İlkay Başaran 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Dizel rolantide soğur. Verimli motor geç ve az ısınır bunu en iyi senin bilmen lazım. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım 2023 Yazar Paylaş 27 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Dizel rolantide soğur. Verimli motor geç ve az ısınır bunu en iyi senin bilmen lazım. Eee bunu Fiat düşünmemiş mi, ona göre kalorifer tasarımı yapsın hastalandım, başım ağrıyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Eee bunu Fiat düşünmemiş mi, ona göre kalorifer tasarımı yapsın hastalandım, başım ağrıyor. Ya ne kibarsınız arkadaş. Harbiden pes. Tüm gün dışarda çalışıyoruz biz biyerimiz de ağrımıyor. Geçen yıl dopalgaz yakmadın evde 17 derecede oturuyordun ya da önceki yıl. Arabanın içinde mi üşüdün ayakkabı ile mont ile? 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 norveçli ne yapsın başı ağrıdan kalkmazdı sovuk etki etse 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Eee bunu Fiat düşünmemiş mi, ona göre kalorifer tasarımı yapsın hastalandım, başım ağrıyor. Benzinli alabilirsin diyor:) 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Son 2 günde baş ağrısı normal. Yüksek basınç mı alçak basınç mı bilmem ne geçişi var. Hemen arabaya atmayın suçu millet dizelde kaloriferi açsa bile ısınamıyor. Ben açınca ısınıyorum en azından. Kendine al o ısıtma fanını Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: millet dizelde kaloriferi açsa bile ısınamıyor. Ben açınca ısınıyorum en azından. Kendine al o ısıtma fanını Kendine gel ptc var. Sabah 3 dereceydi. Çalıştırınca daha yağ 2 tur atmadan sıcak hava yüzüme vurdu. Ütü gibi de kokuyor valla makina 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: ARabam ısınmıyor, fan açarsamda soğuyor, Cruz sıcaklık konusunda epey stabildi. Araba rölantide 2 kademe fan ile çalıştığında olan sıcaklığıda kaybediyor. Bir hata var araçta belki termostat bozuk devirli kullanınca oldukça güzel ısıtır . Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Özel olarak benzinli araç istiyorum de 5 dakikaya fırın olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Kasım 2023 Yazar Paylaş 28 Kasım 2023 (düzenlendi) Sümbül ve otomatik kliması nasılda fark ettiriyor anlatamam. 0.9 motor ve kliması içeriyi yumuşacık bir esintiyle ısıtıyor. Bir süre sonra 22 derecede ılık bir ortam oluyor. Ne baş ağrıyor nede sıcak soğuk çarpıyor. İlkay Başaran yazdı: Ya ne kibarsınız arkadaş. Harbiden pes. Tüm gün dışarda çalışıyoruz biz biyerimiz de ağrımıyor. Geçen yıl dopalgaz yakmadın evde 17 derecede oturuyordun ya da önceki yıl. Arabanın içinde mi üşüdün ayakkabı ile mont ile? Egea 1.3 multijet ile ilk kışım. Daha önceki kış Egea cross 1.6 lounge vardı. Günde 5 saat arabadayım.. Car office çalışsan anlardın beni. 28 Kasım 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Sümbül ve otomatik kliması nasılda fark ettiriyor anlatamam. 0.9 motor ve kliması içeriyi yumuşacık bir esintiyle ısıtıyor. Bir süre sonra 22 derecede ılık bir ortam oluyor. Ne baş ağrıyor nede sıcak soğuk çarpıyor. Egea 1.3 multijet ile ilk kışım. Daha önceki kış Egea cross 1.6 lounge vardı. Günde 5 saat arabadayım.. Car office çalışsan anlardın beni. golf dizel olaydı görürdüm seni Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Kasım 2023 Yazar Paylaş 28 Kasım 2023 Selçuk Bakış yazdı: 1.6da ptc var bunda yok demek ki Egea Cross ile pek güzel ısındığımı hatırlamıyorum... Ama 1.3 multijet şehir içi hiç ısınmıyor. Isınsada 10 dk park edince hemen soğuyor. Fiat formundan bir alıntı.. Teşhis/ekstra gösterge uygulaması olarak Realdash ve Torque Pro'ya sahibim. Soğutma suyu sıcaklığını uygulamalarla okuyabiliyorum ve şunları fark ettim: - Normal hızlanma ve normal sürüş (80 km/s'lik yollar), soğutma suyu sıcaklığı: 74 (hızlanmayı bırakırken/döner kavşak için birkaç saniye beklerken) ve 79 (normalde) arasında sürüş), hızlanırken 82 derecelik zirvelerle. - Yavaş hızlanma ve daha yavaş sürüş (yaklaşık 50 ila 60 km/saat), soğutma suyu sıcaklığı: 68 ila 73 derece arasında, daha sert hızlanırken 76 derecenin zirvesi. - Şehir içi sürüş (yaklaşık 30 ila 50 km/saat) 63 dereceden yüksek değil. not: sıcaklıklar celcius cinsindendir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Günde 5 saat arabadayım.. Car office çalışsan anlardın beni. Bende sabah 8 den akşam 6 ya kadar sahadayım. Eksozda el ısıtıp üst baş kurutuyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Ya ne kibarsınız arkadaş. Harbiden pes. Tüm gün dışarda çalışıyoruz biz biyerimiz de ağrımıyor. Geçen yıl dopalgaz yakmadın evde 17 derecede oturuyordun ya da önceki yıl. Arabanın içinde mi üşüdün ayakkabı ile mont ile? işte o birikenlerle otopark işletmesini almışya apartmanın? Selçuk Bakış yazdı: 1.6da ptc var bunda yok demek ki jeep de de yok mesela. tam bir saçmalık. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Egea Cross ile pek güzel ısındığımı hatırlamıyorum... Ama 1.3 multijet şehir içi hiç ısınmıyor. Isınsada 10 dk park edince hemen soğuyor. Fiat formundan bir alıntı.. Teşhis/ekstra gösterge uygulaması olarak Realdash ve Torque Pro'ya sahibim. Soğutma suyu sıcaklığını uygulamalarla okuyabiliyorum ve şunları fark ettim: - Normal hızlanma ve normal sürüş (80 km/s'lik yollar), soğutma suyu sıcaklığı: 74 (hızlanmayı bırakırken/döner kavşak için birkaç saniye beklerken) ve 79 (normalde) arasında sürüş), hızlanırken 82 derecelik zirvelerle. - Yavaş hızlanma ve daha yavaş sürüş (yaklaşık 50 ila 60 km/saat), soğutma suyu sıcaklığı: 68 ila 73 derece arasında, daha sert hızlanırken 76 derecenin zirvesi. - Şehir içi sürüş (yaklaşık 30 ila 50 km/saat) 63 dereceden yüksek değil. not: sıcaklıklar celcius cinsindendir 500L ile çok güzel ısınıyordum Sivas'ta, ptc vardı, çalışması için ayarın Hıgh pozisyonunda olması lazım ama. Doğan Arşiray yazdı: işte o birikenlerle otopark işletmesini almışya apartmanın? jeep de de yok mesela. tam bir saçmalık. Vardır bence ayarı Hıgh yapıp denemek lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Yine yağmurlu bir istanbul günü zor işler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Yandaki yapılmamış bina çok ilginç. Çekirdekleri döşeme dökmeden dökmesi için sağlam iskele falan yapması lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yandaki yapılmamış bina çok ilginç. Çekirdekleri döşeme dökmeden dökmesi için sağlam iskele falan yapması lazım Tansu şirket hususi kullanıma zam yaptı. Kmde 2.75 ödeyecez. Mantıklımı sence. Eskiden 0.49 kuruştu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Tansu şirket hususi kullanıma zam yaptı. Kmde 2.75 ödeyecez. Mantıklımı sence. Eskiden 0.49 kuruştu. ayda 1000 km yaparsan 2750 tl ödeyeceksin yani. araba sahibi olmadan sadece masraf ödemek bence hala çok süper bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: ayda 1000 km yaparsan 2750 tl ödeyeceksin yani. araba sahibi olmadan sadece masraf ödemek bence hala çok süper bir durum. İlk 400km free 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yandaki yapılmamış bina çok ilginç. Çekirdekleri döşeme dökmeden dökmesi için sağlam iskele falan yapması lazım teknik bakmışsın, mali kafadan bakarsam tavuk çiftliği kredisini batırmış müflis işadamı mekanı gibi Ali Darbaz yazdı: hususi kullanıma zam yaptı. Kmde 2.75 ödeyecez. yakıt kimden? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: teknik bakmışsın, mali kafadan bakarsam tavuk çiftliği kredisini batırmış müflis işadamı mekanı gibi yakıt kimden? Otobil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Eskiden 0.49 kuruştu. Ali Darbaz yazdı: Otobil bilançodaki zarar sebebi belli oldu , 1 yılı planlayamayan iktisatçı dolu holding Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Tansu şirket hususi kullanıma zam yaptı. Kmde 2.75 ödeyecez. Mantıklımı sence. Eskiden 0.49 kuruştu. bozulmayan yeni ve bakımlı bir arabanın - basit bakımı (yıkama, temizlik, silecek bb) - servis bakımı - lastik ve bakım değişim - mtv - sigorta kasko - muayene km maliyeti 11 cent buna otopark, aksesuar, yakıt, ulaşım otopark, ceza eklersek 15 cent/km. benim araba daha arızadan tamir görmedi şükür Yorum bağlantısı
Recommended Posts