Ali Darbaz 12 Haziran 2023 Yazar Paylaş 12 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: tren perondan çıkmışsa boşuna koşma der japon deyişi Doğrudur benlik birşey değil. Hayat zamanlamayı tutturamıyorsun. Az önce yeni bir iş teklifi aldım. Daha çok çalışmam gerekecek , ailemle olan zamanı kısaltıcak ama bir okadar da kazandıracak bir görevi kabul ettim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 çalışma süresi ve kazanç doğru orantılı olarak artıyorsa 0.001 desin demektir, müdürün seni seviyor şu sizin erken emekli eski ceo gibi değilmiş yani Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Haziran 2023 Paylaş 13 Haziran 2023 Ali Darbaz yazdı: Doğrudur benlik birşey değil. Hayat zamanlamayı tutturamıyorsun. Az önce yeni bir iş teklifi aldım. Daha çok çalışmam gerekecek , ailemle olan zamanı kısaltıcak ama bir okadar da kazandıracak bir görevi kabul ettim. Güzel kapılar açılıyor hadi hayırlısı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran 2023 Yazar Paylaş 13 Haziran 2023 Arabanın arka lastiğinde 25 santim yarık çatlak karışımı bir şey gördüm. Avis arabanın lastik değişim hakkı olduğunu belirterek 1 takım yaz lastiği vereceklerini söylediler ve kontak açtılar. 4 adet yepyeni lastiği olacak. Sanırım falken verecekler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2023 Paylaş 13 Haziran 2023 araba hala sende mi anlamadım? unutttular mı nedir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran 2023 Yazar Paylaş 13 Haziran 2023 (düzenlendi) Abi arabasız saha uzmanı olmaz. 13 Haziran 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2023 Paylaş 13 Haziran 2023 şirket değişse de uzmanlık baki diyorsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran 2023 Yazar Paylaş 13 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: şirket değişse de uzmanlık baki diyorsun Evet . Arabam bende kaldı daha 1 yıl bende Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Haziran 2023 Paylaş 13 Haziran 2023 Ali Darbaz yazdı: Arabanın arka lastiğinde 25 santim yarık çatlak karışımı bir şey gördüm. Avis arabanın lastik değişim hakkı olduğunu belirterek 1 takım yaz lastiği vereceklerini söylediler ve kontak açtılar. 4 adet yepyeni lastiği olacak. Sanırım falken verecekler. Falken mi O kadar düşmediler sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran 2023 Yazar Paylaş 13 Haziran 2023 Ümit Türk yazdı: Falken mi O kadar düşmediler sanırım. Egea Crosuma Birlas Falken taktı... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2023 Yazar Paylaş 17 Haziran 2023 Toyota sms atmış... Gel Japon araba al sıfır km diye. Hopbidi hopbidi gittik. Sonra araba yok dediler . Boşa yükselmişim 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2023 Yazar Paylaş 17 Haziran 2023 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Hadi var deseydi. Hanıma Test arabasını gösterdim. Fiat fiorüno olduğunu görünce ödeme çıkarmadı. Ona Toyota Corolla 1,5 gösterseydim, mühtemelen onay alırdım. Egea Cross için onayladı, çıkmasını bekliyoruz. Ama kızımın eğitim hayatı sekteye uğradığı için hanımı işten çıkarmayı düşünüyorum. 17 Haziran 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 caponyada her istasyonun kendi melodisi var, ahanda bu adam bestecisi bu da programın müziği bu ingilizler garip yahu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2023 Yazar Paylaş 17 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: caponyada her istasyonun kendi melodisi var, ahanda bu adam bestecisi bu da programın müziğ bu ingilizler garip yahu O iş öyle değil. Olay Japonların eğlence küldüründe. Bu Malezyalı ultra muhafazakar ailenin küçük kızını Japonca yutube fenomeni edecek kadar etkiliyor insanı. Kız Malezyalı, Şarkı japonca , bunları dinleyecen benim küçük kızım.. Hele bi Nyanpasu şarkısı var. Ezberledi mübarek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 caponyada eğlence? caponların da haberi var mı bundan? kaiesen görse harakiri yapardı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Ayvalık tostu ayvalıkta güzel. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ayvalık tostu ayvalıkta güzel. ayvalık tost malzemeli pizza yapmışlar 289 tl Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2023 Yazar Paylaş 17 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: İçine ne komuşlar Showroom test arabası. Jelantinleri üzerinde . Sen seversin böyle paketleri. Ben hanımı ikna edemedim. Kendimde pek ikna olmadımda işte belki alırdık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: İçine ne komuşlar ayvalık’ı heralde Yorum bağlantısı
Recommended Posts