Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: emmeye yanmamış benzini geri basarken sesin çıkmıyor ama yanmayan benzin bizimdir. Ya gaz haline geçmiş lpg bassaydı Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çiğ benzin at egzozundan emi aminnnnn hemen bi kat iptali çatara patara 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yanmayan benzin bizimdir. Ya gaz haline geçmiş lpg bassaydı lpg dünyayı karbon ayak izinden kurtarmak için tek çare yapmaz öyle şeyler 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Akşam çoçuğu okuldan almak istersin ve karşına çıkan manzara. Nasıl olmuşsa tabanda 2 tane yarık olduğu ortaya çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 Otoparkta yeğen arabaları yüzünden park slotu sıkıntısı başladı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 yeğen almadan önce de sanki aynı fotoyu gördüydüm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2023 Yazar Paylaş 27 Aralık 2023 (düzenlendi) Geçen hafta büyük şehir istihdam ofisinden hanımı aradılar. Profiline uygun bir iş olduğunu görüşmeye katılmak isteyip istemediğimizi sordular. Gitti görüştü kabul edildi. Bugün heyecanı ile sabaha kadar uyuyamadık. Bende erkenden kalktım ile geldim. Mesai başlamasına 1 saat var… yürüyüş yaptım, börekcide kahvaltı ettim. Halen mesai başlamadı . 20 yıllık muhasebeci olan eşimi hesaplardan kurtardık. Az maaş ama gününde yatan ve haftasonu olmayan güzel bir fabrika işine başladı. İşim güzel giderse marta otomatik sıfır km dacia stepway alırız diye hesaplıyorum. 27 Aralık 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Bence artık araba değil ev almalısın. Kızın için. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Aralık 2023 Yazar Paylaş 29 Aralık 2023 Ümit Türk yazdı: Bence artık araba değil ev almalısın. Kızın için. Onuda kendi çalışıp alsın bi zahmet.. üstünü ben tamamlarım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: İşim güzel giderse marta o zamana kadar zeekr gelmiş olur ilk projeksiyon heasbı 860 bin tl olacağı yönünde , otoparkın da uygun şark istasyonu için Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Yeni yıla bir Alfa Romeo 156 1.6 kullanarak girdim… 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: Yeni yıla bir Alfa Romeo 156 1.6 kullanarak girdim… Bütün yıl ön takımlardan ses gelmesin 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Erdem Doğan yazdı: Bütün yıl ön takımlardan ses gelmesin 😂 Çok lezzetli bir sürüşü vardı. Gaza basınca hemen fırlıyordu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: Çok lezzetli bir sürüşü vardı. Gaza basınca hemen fırlıyordu. 1,6 motor nasıl yapılır görmen açısından iyi olmuş. 90 larda 1.6 motor tabi. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Direksiyon kılıfı göz kanatıyor. Mustafa Tüfekçi yazdı: Alfa Romeo= metres Alsak mı bi Alfa daha. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: Direksiyon kılıfı göz kanatıyor. Alsak mı bi Alfa daha. Çoktandır 156 bakmıyom focusun yerine gelse binerdik aslında kırmızı kırmızı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ocak Paylaş 2 Ocak İlkay Başaran yazdı: 1,6 motor nasıl yapılır görmen açısından iyi olmuş. 90 larda 1.6 motor tabi. Alfa motorları canlı oluyor, gaz tepkileri falan daha farklı gibi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Evren Erakçora yazdı: Alfa motorları canlı oluyor, gaz tepkileri falan daha farklı gibi. halefi alfa 159 da a18xer kullanıldı. Yani cruze motorunun 1.8 litre olanı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: halefi alfa 159 da a18xer kullanıldı. Yani cruze motorunun 1.8 litre olanı Numune olarak piyasada zor bulunan istenmeyen bir motor alfacilar arasında 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: halefi alfa 159 da a18xer kullanıldı. Yani cruze motorunun 1.8 litre olanı Mustafa Tüfekçi yazdı: Numune olarak piyasada zor bulunan istenmeyen bir motor alfacilar arasında Alfa'nın yüz karası onlar. 1.8 TBi olacak cayır cayır gazlaycaksın. Mustafa Tüfekçi yazdı: Çoktandır 156 bakmıyom focusun yerine gelse binerdik aslında kırmızı kırmızı Benim favoride bir tane var, bütçem olsa alırdım bunu şu an. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-busso-2.5-v6-brembo-sunroof-1103506701/detay/ Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: Alfa'nın yüz karası onlar. 1.8 TBi olacak cayır cayır gazlaycaksın. Benim favoride bir tane var, bütçem olsa alırdım bunu şu an. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-busso-2.5-v6-brembo-sunroof-1103506701/detay/ Eleman kibar kullanıyor ben 1 3 5 de elimi konsola vuruyordum 156 da :P 2.0 jts ler düşüyor nadir manuel onlara satmıştım ben iddialı idi motor gücü atmosferik arabaya göre Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Eleman kibar kullanıyor ben 1 3 5 de elimi konsola vuruyordum 156 da :P 2.0 jts ler düşüyor nadir manuel onlara satmıştım ben iddialı idi motor gücü atmosferik arabaya göre Ses nasıl ama? Yorum bağlantısı
Recommended Posts