Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: Ses nasıl ama? Saksofonlu :P Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Numune olarak piyasada zor bulunan istenmeyen bir motor alfacilar arasında Alfa 159 1.8 için olan tamir programını edindim. Zaten A16xer ile aynı neredeyse. Ortak arızaları vardır. Bozulsa tamiri kolay olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Sabah sabah Forklift bana birilerini hatırlatıyor 5 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: mavi portif mi olurmuş? boyayalım bunları bugün bilgisayarı bozulan xxx otomotiv firmasındaydım. Bilgisayarı bozulan kullanıcı bu arıza kronik mi diye sordu. Bende bu beye evet sizin turbo motor xxx parçayı tıkıyor ise buda okadar kronik. sonra tabi adam şaşkın sen nerden biliyon dedi. Bende herkes biliyor dedim.. meğersem o beyfendi o motor ailesini kullanan arabalardan sorumlu mühendislerin başındaki mühendismiş.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ali Darbaz yazdı: başındaki mühendismiş.. forumu takip ediyor yani kesin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak 1.3 multijette kış tarifesine girdik. Isınamıyoz üstüne cok mazot yakıyoz. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Hibrit portifin atası still. Beline kadar suda çalışıyor imansızlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Darbaz yazdı: bugün bilgisayarı bozulan xxx otomotiv firmasındaydım. Bilgisayarı bozulan kullanıcı bu arıza kronik mi diye sordu. Bende bu beye evet sizin turbo motor xxx parçayı tıkıyor ise buda okadar kronik. sonra tabi adam şaşkın sen nerden biliyon dedi. Bende herkes biliyor dedim.. meğersem o beyfendi o motor ailesini kullanan arabalardan sorumlu mühendislerin başındaki mühendismiş.. marka yok mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: marka yok mu? Yok o bende kalsın. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yok o bende kalsın. Söylemeyiz kimseye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Servet Aydın yazdı: Hibrit portifin atası still. Beline kadar suda çalışıyor imansızlar dereden kum çekmeye portifle mi giriyorlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Servet Aydın yazdı: Hibrit portifin atası still. Beline kadar suda çalışıyor imansızlar Uzman adam. Hiç bir yerde markayı göstermediğim halde direk bildi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ali Darbaz yazdı: Sabah sabah Forklift bana birilerini hatırlatıyor Bomlarda stil yazıyor. Servet abi o yazmadan da bilirdi belki de görmedi. Ali Darbaz yazdı: Uzman adam. Hiç bir yerde markayı göstermediğim halde direk bildi. . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bomlarda stil yazıyor. Servet abi o yazmadan da bilirdi belki de görmedi. . Çözünürlük düşük. kare kod gibi . Okuyamaz dye düşünüm. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ali Darbaz yazdı: Çözünürlük düşük. kare kod gibi . Okuyamaz dye düşünüm. O okumadan bilmiştir. Kasadan çıkarır markasını. Ben okudum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak İlkay Başaran yazdı: O okumadan bilmiştir. Kasadan çıkarır markasını. Ben okudum. kasadan anlar mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: kasadan anlar mı Kasadan hisse 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Koray Demir yazdı: Portifte Almanlar ve Amerikanlar ötesi yok. sumitomo var komatsu var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: sumitomo var komatsu var Toyota, hyundai, hitachi, sany, liu gong, kawasaki, doosan 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: sumitomo var komatsu var Toyota mı Porsche mi? 😀 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Koray Demir yazdı: Toyota mı Porsche mi? 😀 Porsche’yi satıp şunu alırım denmeyecekse toyota. Maaşlı çalışanın porsche’yi yürütmesi mümkün değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts