek gerek. 2*10w mis. Evde TV yi kurdum, sonuc, fiyatini asacak kadar iyi. Ekranin aydinlatmasi kesinlikle golgesiz ki bu paraya unlu markalarda mumkun degildi. yandan bakinca renkler soluyor ama gorus kaybolmuyor o iyi. Wifi baglantisi, bluetooth kumanda kusursuz calisiyor. Ben begendim. Dedigim gibi 4k goruntulerde hareketler fullhd kadar akici degil ama takilmiyorda tabi. 100 hz lazim bunun icin. Biraz kullanalim yine yazarim. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Muharrem Karagülle yazdı: https://www.hepsiburada.com/tcl-58p635-58-147-ekran-uydu-alcl-4k-ultra-hd-google-smart-led-tv--p-HBCV00003RBSSF?magaza=Hepsiburada 12.699'a geliyor. Oneri icin tesekkur ederim. TV gercekten tam degerinde. Guzel ayarlama ile renkleri gayet dogal. Ses tatmin edici. Cocuklar ozellikle sevdi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 3 günlük izlenimler. Iyi ayar yaptıktan sonra( Her kaynak türü için ayrı ayar yapmak lazım yada tek bir ayarı kopyalamanız lazım): TV nin renk kalitesi doğal renk seviyorsanız gayet yeterli. Olurda HDR10 olan bir kaynaktan video izleniyorsa görüntü oldukça başarılı. Netlik iyi. Aydınlatma bu paraya alındığı düşünülünce oldukça dengeli. Aydınlık seviyesi doğrudan ışık lamayan bir konumdaysa gayet yeterli. Daha pahalı satılan benzer boyutlardaki mesela Samsung modelinde tüm yüzeyde gölgeli ve eşit değildi. en önemlisi tam beyaz sahnelerde köşeler karanlıktı. Bu TV de ise sağ tarafta ve üst tarafta bir miktar aydınlık fazlagılı var bu nispeden karanlık sahnelerde bir miktar belli oluyor ama izlemeye alışınca pek göze batmıyor. Aydınlık sahnelerde ise keisnlikle eşit aydınlatma var. Ses çok başarılı ve gayet anlaşılır. Hızlı açılıyor ve hızlı tepki veriyor. Bluetooth soundbar bağladım google.tc gayet güzle çalışıyor ve ayrlamalara izin veriyor Renk ve netlik ayarlarında ise pek etki etmeyen ilginç ayar menüleri var. Herhalde farklı tip paneller olduğunda bunlar fark yaratıyordur. 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: Oneri icin tesekkur ederim. TV gercekten tam degerinde. Guzel ayarlama ile renkleri gayet dogal. Ses tatmin edici. Cocuklar ozellikle sevdi. Rica ederim,hayırlı olsun. Bende cumartesi kurulumunu yaptırdım şu an gayet memnunum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: vestel servisi kutuyu açıp kırık paneli görünce kargo ile halledin işinizi deyip gitmişti, bu duvardan duvara garip ekranlardan dı kargocu açacak kırık görülmüşse tutanak istedi MH siemens bulasik makinesi aldik, kurulum icin aramamiz gerekiyor mu diye sorduk, yoo kendiniz takip kullanin dediler 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: siemens bulasik makinesi aldik, kurulum icin aramamiz gerekiyor mu diye sorduk, yoo kendiniz takip kullanin dediler Nasıl yani, alamanyada herkes koliyi açıp fişi kendisi mi takıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 nasıl bir fakirliktir yahu ağlıyorummm 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl yani, alamanyada herkes koliyi açıp fişi kendisi mi takıyor ? herkesin fisi kendine 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 O parayı verdiysem gelip fişi takacak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs 2023 Paylaş 23 Mayıs 2023 50km/kare alana 90 avro alıyor servis. Bence fişi takmak iyidir Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 https://www.hepsiburada.com/philips-65pus8807-65-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-led-tv-p-HBCV00003J15M5 Şu cihazı almayı düşünyüorum, dur alma diyeceğiniz bir durum var mı? En son 2013'te TV almıştım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 philips marka olarak biraz sıkıntılı eniştem 4 yıl önce almıştı, çift yüzlü kumanda bozulmuştu garantiden değişti sonra garantisi bitince ledleri gitti, yeni tv ald. LG veya samsung öneririm. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: https://www.hepsiburada.com/philips-65pus8807-65-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-led-tv-p-HBCV00003J15M5 Şu cihazı almayı düşünyüorum, dur alma diyeceğiniz bir durum var mı? En son 2013'te TV almıştım. Dur alma. 65 Google tlc kullanıyorum. Enfes çıktı makina 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Dur alma. 65 Google tlc kullanıyorum. Enfes çıktı makina ekşi’de iyi diyen de var, biraz sıkıntılı diyen de var. Ama ortak kanı servisi yeterli değil. tv’de fiyat performans olarak lg bence ideal çözüm gibi. Aynı teknolojide Philips bir tık üstte kalıyor fiyat olarak galiba. bir de geçen senenin iyi modeliyle bu senenin vasat modeli aynı para olabiliyor. Geçen senenin iyisini almak daha mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Dur alma. 65 Google tlc kullanıyorum. Enfes çıktı makina audi alacak adama mondeo aldırana midye ismarlarım 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 Ne olmuş ya tv rakamları. 2009 model benimki. Hd ready İyi bakayım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2023 Paylaş 15 Eylül 2023 ipone dan ucuz koca ekran , işletim sistemi de dahil, usb c leri de aynı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts