Çağlar Bayur 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 konu aynı hyperci erkekler, hediye almalar filan bir de şortlu arkadaşlar felan var, ne acaip konu hakkat bu yahu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: zikirin fikri işte , fikri nin zikri de olur Adam kaç kişiye yolladıysa artık unutmuş sen hesapla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Adam kaç kişiye yolladıysa artık unutmuş sen hesapla. açılı bakış hakkat kaç kişidir? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2023 Paylaş 29 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: açılı bakış hakkat kaç kişidir? Banka bile bırakmış peşini. Biz göremiyoruz demiş. Sallamış başından kaç kişi artık sen hesapla 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2023 Dostlar Bayramda Marmarisdeyim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2023 Paylaş 30 Mayıs 2023 tam yoğun sezon iyi seçim, ben marinalarda olacağım hayrılı ile tekne felan bakacağız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: tam yoğun sezon iyi seçim, ben marinalarda olacağım hayrılı ile tekne felan bakacağız Valla bende düşünmedim değil. Nasıl olcak merak ediyom Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2023 Paylaş 30 Mayıs 2023 Ali Darbaz yazdı: Valla bende düşünmedim değil. Nasıl olcak merak ediyom cıvıl cıvıl olacak adı üstünde yoğun ve keliteli yemek çıkar öyle dönemlerde otellerde 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Merhaba gençler. Kıdem tazminatlarım ile sıfır fiorüno kredisiz alabiliyorum. Bende başvurdum , kendimi sıraya eklettim.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Ali Darbaz yazdı: Merhaba gençler. Kıdem tazminatlarım ile sıfır fiorüno kredisiz alabiliyorum. Bende başvurdum , kendimi sıraya eklettim.. Ne zaman teslim. Fiyat ne model ne Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne zaman teslim. Fiyat ne model ne 2 ay diyo Ümit Türk yazdı: Başka araca yatırım yapabilirdiniz. borca girmek istemiyom Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne zaman teslim. Fiyat ne model ne model farketmez ne çıkarsa.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Ümit Türk yazdı: Hangi kurumda devam? Yeni oluşum , boş ver. Bilgisayarın bozulunca İt çağrını aç sen. bize hallederiz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Kaç para verdin kapora. Teklif sözleşmesi vs var mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaç para verdin kapora. Teklif sözleşmesi vs var mi yahu düz ismimi yazdım kapora felan istemedi. Paran var, emekli oldum sizden dedim yeterli oldu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 gelirse 2 aya iyi. gelsede 200 bin üstte olur o arabanın fiyatı yarın gidip sarı siteden kafama göre bir araba bulur alırdım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Ali Darbaz yazdı: yahu düz ismimi yazdım kapora felan istemedi. Paran var, emekli oldum sizden dedim yeterli oldu. Kasım ayında yazdirdigimiz isim var. Nereye yazıyorlar bu isimleri suya mi sabuna mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 rengi süper iyi seçim hayırlı olsun benzinl imi? Mustafa Tüfekçi yazdı: Kasım ayında yazdirdigimiz isim var. Nereye yazıyorlar bu isimleri suya mi sabuna mi öncelik vardır , sıraya kaynak olmasın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2023 Yazar Paylaş 1 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: rengi süper iyi seçim hayırlı olsun benzinl imi? öncelik vardır , sıraya kaynak olmasın Abi Fiorüno ve Cross yazımdım İkiside benzinli manual olucak 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Aytac Sakal yazdı: Sap iyidir kullanmayı bilirsen. diri diri beyle kemikli yollu filan. düz vitesten bahsediyorum tabi. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Bende ayvalıktayım bayramda Bayramda altinoluktayim ama ayvalikta börek+tost yedikten sonra izmir de kokorec+sögüs yemege gidecegim. Denk gelirsek görüsmeyelim 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Erdem Doğan yazdı: Bayramda altinoluktayim ama ayvalikta börek+tost yedikten sonra izmir de kokorec+sögüs yemege gidecegim. Denk gelirsek görüsmeyelim Neyse ki ramazana denk gelmiş olması iyi oldu. Ama iyi oldu, şaka maka iyi oldu yoksa millet dağılırdı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts