Ümit Türk 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: Günlük iş planım Google My Maps ile adresler arası mesafeyi bakıyorum. Zaman ve yakıt tasarufuna etkisi oluyor Zaman konusuna birşey diyemem de yakıta takılma bence kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 İki gün burdayım. sizce hangi otomotiv firması? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: İki gün burdayım. sizce hangi otomotiv firması? Çelik motor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 bu camlı servis içi ofis modasını ilk bir iç mimar başlatmıştı, riskli bir şey, kafası bozuk teknisyn tüm beyaz yakayı ezebilir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Arabayı servise bakıma verince neden yapılanları izleyemiyorum. bi de pil bariyerinin bir kısmı paslanmış. Şaseye değiyor mu acaba diye servise gösterdim. Adam siz koltuğu açmayın buralar size göre değil falan dedi. Araba benim, sizin değil dedim. Öyle kaldı. Ama servise bakıma içeri almadı 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Perpada 100 liralık tablotda yemedik demeyiz 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 (düzenlendi) Bu araba için 780 bin istiyorlar Amt şanzımanlı 1.0 motor 18 Ekim 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabayı servise bakıma verince neden yapılanları izleyemiyorum. bi de pil bariyerinin bir kısmı paslanmış. Şaseye değiyor mu acaba diye servise gösterdim. Adam siz koltuğu açmayın buralar size göre değil falan dedi. Araba benim, sizin değil dedim. Öyle kaldı. Ama servise bakıma içeri almadı sen giderken ben dönüyordum deseydin. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: sen giderken ben dönüyordum deseydin. özenle seçiyorlar çalışanları. Seviye çok düşük 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabayı servise bakıma verince neden yapılanları izleyemiyorum. bi de pil bariyerinin bir kısmı paslanmış. Şaseye değiyor mu acaba diye servise gösterdim. Adam siz koltuğu açmayın buralar size göre değil falan dedi. Araba benim, sizin değil dedim. Öyle kaldı. Ama servise bakıma içeri almadı Biz bu işin ithalatını, ihracaatını, yeri geliyor imalatını yapıyoruz. O kafanı çek de sıkışmasın bagaja diyecektin. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Burda eps sorunu yaşayan Kia rio sahibi ve ustası var. Gayet göstere göster onarıyorlar gibi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: Burda eps sorunu yaşayan Kia rio sahibi ve ustası var. Gayet göstere göster onarıyorlar gibi. hyundai kia servisleri rahat bu konuda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: Burda eps sorunu yaşayan Kia rio sahibi ve ustası var. Gayet göstere göster onarıyorlar gibi. bu servisin ciddi eğitime ihtyiacı var , laubalilik had safhada 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu servisin ciddi eğitime ihtyiacı var , laubalilik had safhada bende getz varken 2.oksijen sensörü hatası veriyordu. Servise gittim. Elemanla beraber başka arabadan sensör söküp benimkine takmıştık. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Mesai bitti kızın okulundan alcaz duruşu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 her videosu fotosu ayrı aksiyon ayrı kuralsızlık, içim kalktı ya hu Tansu Kalafatoğlu yazdı: bende getz varken 2.oksijen sensörü hatası veriyordu. Servise gittim. Elemanla beraber başka arabadan sensör söküp benimkine takmıştık. olabilir, hakimler savcılar taş mı yesin 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bahçeye veli girmesi yasak değil mi? burası komple 1-2 sınıf. O yüzden normal serbest Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 (düzenlendi) Ford serviste boya fırını ve parça deposu hariç her yere girip bakabiliyorum. Tabi 20 yıllık müşteriyim. 18 Ekim 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Ford serviste boya fırını ve parça deposu hariç her yere girip bakabiliyorum. Tabi 20 yıllık müşteriyim. sadık müşteri en riskli 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Yetkisiz servise gidiyorum, en güzeli. Arabanın altında gezip anlamadığın yerleri anlıyormuş gibi inceleyip tık tık vurabiliyorsun. Üstüne yağ filan akarsa karışmıyorlar ama. 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Yetkisiz servise gidiyorum, en güzeli. Arabanın altında gezip anlamadığın yerleri anlıyormuş gibi inceleyip tık tık vurabiliyorsun. Üstüne yağ filan akarsa karışmıyorlar ama. Bazıları orada bile liftin altına yakınına yaklaştırmıyor bence haklı 🙂 Ama bazı yerde de hele bir ucundan tutuver diyebiliyorlar. Tamamen yoğurt yeme meselesi 😂 19 Ekim 2023 tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts