Ahmet Kiriş 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 (düzenlendi) Son Egea Cross sonrası benim düz vites ile yapamayacağım netleşti. Yerine o mu bu mu derken sonunda zorla da olsa bayide kenara saklanmış, gizlenmiş yeni sahibini beklerken bir anda 180 derece dönüş ile hanemize çevirdi rotayı. Yarın teslim alacağım kısmetse. Geyik serbest. 🦌 Tahminleri alalım. Bıyıklı sen sessiz kal abi. @Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Emin Önal yazdı: İpucu olmadan bulmaca mı çözülür abi. abi eşşek dendiğine göre yerli sanırm 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Fatih Evcin yazdı: abi eşşek dendiğine göre yerli sanırm Sarı çizmeli Mehmet Ağa 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Fatih Evcin yazdı: eşşek Geyik serbest demiş. Çok zor olacak. Gizli mesajlar içeriyor... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Koreli diyerek tahmin hakkımı kullanıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Tahminleri alalım. Bıyıklı sen sessiz kal abi. @Mehmet Ozyurek Bana satarsan hayır demeyeceğim bir şey. Düşündüğüm sınıf ipucu verdim size 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2023 Cem Işık yazdı: Koreli diyerek tahmin hakkımı kullanıyorum Koreli xceed bulamadım, iyi tahmin 😁 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana satarsan hayır demeyeceğim bir şey. Düşündüğüm sınıf ipucu verdim size O zaman suv, skoda veya dacia gillerden. Ahmet Kiriş yazdı: Koreli xceed bulamadım, iyi tahmin 😁 Bayi liste fiyatındanmı verdi? Rexton olurmu? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2023 Emin Önal yazdı: İpucu olmadan bulmaca mı çözülür abi. Mesele ipucu görmeden 😉 Metin Uzunoğlu yazdı: O zaman suv, skoda veya dacia gillerden. Bayi liste fiyatındanmı verdi? Rexton olurmu? Liste fiyatı 👍🏼 Metin Uzunoğlu yazdı: O zaman suv, skoda veya dacia gillerden. Bayi liste fiyatındanmı verdi? Rexton olurmu? Koreli değiliz. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2023 Fatih Evcin yazdı: abi eşşek dendiğine göre yerli sanırm Allah da seni güldürsün. 😂 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Hyundai bayon diyorum Edit: Koreli değilmiş. Büyük şans deyip corolla cross derdim ama, 2008 veya 3008 diyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Aytac Sakal yazdı: NISSAN QASHAQI arttiriyorum, baska bir konuda @Mehmet Ozyurekabi Xtrail demisti :-) 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: O zaman suv, skoda veya dacia gillerden. Kelimenin biri doğru. Baş harfi S Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 skoda scala mı hayırlı uğurlu olsun ahmet abi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Yine yeni yeniden egea cross ya da egea cross wagon Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Gördügüm kadarıyla İyi araba binmeyi seviyosunuz.. Orta sınıf olacağını sanmıyorum.. Kodiaktır. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Marks skoda modeli İki harfi doğru skodavk ve kamiq küçük kodiaq diyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Kelimenin biri doğru. Baş harfi S Fatih Mehmet Uslu yazdı: Kodiaq, kamiq, karoq Yorum bağlantısı
Recommended Posts