Alptuğ Özcan 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Bende aracın etrafında altında dolanıyorum bakım esnasında inceliyorum sağı solu, özel serviste tabi. Geçen cumartesi bakımdaydım mesela usta((sözde) 20-25 yaşında belki eleman) "işime karışma" gibi bir cümle kurma gafletinde bulundu, ilk aşamada lafımı söyledim ama çok ters çıkmadım. Bakıma başka bi usta başlamıştı diğer arabalardan birinde önemli bir sorun çıkınca benim arabayı bizim elemana devretti devam et diye. Bakım bitmeye yakın polen filtresini değiştirmek için aracı dükkanın önüne çıkartmamı söyledi. Bindim arabayı çalıştırdım kafamı camdan uzattım sonra diyalog şu şekilde ilerledi Ben : Mazot filtresini değiştirdin mi? Eleman : Yoo Ben : Sebep? Eleman : Bana kimse bişey demedi Ben : Biraz önce "işime karışma" diye dikleniyodun, yapacağın arabayı böyle mi aracı teslim alıyosun neler değişecek diye sormadan Eleman : Nerde diklendim ben ... O sırada dükkan sahibinin babası falan da geldi tabi D.S.B : Ben normalde kimseyi araç etrafında da gezdirmem Ben : Ben araç yapılırken etrafında olmayı seviyorum, Etrafında olmak istemesem yetkili servise giderdim D.S.B : Gitseydin abii bla bla bla Başında durmak istiyorum çünkü yalap şalap iş yapıyolar 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Araba almadan önce usta araştırıyorum onun için. VAG'da zaten sorun yok da Alfa'da bayağı bakmıştım, aldığım ay İstanbul'daki Alfacıların yarısıyla kanka olduk, zaten bir avuç insan var hepsi geçmişte birbirinin ustası ya da çırağı, hepsi de birbirinin arkasından atıp tutuyor. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: Üstüne yağ filan akarsa karışmıyorlar ama. o güzel numaradır, hele motor sıcaksa usta işi bilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Kasım 2023 Yazar Paylaş 9 Kasım 2023 Sabah sabah macera… çok uğraştıracak bir cihaz. @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Jungheinrich bayrağı gözlerden kaçmadı. Biz neciyiz kardeşim hiç servis talebi almadık senden 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Kasım 2023 Yazar Paylaş 9 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Jungheinrich bayrağı gözlerden kaçmadı. Biz neciyiz kardeşim hiç servis talebi almadık senden dell varmı sende garantisi Ndb olacak ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: dell varmı sende garantisi Ndb olacak ama 2006’dan beri format atılmadan çalışan d820 var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: dell varmı sende garantisi Ndb olacak ama nbd olmayan mı var dell'de? Alptuğ Özcan yazdı: Bende aracın etrafında altında dolanıyorum bakım esnasında inceliyorum sağı solu, özel serviste tabi. Geçen cumartesi bakımdaydım mesela usta((sözde) 20-25 yaşında belki eleman) "işime karışma" gibi bir cümle kurma gafletinde bulundu, ilk aşamada lafımı söyledim ama çok ters çıkmadım. Bakıma başka bi usta başlamıştı diğer arabalardan birinde önemli bir sorun çıkınca benim arabayı bizim elemana devretti devam et diye. Bakım bitmeye yakın polen filtresini değiştirmek için aracı dükkanın önüne çıkartmamı söyledi. Bindim arabayı çalıştırdım kafamı camdan uzattım sonra diyalog şu şekilde ilerledi Ben : Mazot filtresini değiştirdin mi? Eleman : Yoo Ben : Sebep? Eleman : Bana kimse bişey demedi Ben : Biraz önce "işime karışma" diye dikleniyodun, yapacağın arabayı böyle mi aracı teslim alıyosun neler değişecek diye sormadan Eleman : Nerde diklendim ben ... O sırada dükkan sahibinin babası falan da geldi tabi D.S.B : Ben normalde kimseyi araç etrafında da gezdirmem Ben : Ben araç yapılırken etrafında olmayı seviyorum, Etrafında olmak istemesem yetkili servise giderdim D.S.B : Gitseydin abii bla bla bla Başında durmak istiyorum çünkü yalap şalap iş yapıyolar Bence çok acil usta değiştirin. 