Murat Sahın 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Selim Bilgin yazdı: Alfa'nın yüz karası onlar. 1.8 TBi olacak cayır cayır gazlaycaksın. Benim favoride bir tane var, bütçem olsa alırdım bunu şu an. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-busso-2.5-v6-brembo-sunroof-1103506701/detay/ 2.5 v6 motorlar için bir şeyler yapıyorlarmışta yarım kalmış gibi diyordu bir bilen (Çabi) Çağlar Bayur yazdı: mavi portif mi olurmuş? boyayalım bunları Nardo gri olsa? Ali Darbaz yazdı: 1.3 multijette kış tarifesine girdik. Isınamıyoz üstüne cok mazot yakıyoz. Ankaranın kışında 4 litre Bırak bu hipermili. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Murat Sahın yazdı: 2.5 v6 motorlar için bir şeyler yapıyorlarmışta yarım kalmış gibi diyordu bir bilen (Çabi) Nardo gri olsa? Ankaranın kışında 4 litre Bırak bu hipermili. Hipermil yapsam video çekerdim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Murat Sahın yazdı: 2.5 v6 motorlar için bir şeyler yapıyorlarmışta yarım kalmış gibi diyordu bir bilen (Çabi) Çabi Mondeo'sundaki 2.5 V6 ile karıştırıyor olmasın? :P 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Selim Bilgin yazdı: Çabi Mondeo'sundaki 2.5 V6 ile karıştırıyor olmasın? :P dünyadki tüm 2.5 lar zamanla tat vermedi odur herhalde 3.0 lar candır demiştim ,mtv düşüktü o zamanlar 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: dünyadki tüm 2.5 lar zamanla tat vermedi odur herhalde 3.0 lar candır demiştim ,mtv düşüktü o zamanlar Evet tam olarak bu minvalde bir şey demiştin. Ama "bişey denemişler de olmamış gibi sanki" de demiştin bir yerde Selim Bilgin yazdı: Çabi Mondeo'sundaki 2.5 V6 ile karıştırıyor olmasın? :P Bana bunu dediğinde gündemimiz 2.5 V6 scorpio idi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: dereden kum çekmeye portifle mi giriyorlar Dereye dönen darıcada milleti kurtaran portif Ali Darbaz yazdı: Uzman adam. Hiç bir yerde markayı göstermediğim halde direk bildi. Renkler ve dizayn Tansu Kalafatoğlu yazdı: sumitomo var komatsu var Severiz iyi para kazandırır Murat Sahın yazdı: Nardo gri olsa? Bundan verelim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: dünyadki tüm 2.5 lar zamanla tat vermedi odur herhalde 3.0 lar candır demiştim ,mtv düşüktü o zamanlar 3.0 tabi candır, hele quattro olursa. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Selim Bilgin yazdı: 3.0 tabi candır, hele quattro olursa. Ali’ye bir anda 3.0 deme , yüreğine inecek:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak güzel arabaydı hangi avm otoparkını kiralamışlar? Yorum bağlantısı
Recommended Posts