10 numara işçiliği de olsa, bu tavırlarla mümkün değil önünden bile geçmezdim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Kasım 2023 Yazar Paylaş 9 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: nbd olmayan mı var dell'de? CIS var birde, Ayrıca sunucular için 7/24 garanti kapsamı varki, gecenin bir saati kendimi İstanbul belediyesinde veya Emniyet müdürlüğünde bulmuşluğumda vardır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2023 Paylaş 9 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: CIS var birde, Ayrıca sunucular için 7/24 garanti kapsamı varki, gecenin bir saati kendimi İstanbul belediyesinde veya Emniyet müdürlüğünde bulmuşluğumda vardır. Bunu sormadım ki? NBD olmayan Dell cihaz var mı? Yani zaten en kötü modeli bile NBD ile geliyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Kasım 2023 Paylaş 10 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Bence çok acil usta değiştirin. 10 numara işçiliği de olsa, bu tavırlarla mümkün değil önünden bile geçmezdim. Bana kalsa zaten gitmeyi düşünmüyordum ama babamın aracıydı bakıma götürdüğüm, babam oraya git dediği için götürdüm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2023 Yazar Paylaş 10 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Bunu sormadım ki? NBD olmayan Dell cihaz var mı? Yani zaten en kötü modeli bile NBD ile geliyor diye biliyorum. Carry İn Service var işte, CIS cihazlar inspironlar oldukca çok sayıda satıldı ülkemizde. BDH yetkili servisine kargo ile veya kendin getirerek garanti işlemlerini yaptırabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2023 Paylaş 10 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Carry İn Service var işte, CIS cihazlar inspironlar oldukca çok sayıda satıldı ülkemizde. BDH yetkili servisine kargo ile veya kendin getirerek garanti işlemlerini yaptırabiliyorsun. Benim bildiğim tüm dell'ler yerinde desteğe tabi: https://www.dell.com/learn/tr/tr/trbsd1/campaigns/nbd-service-tr?c=tr&l=tr&redirect=1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2023 Yazar Paylaş 10 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Benim bildiğim tüm dell'ler yerinde desteğe tabi: https://www.dell.com/learn/tr/tr/trbsd1/campaigns/nbd-service-tr?c=tr&l=tr&redirect=1 Yok işte öyle değil. Ndb dışında birde CIS var. Onlarda ucuz bilgisayarlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2023 Yazar Paylaş 11 Kasım 2023 Otoparkı düzenledim. Yatan arabaları otoparkın arkasına çektim. Aktif olanları öne aldım.. komşular beni ikinci el al satcı sanıyor.. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2023 Yazar Paylaş 11 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: 0 Tesla yatıyor otoparkta 2 dene reno 1 dene cruze 2 dene fiat var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2023 Paylaş 11 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: 0 Tesla yatıyor otoparkta tam da evsel şarja uygun malikhane otoparkı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2023 Yazar Paylaş 11 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: tam da evsel şarja uygun malikhane otoparkı Bi planım var tutarsa Mg4 kapıya korum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2023 Paylaş 11 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Bi planım var tutarsa Mg4 kapıya korum.. uzun süre sonra ilk defa güzel seçim olur 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2023 Yazar Paylaş 11 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: uzun süre sonra ilk defa güzel seçim olur Isı pompasız alıp üstümde montla sürecek Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Kasım 2023 Paylaş 11 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Isı pompasız alıp üstümde montla sürecek O zaman kibrit style corolla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2023 Paylaş 13 Kasım 2023 Ümit Türk yazdı: Otoparkta o kadar hakkın var mı ? toprak ağasına otopark sorulmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts